AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 61

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 lut 2006, 20:42

*_Zaza_* pisze:
Diamen23 pisze:ale te wszystkie powiązania z Chelsea odstraszają.

Diamen ale jak to jest ? Przeciesz Chelsea nie podpisała umowy z Alexem czy PSV tylko ma prawa do pierwokupu. Tak ?!

W momencie gdy Ranieri sprowadzał do Londynu Arjena Robbena z ... PSV :] Alex był świetnie zapowiadającym sie obrońcą. I Romek nie mają co zrobić w pieniedzmi zainwestował je w przyszłośc płacą aneks w umowie pozwalajacy Chelsea o pierszeństwo - ale Morunho nie ma w kadrze żadnego gracza Canarinhos i wiele mówi że nie bedzie miasł go nadal a na pewno nie Alexa.

Czy tak nie jest ?
niby tak , ale myślę , że Romek/Jose chcą go użyć jako asa z rękawa przy transferze Shevchenki czy Kaladze. Jeśli odejdzie np. Gallas i Glenn Johnson (nie wiem czy już nie odszedł) to na pewno by się przydał (tym bardziej , że odszedł W.Bridge.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 lut 2006, 20:47

Zaza pisze:Uchi_ skuteczność to było najważniejsze Wink stracili po szkolnym błędzie ale odpowiedz była przednia Wink

Oby to była nasza broń :).Już niedługo wraca Paolo, Cafu i obrona mam nadzieję ustosunkuje się do poziomu napadu :).Kaka jak dla mnie teraz może rywalizować z Dinho o Złotą Piłkę.Ciekawe, który z nich będzie największą gwiazdą MŚ ? Bo innych na celowniku nie widzę ;].Szczerze mówiąc, ten szkolny błąd mnie cieszy trochę, bo i tak nic nie napaskudził, a będzie to jakieś umotywowanie by ich więcej nie robić, przynajmniej taką mam nadzieję.Carletto tak 3m !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lut 2006, 20:49

Hmmm nie chyba aż tak Mourinho nie wierzy w siebie. Przeciesz obrońców pokroju Alex jak naprawde wielu na "rynku" wiec nie wiem czy wogóle jest taka mozliwośc. Romek ma jakies filmy na temat transferu Andriya, Przeciesz co on jest w Mediolanie to zaraz "Sheva = Chelsea" mimo tego ze Andriy jak i Galliani z szacunku do niego go nie wysmiali a jedynie podziekowali :wink:

Tylko W. Bridge doszedł z tej trójki. Gallasa swoje dostanie na reke. Mourinho bardzo go ceni. I mimo ze psioczy wie jak duże ma znaczenie jego osoba w bloku defensywnym Chelsea. Ewentualne ploty o odejsciu Francuza pomagaja mu załatwić ... lepszy kontrakt :] Taktyka :)

Ciekawe ile tak wogóle klub zainteresowany Alexem musiał by wyłozyć PSV i ewentualnie Chelsea za jego transfer. ? Ploty były ale ceny chyba nie padały.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 lut 2006, 20:53

Diamen23 pisze:Romek/Jose chcą go użyć jako asa z rękawa przy transferze Shevchenki czy Kaladze.
Wydaje mi się że kwestia Szewczenki jest już wyjaśniona :!: Milan nie potrzebuje aż tak bardzo Alexa żeby Szewe sprzedawać :shock: Kaladzie hmm wydaje mi się że on jest im napewno niepotrzebny.

Paolo zabrał dziś głos odnoścnie swojej kontuzji i zagra dopiero z Bayernem o ile ból minie. Twierdzi że jest sprawny w 80% więc niech nie ryzykuje w meczu ligowym. Z drugiej strony przed meczem z Bayernem jeden mecz musi rozegrać, chociaż z jego doświadczeniem może wyjść odrazu w tym meczu ale co z forma :?:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 lut 2006, 21:44

Diamen23 pisze:ale myślę , że Romek/Jose chcą go użyć jako asa z rękawa przy transferze Shevchenki czy Kaladze
jeszcze ja napisze :P
No wiec kilka dni temu Sheva powiedział krotko "Nie chcem odchodzic z Milanu i tu zakoncze kariere" choc on to czesto mowił latem ;)
Co do Kaladze to były takie przypuszczenia jak odwiedził nas Kenyon (choc jego widzieli tylko jacys dzienikarze wiec tak na 100% nie wiadomo czy był :P )
Miała to byc zamiana za Crespo czyli to co latem nie wyszło.

