Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 61

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 12 mar 2006, 17:57

berik pisze: Demichelis to zawodnik na lawke rezerwowych. Stanowczo jest za slaby na gre w pierwszej "11" w takim klubie jak Bayern. Ale moze sie jeszcze rozwinie :P
Stary skończ bo już nie moge tego czytać, Demichelis to odkrycie Bayernu ostatnich lat, wiem, że nie jest widoczny w meczu ale to typ gry Makelele, nie musi być widocznu, musi być skuteczny w odbiorze. Własnie tym stwierdzeniem, pokazałeś jaki masz małą wiedze o piłce... Demichelis za słaby ? Tylko dlaczego trener rep. Argentyny powóluje go na mecze i w dodatku wystawia go w pierwszej 11. Oj nie ładnie...

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 12 mar 2006, 18:07

Właśnie chciałem to napisać - Demichelis jest kimś takim, kim dla Realu był Makelele, ponadto Argentyńczyk dysponuje niezłym strzałem i jest skuteczny w pojedynkach główkowych. I jest piłkarzem uniwersalnym, bo może występować także na stoperze.
Zobaczymy jak sobie Demichelis poradzi bez Ballacka
Ja bym się bardziej martwił o to, jak Ballack poradzi sobie w innym klubie, gdzie nie będzie miał kogoś takiego jak Demichelis. Regres formy choćby Zizou bez wsparcia Makelele jest widoczny, choć i wiek nie pozostaje bez znaczenia.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 mar 2006, 16:27

Onet.pl/PAP pisze:W wywiadzie 43-letni Mourinho potwierdził, że w przyszłości chce zostać trenerem piłkarskiej reprezentacji Portugalii, nie wyklucza także swojej ewentualnej pracy z jednym z klubów Bundesligi. "Myślałem nawet o pracy w Bayernie Monachium, ale przed jej rozpoczęciem będę potrzebował jednego roku na naukę języka niemieckiego" - wyjaśnił aktualny trener londyńskiego Chelsea.

Co myslicie o takich pogloskach ? Ciekawie by to wygladalo w Bayernie :) Jednak ja nadal jestem zwolennikiem pracy Felixa Magatha, przeciez w koncu zle swojej pracy nie wykonuje...

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 15 mar 2006, 17:41

Demichelis jest bardzo dobrym pilkarzem od czarnej roboty.Nie jest gwiazdorem ale typem walczaka o dobrej technice i przegladzie pola.Nie tylko przerywa akcje rywali ale takze rozprowadza pilke.Co do Mourinho to bylby idealny do FCB bo Magath niestety zle prowadzi klub i nie stara sie o konkretne wzmocnienia(czytaj brak zakupow gwiazd)bez ktorych trudno o sukcesy w Europie.A chcialbym zobaczyc FCB w wielkim finale LM i z pucharem w dloniach!!!

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 15 mar 2006, 17:46

robo-bvb pisze: nie stara sie o konkretne wzmocnienia(czytaj brak zakupow gwiazd)bez ktorych trudno o sukcesy w Europie.A chcialbym zobaczyc FCB w wielkim finale LM i z pucharem w dloniach!!!
starac to moze i by sie postaral, gorzej z tym ze Ulli i Kalle nie chca przeplacac za graczy...a jak wiadome dzisiaj zeby dostac dobrego zawodnika trzeba troszke nadplacic...

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 17 mar 2006, 19:05

Warto dodać że Demichelis często strzela gole...nawet na wagę zwycięstwa więc nie wiem jak o nim mozna mówić że jest słaby :/

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 20 mar 2006, 23:14

pokusze sie o komentarz do meczu z Schalke... 8)

nareszcie pojawila sie w zespole cecha o nazwie skutecznosc...4 sytuacje - 3gole :D brakowalo tej umiejetnosci w meczu z Milanem niestety...

Meczyk mocno przecietny...ale widac ze Schalke mialo lekka zadyszke...Bayern w sumie tez bez jakiegos pomyslu na gre.
1bramka - Hasan z dynki...asysta(pytanie retoryczne :D )
2.bramka-miodzio-Wykop Olliego zgranie Pizzy do Roy...odegranie do peruwianczyka i 2:0(az sie Kolton zdziwil :twisted: )
3.bramka- :lol: Mladen Krtajic nie popisal sie jedym slowem :lol:

Coz...mistrza mamy, puchar tez...

w lecie Rewolta delikatna...4 graczy przychodzi(wg. Rummenige i Ulliego)
podobno priorytetem jest Marek z Barcy...na drugim miejscu Daniel Van Buyten z HSV...do tego ma przyjsc ktos z dwojki: Berbatov/Podolski...

dobrze by bylo...ale co sie okarze to zobaczymy... 8)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 mar 2006, 0:35

Oglądałem pierwszą połowę, która niestety nie była za ciekawa i przestałem co było moim błędem. Bynajmniej Bajramovic powinien wylecieć za ten drugi faul bo to zdecydowanie nie był atak na piłke. Rodriguez, który zmienił Serba nie pokazał za wiele i widać było osłabienie. Widziałem ostatnią bramkę meczu w której fatalny błąd popełnił Krtajic (?) bawiąc się w polu karnym. Niezawodny Makaay nie mógł przepuścić takie okazji i mijając bramkarza wpakował piłkę do siatki. Schalke starało się atakować, ale nie było zgrania. Trener kombinował jak mógł, ale rezultaty nie przychodziły. Myślałem, że mecz będzie na 0:0, a tu proszę aż 3 brameczki...

