wp zadam dla tego panaPremo pisze:Ale ty jestes popierdolonypasza pisze:z ta katastrofa wiaze sie wiekszy problem. mozliwe ze w knajpach, pubach i klubach nie beda pokazywac dzisiejszego Meczu. mozliwe ze beda pozamykane![]()
Tu nie chodzi o to, zeby teraz mowic jaki to prezydent byl wspanialy itd, bo bylaby to hipokryzja, ale chociaz teraz go uszanowac, do kurwy nedzy w koncu to byl prezydent naszego kraju, tak samo chodzi o inne osoby. Nikt normalny nie chcial, zeby tak odszedl.
ok, na spokojnie...
ja nikomu smierci nie zyczylem, i jak pisalem wyzej, zal mi rodzin i bliskich i wszystkich pograzonych w szczerej zalobie po ich smierci. ale sam zaloby nie mam i nawet mi smutno nie jest. czy to ze mnie robi gnoja i [ch**]? nie znam tych ludzi, sa dla mnie obcy, nie bede po nich plakal, normalne chyba, nie wiem.
duzo z tych ludzi bylo watpliwej moralnosci, a niektorzy szkodnikami w moich oczach. mozna ich roznie oceniac, tak samo jak wiekszosc spoleczenmstwa wielbi balcerowicza, a ja uwazam go za zbrodniarza.
a z tym meczem, to wcale nie pisalem ironicznie. naprrawde to teraz najwieksze moje na dzis zmartwienie...
zart mode on... jeszcze na koniec mi psikusa kaczynski wywinal hehe
a co do teorii spiskowych o zekomym celowym dzialaniu, to znikomo prawdopodobne. nie wiem komu by na tym zalezalo, chyba nikt atakwac poslki zbrojnie nie chce, a szybko wszystko wroci do normy. poza tym, z takim zdazeniem, usunieciem jakiejs postaci z zycia publicznego wiaze sie grozba uczynienia go meczennikiem, wiec pomysl w ogole z dupy
i teraz napisze cos mega kontrowersyjnego...
po wojtyle tez mi smutno nie bylo