Co do Alexa to z tego co wiem on musi najpierw wystapic w reprezentacji by muc dostac pozwolenie na gre w Angli, niby jest dobry ale dziwne ze jeszcze nie zagrał zadnego meczu :shock:

Awatar użytkownika
staarek
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: staarek » 14 lut 2006, 2:36

Łysol pisze: Ja chciałbym jednak poruszyć jeden tema. Wiele jest plotek że Rosso-Nerri
przymierzają się do ściągnięcia Tottiego. Moim zdaniem takiej klasy zawodnik by się przydał ale co wy o tym sądzicie.
Nie, tylko nie Totti! Najbardziej przereklamowany pilkarz swiata i do tego kladzie sie prz kazdym najmniejszym (lub nawet jego braku) kontakcie z innym zawodnikiem. Na szczescie ten transfer jest malo prawdopodobny (chyba ze problemy finansowe Romy beda sie poglebiac) Gdyby to sie mialo wydarzyc to bym sie chyba zalalmal, przetrawilem (z bolami) transfer Inzaghiego, choc jak o tym uslyszalem pierwszy raz to nie chcialem wierzyc. Teraz w sumie Pippo doceniam, na pewno sie przydaje, a i ogromna zasluge mial w wygraniu LM. Mimo wszystko, Totti won!

M.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 lut 2006, 11:56

Staarek ja nie wiem jak Ty oceniasz kilku graczy Real, MU czy nawet Barcelony jak Totti to dla Ciebie - Najbardziej przereklamowany pilkarz swiata - ustalmy jedno Francesco Totti ?:> ten z Romy ? ...

W sumie nie wiem jak to oceniasz Totti bo Totti czy Totti bo Roma ? Ja piszesz że Pippo był nie mile widzany przez Ciebie ? To co w sumie powiesz o plotkach na temat Ruuda :lol:

Cafu przejdzie zabieg :( w ... Brazyli. - Już piłkarze potwierdzili swój wystep w meczu pożegnalnym "Deme" 15 marca na Giuseppe Meazza. Bedzie fajnie :]

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 lut 2006, 12:28

Wy tutaj o jakims Crisie ktory osobiscie mi sie nie widzi a w tle dzieja sie wazne rzeczy :)

Wczoraj sensacyjną wiadomość podał holenderski program "Voetbal Insite". Otóż Ajax rozważa mozliwośc sprzedaży obecnie swego najlepszego gracza Wesleya Sneijdera. Jeżeli tylko do Amsterdamu wpłynie zadawalająca oferta ze strony zainteresowanych klubów pomocnik Ajaxu zmieni barwy już latem. Obecnie wiemy, że najbliżej pozysaknia zawodnika jest włoski AC Milan.

So sweet.

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 14 lut 2006, 12:40

staarek pisze:Nie, tylko nie Totti! Najbardziej przereklamowany pilkarz swiata i do tego kladzie sie prz kazdym najmniejszym (lub nawet jego braku) kontakcie z innym zawodnikiem.
:shock: No to teraz mi napisz jakie to kryteria brałeś pod uwagę pisząc to zdanie. :? Jeśli śledziłbyś mecze Romy z ostatnich sezonów nie pisałbyś takich bzdur..
staarek pisze:Na szczescie ten transfer jest malo prawdopodobny
Ten transfer na chwilę obecną jest nierealny... :roll:
staarek pisze:Mimo wszystko, Totti won!
A dokąd??? Przecież dobrze mu w Rzymie... :? :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 lut 2006, 13:04

Chlopaczek a co ustaliliśmy ? :> :?: :smoke:

Wracajac do tematu Sneijdera. To zastanawia mnie to czy przy ewentualnym transferze Milan bedzie się "kierował" tylko i wyłącznie potencjałem i umiejetnościami gracza czy jest tak jak nie które źródła sugerują że to warunek "z góry". Dużo bym dał za taka informacje :] Bo narazie to tylko ładnie brzmi :P Choć cos w tym jest :] podobnie jak było z Gilardino.

Zagi spoko :wink: wiesz jak jest :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 lut 2006, 13:26

Ja wiem Zaza co ustalilismy Ty wiesz co ustalilismy ale czy oni wiedzia?
Dobrze ze dostalismy zaproszenie na pozegnalny mecz Albertiniego (niestety nie jako zawodnicy) wiec sobie pogadamy z Lysym Braida i wyjasnimy im co trzeba.

Holendrzy podaja tak jak przewidzielismy wczesniej ze transfer Sneijdera do Milanu jesli dojdzie do skutku moze wiazac sie z ustleniami ktore kluby uczynily podczas transferu Stama.