Awatar użytkownika
Gangreniak
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gangreniak » 21 mar 2006, 7:30

Ja nie oglądałem meczu, chociaż jestem kibicem Schalke. Powód był taki że pisało na telegazecie że leci mecz z Berlina a tutaj się umuwiłem i po połowie się dowiedział że jednak Schalke puścili ...

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 21 mar 2006, 15:12

Gomez pisze:Coz...mistrza mamy, puchar tez...
Głupie gadanie. Nie mamy tego, ani tego. W Lidze Mistrzów też mieliśmy ograć Milan, a tak nie było. Jeszcze 8 kolejek do końca i wszystko może ulec zmianie. Do pucharu wydaje się droga prosta, łatwa i przyjemna. Ale i tego nie możemy być pewni.
Tomusmc pisze:Oglądałem pierwszą połowę, która niestety nie była za ciekawa i przestałem co było moim błędem
Dużo nie straciłeś :wink: Druga połowa nie różniła się wiele od pierwszej (troche lepsza była, lae nie dużo), z tym że obejrzeliśmy trzy gole. :)
=BiEcHu= pisze:Ja nie oglądałem meczu, chociaż jestem kibicem Schalke. Powód był taki że pisało na telegazecie że leci mecz z Berlina a tutaj się umuwiłem i po połowie się dowiedział że jednak Schalke puścili ...
:rotfl4: :rotfl: :lol2:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 21 mar 2006, 17:43

kama_reda pisze:
Gomez pisze:Coz...mistrza mamy, puchar tez...
Głupie gadanie. Nie mamy tego, ani tego. W Lidze Mistrzów też mieliśmy ograć Milan, a tak nie było. Jeszcze 8 kolejek do końca i wszystko może ulec zmianie. Do pucharu wydaje się droga prosta, łatwa i przyjemna. Ale i tego nie możemy być pewni.
oczywiscie w pilce wszystko moze sie zdarzyc, ale moim zdaniem nie w BL :D

wiec tak...naszym glownym rywalem jest obecnie HSV ktore traci do nas 6pkt...2 jest Schalke i chocby nie wiem co nie odrobia do Bayernu 11pkt.

w 8 kolejnych meczach Bayern ma do rozegrania 2 mecze w miare trudne: VFB, Werder

HSV natomiast-juz w sobote jedzie do Dortmundu potem Schalke, Gladbach, Leverkusen, Berlin i Brema...

jakby nie patrzyl maja duzo trudniejsze mecze przed soba, do tego dochodzi 6pkt straty...

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 mar 2006, 18:44

kama_reda pisze:W Lidze Mistrzów też mieliśmy ograć Milan, a tak nie było.

A kto mowil ze ogramy Milan :?: Mielismy NADZIEJE ze Bayern ogra Wlochow a nie ze mielismy ich ograc ;)

Ja nie oglądałem meczu, chociaż jestem kibicem Schalke. Powód był taki że pisało na telegazecie że leci mecz z Berlina a tutaj się umuwiłem i po połowie się dowiedział że jednak Schalke puścili ...
Ty jestes taki pusty czy tylko udajesz :?: :lol:

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 21 mar 2006, 19:13

Martinho pisze:
Ty jestes taki pusty czy tylko udajesz :?: :lol:
ma chlopak racje, na niedzielne popoludnie zapowiadano mecz hertha-arminia :wink:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 26 mar 2006, 12:53

wedle przewidywan...kolejne 3pkt...9pkt przewagi...

latwe zwyciestwo w rezerwowym skladzie...3kaptanow na boisku :shock: Ladne akcje i bramki...Roy powoli sie rozgrywa...gdyby nie slabasza 1 polowa nie byloby sie do czego przyczepic.

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 26 mar 2006, 14:52

No i bayern jest już właściwie mistrzem. HSV głupio stricło punkty na swoim terenie z grającom ostatnio w kratke Borussią, a Wy pokonaliście MSV Duisburg. Przypominam sobie forme Maakaya w zeszłym roku, kiedy parę razy z rzędu trafiał hat-ricki. No i w tym sezonie na początku też miał dobry okres, dopóki nie przyszła kontuzja :? W nastepnym meczu gracie u siebie z Koeln i dopiszecie sobie kolejne 3 oczka.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”