Grupa E - Holandia, Dania, Japonia, Kamerun - Strona 7

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Grupa E - Holandia, Dania, Japonia, Kamerun

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2010, 22:31

Zgadzam się. Szczęsny jest dobry i jakoś przyjemnie mi się go słucha. Postawiłbym na niego w beefie z MC Szpaq.

A Japonia bardzo nieźle. Z Paragwajem również mogą dać radę choć będzie trudniej niż z taką Danią.

Awatar użytkownika
brzycho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 24 cze 2010, 22:40

Mentor pisze:Zgadzam się. Szczęsny jest dobry i jakoś przyjemnie mi się go słucha. Postawiłbym na niego w beefie z MC Szpaq.
Iwański[']

Idiota znowu dał popis swojego pielęgnowanego zapewne od dziecka kretynizmu. Faul na Huntelaarze w polu karnym, sędzia nie gwiżdże a Iwański: No cóż. Gra w Serie A nauczyła Huntelaara padać przy takich sytuacjach. Karnego nie było." Czy coś takiego. Dno, dwa metry mułu, i stwierdzam, że jak typ byłby sędzią w takiej klasie B, to by go wynieśli ze dwa razy na butach z boiska, to może by wykumał, kiedy się karne gwiżdże, a kiedy nie.

Awatar użytkownika
Mal_cha_nez
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mal_cha_nez » 24 cze 2010, 22:49

kaczy pisze:Jestem pod wrażeniem gry Japończyków na tym turnieju. Myślę że powinni poradzić sobie z Paragwajem.
Japończycy grają fajny poukładany futbol, ale na Paragwaj...może być ciężko, chociaż jestem za Japońcami :D

Awatar użytkownika
Unista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 24 cze 2010, 22:55

Jakoś wraz z rozpoczęciem Mundialu straciłem ochotę trzymania kciuków za buczoków z Afryki, europejskiego gwiazdorstwa też nie lubię, dlatego ponownie się raduję z dobrego występu Azjatów i oczywiście Ameryki. Brawo Japonia! Jeszcze tylko jutro jeden zespół i będzie wszystko jak trzeba. :D

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 24 cze 2010, 22:57

Jak to jest, ze Szczęsny komentuje mecz jak jeszcze wczoraj był w studiu w Warszawie? Wygląda na to, że komentarz nie był na żywo ze stadionu tylko z jakiegoś studia w Polsce.

Tak swoją drogą to chyba najgorszy komentarz, jaki mi było dane usłyszeć. Rozumiem, że losy spotkania były niemal rozstrzygnięte, ale wypada wykazać choć odrobinę emocji, a nie klient strzela gola, a komentator nawet nie podnosi głosu. Te rozmowy Szczęsnego i tego drugiego strasznie przynudzające, non stop o tym samym, jacy to Duńczycy są beznadziejni. Normalnie jak bym siedział najebany i ledwo co widząc na oczy starał się jeszcze dyskutować z kimś o meczu.

Awatar użytkownika
Mal_cha_nez
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mal_cha_nez » 24 cze 2010, 23:11

muszeq pisze:Normalnie jak bym siedział najebany i ledwo co widząc na oczy starał się jeszcze dyskutować z kimś o meczu.
Też mi się zdawało, że jacyś napruci byli, szczesny jeszcze ujdzie, ale ten kostka czy krzostka ...ee :P

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 24 cze 2010, 23:13

Kto to zarzucił tekstem " nie podoba mi się to jak Japończycy ustawili sobie Duńczyków jak potulną gejsze" :rotfl: Wolałbym żeby Szpaku to komentował.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 25 cze 2010, 10:23

Warto dodać, że po meczu Kamerunu karierę reprezentacyjną zakończył Samu Eto'o. 102 występy i 48 bramek jak podaje wikipedia. Artykuł, który znalazłem jako bonus:
http://www.sport.pl/MS2010/1,104110,805 ... atury.html

A Honda wczoraj mi kolejny raz zaimponował. Bardzo ciekawy piłkarz, wysoki jak na Japońca, świetnie się zastawia, kreatywny i jak chyba każdy Japończyk umie strzelać z dystansu i z wolnych :lol: . Oni to mają w genach, co pokolenie nowy taki rozgrywający - Nakata, Nakamura, teraz Honda :P
Szkoda, że siedzi w Moskwie.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 cze 2010, 10:28

Chyba wiecznie tam siedzieć nie będzie dla wielu kluby rosyjskie to odskocznia dalej, dobra liga, dobre kluby, dobra kasa i graja w europejskich pucharach czyli idealna okazja do pokazania się.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 cze 2010, 10:32

wczoraj Redknapp [Harry] w studiu BBC zażartował, że wymieni go na Bentleya :lol: Ciekaw czy się Bentley się śmiał z tego żartu :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 cze 2010, 11:03

A moze chodzilo mu o samochod :lol: Lepsza taka Honda z pierdolnieciem ktora wciska w fotel niz Bentley
Obrazek

VS

Obrazek

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 25 cze 2010, 11:13

Się tak wtrącę - jeśli dobrze rozpoznaje i na zdjęciu jest Bentley Continental GT, to ma on takie pierdolnięcie jakiego chyba żadna seryjnie produkowana Honda. Takiego Bentleya to i ja bym chciał, choć Angol :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 cze 2010, 16:12

Europejska piłka trochę się ośmiesza, już nie mówię o Włochach i Francuzach, bo oni są w innej lidze, ale reszta jeśli chodzi o poziom sportowy wypada blado. Na tle niektórych ekip są śmiesznie przygotowani taktycznie, fizycznie czy mentalnie, a przecież taki Otto czy Morten to nie są amatorzy na pierwszej imprezie mistrzowskiej.
Brawo dla Japonii, bo grają od pierwszego spotkania dobrze, z pewną obroną. Z Paragwajem ich nie widzę zwycięskich.

Awatar użytkownika
ptt
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ptt » 25 cze 2010, 21:26

Podobają mi się wolne wykonywane przez Japończyków. Ogólnie za ich grę, dyscyplinę taktyczną należą im się brawa!

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”