Dzisiaj walentynki czyli glupie komercyjne "swieto" jednak korzystajac z okazji chcialbym powiedziec Milanowi ze bardzo go kocham Obrazek

Dziekuje.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 lut 2006, 13:56

Aha czyli Ty poruszysz ten wontek ? ciesze sie bardzie jak Ty sie tym zajmiesz to już po sprawie :] A co ciekawe ... Jaap zarobi w Ajaxie 10% mniej niz by zarobił w ... PSV :roll: a co jest jeszcze ciekawsze oba kluby o niego zabiegało - Krótko mówiąć coś w tym jest :wink:

P.S.
Chlopaczek pisze:Milan - milosc absolutnie nadzyciowa.

jedz na mecz do Łysego z kwiatami :lol: :wink: on jako przedstawiciej je przyjmie hehe

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 14 lut 2006, 15:42

acmilan.pl pisze:Na konferencji prasowej zorganizowanej w mediolańskim hotelu Westin Palace, w obecności Adriano Gallianiego, Paolo Maldiniego, Alessandro Costacurty oraz reprezentujących Barcelonę Joana Laporty, Carlosa Puyola i Franka Rijkaarda ogłoszono oficjalnie rozegranie pożegnalnego meczu Demetrio Albertiniego. W spotkaniu, które zostanie rozegrane 15 marca na San Siro, Milan zmierzy się z ostatnim klubem w karierze Albertiniego, Barceloną. Udział w spotkaniu potwierdzili m.in. Paolo Maldini, Alessandro Costacurta, Frank Rijkaard, Franco Baresi, Roberto Donadoni, Carlo Ancelotti, Zvonimir Boban i Kaká oraz Michael Laudrup, Romario, Deco, Eto’o i wielu innych
Zapowiada sie piekny meczyk ciekawe gdzie bedzie mozna go ogladnac moze Eurosport pokaze :P

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Forza Milan

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 lut 2006, 15:48

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:
acmilan.pl pisze:Na konferencji prasowej zorganizowanej w mediolańskim hotelu Westin Palace, w obecności Adriano Gallianiego, Paolo Maldiniego, Alessandro Costacurty oraz reprezentujących Barcelonę Joana Laporty, Carlosa Puyola i Franka Rijkaarda ogłoszono oficjalnie rozegranie pożegnalnego meczu Demetrio Albertiniego. W spotkaniu, które zostanie rozegrane 15 marca na San Siro, Milan zmierzy się z ostatnim klubem w karierze Albertiniego, Barceloną. Udział w spotkaniu potwierdzili m.in. Paolo Maldini, Alessandro Costacurta, Frank Rijkaard, Franco Baresi, Roberto Donadoni, Carlo Ancelotti, Zvonimir Boban i Kaká oraz Michael Laudrup, Romario, Deco, Eto’o i wielu innych
Carlosa :warrior: Carlosa Puyola :warrior:
:angry2:
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Zapowiada sie piekny meczyk ciekawe gdzie bedzie mozna go ogladnac moze Eurosport pokaze :P
Eurosport bankowo pokaże. Zawsze pokazują tego typu spotkania. Byłem sceptycznie nastawiony do tego meczu, ale jeżeli nasi kluczowi zawodnicy zagrają kilkanaście minut max. to nie będę zły. Niech legendy klubów grają. Chcę zobaczyć znowu Romario :P 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 lut 2006, 15:58

Niggaz piszesz o Tych kluczowych zawodnikach jak by to miały być derby i wojna że aż krwią będa pluli :P Luz :] Przeciesz to będzie piknki. Mecz jak w NBA Wschód - Zachów :] Zjedzie sie kilka gwiazd i pednia wynik z 7:9 :wink: Młody Weah z primeravy Milanu strzalił gola na pożegnalnym meczu taty. Nawet dwa chyba. Może Deme też pokieruje syna (?) :wink: tylko on nie napad :)

Jak Eurosport nie pokaże to pewnie jakaś Włoska pokaże. Muszą Deme to legenda Calcio. Kiedyś widziałem wywiad z Albertinim w którym mówił cos na temat meczu i jak dobrze zrozumiałem to z transmiją nie będzie problemu. :wink:

Na tych zdjęciech sama śmietanka :P Pewnie szefostwo w czasie meczu tez sie pobawi. Ale by było jak Galliani i Laporta by zagrali w tym meczu :lol: To było by pożegnianie.

Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”