Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 09 lis 2015, 11:11
Bebej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 09 lis 2015, 11:12

maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 09 lis 2015, 11:19
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 09 lis 2015, 11:29
Czytasz co piszeszozob pisze:PO to przeszlosc. Nie spelnili i przegrali, co tyczy sie drugiej kadencji, bo zwyciestwo w 2007 roku bylo na fali odauniecia PiSu od wladzy. Teraz nastaje era zmiany i ja bedziemy rozliczac z tego obiecanego eldorado.
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 09 lis 2015, 11:32
Uwaga, PiS bedziemy rozliczac dopiero po ew drugiej kadencji bo zwycięstwo w 2015 roku było na fali odsunięcia PO od władzy.ozob pisze:co tyczy sie drugiej kadencji, bo zwyciestwo w 2007 roku bylo na fali odauniecia PiSu od wladzy
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 09 lis 2015, 11:47
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lis 2015, 11:49
Zastanawiam się od dluzszego czasu kiedy przestaniesz kłamać. To chyba nigdy nie nastąpi.ozob pisze:a tu bojowki juz odwracja kota ogonem
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 09 lis 2015, 11:54
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 09 lis 2015, 11:55
Oczywiście, że nie są Kamilu, bo gdyby były to partie radykalne bez względu na nazwę nie miałyby grubo ponad 50 % poparcia tylko 10.Proponowałbym jednak aby MarcinW nie spowiadał się ze swoich osobistych przeżyć i zrozumiał w końcu, że jego odczucia nie są miarodajne dla społeczeństwa i nie mierzył każdego swoją miarą.
CiachTak więc ja po prostu spojrzałem w kalendarz i widzę, że 11 listopada był planowany jakiś mało poważny szczyt na którego Kopacz się nawet nie wybierała, miał jakiś śmieszny ambasdor być. Tusk 3 listopada dołożył nagle nieformalny szczyt o którym poinformował MSZ, ten jednak nie poinformował Kancelarii Prezydenta. A przypominam o czym już chyba co poniektórzy wiedzą od paru lat po decyzji TK, że to nie Prezydent prowadzi politykę zagraniczną, a rząd. Można gadać jak Bouma, że Ci powinni sami dzwonić do Brukseli z pytaniem czy o może w tym dniu coś tam nie zaplanowaliście, ale bądźmy poważni. Jak kumpel organizuje impreze to chyba nie Ty do niego dzwonisz z pytaniem czy ona jest, tylko jak masz być zaproszony druga strona ma wykonach ruch. To nie Kancelaria Prezydenta która jak wspominałem powyżej nie prowadzi polityki zagranicznej ma się sama dowiadywać czy jest jakiś szczyt tylko ma być informowana jeśli nie przez Bruksele to przez MSZ. A że Ci na koniec chcieli zrobić aferę to jej nie poinformowali i wyszło co wyszło.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 09 lis 2015, 12:02
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 09 lis 2015, 12:05
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 09 lis 2015, 12:11
To poczekajmy z rozliczaniem PiSu do wyborów.... oczywiście tych po ew drugiej kadencjiozob pisze:A to ostatnie wybory nie sa wystarczajacym rozliczeniem PO? Bo mnie sie wydaje, ze sa.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 lis 2015, 13:37
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 lis 2015, 13:44
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 09 lis 2015, 13:46
masacra
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio