Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 61

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 lip 2005, 12:45

Dzięki za wszystko Bobo
FORZA INTER! FORZA BOBO!

The Game
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 12:51

Inter jesli moim zdaniem w nastepnym sezonie uplasuje sie na drugim miejscu tuz za juve z minimalna przewag...jesli kilka staruszkow odejdzie..vieri.. :twisted: i do skladu wejdzie mlodziez to zespol idealny :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 01 lip 2005, 13:05

No ja się bardzo ciesze że Bobo odszedł!!!!!
Bo blokował tylko miejsce w ataku , chciaż w tym sezonie nie grał żle to jego czas już się skoniczył!!! Zarabiał mase kasy a grał przeciętnie więć good bye Bobo

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 01 lip 2005, 13:36

faktycznie troche glupi ruch ze strony dzialaczy trzeba bylo go Romkopwi do CSKA puscic za kilkanascie baniek i wszyscy byliby szczesliwi
:arrow: dzieki Bobo za wszystko

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 lip 2005, 14:08

No i wszystko jasne. Podstawowy atak Interu w przyszlym sezonie Adriano - Martins. A Bobowi trzeba podziekowac za te wszystkie bramki i pogratulowac jednego tytulu krola strzelcow w barwach Interu. Powodzenia :!:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 lip 2005, 15:01

Szkoda Bobo, ale faktycznie gral bardzo czesto jak drewno, ale to juz nie te lata. Mam nadzieje ze jeszcze cos pokaze gdzies indziej ,,,

FORZA BOBO

FORZA INTER

& POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 01 lip 2005, 15:33

Ciekawe kogo Mancini ściągnie na 5-tego napastnika...

W dodatku potewierdziło się to, że Intewr jest najsilniejszy kadrowo - 1.sze miejsce w rankingu IFHHS. Inter ma dwie sprawne jedenastki i to mu pomaga!!

FORZA INTER!!!

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 01 lip 2005, 15:46

wydaje mi się ze ktoś z dwójki makinwa, vucinic. no jeśli solari i samuel przejdą to nie będziemy mieli klasowego piłkarza tylko na pozycji prawego pomocnika.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Re: .

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 01 lip 2005, 15:47

Rom$on pisze:Ciekawe kogo Mancini ściągnie na 5-tego napastnika...

W dodatku potewierdziło się to, że Intewr jest najsilniejszy kadrowo - 1.sze miejsce w rankingu IFHHS. Inter ma dwie sprawne jedenastki i to mu pomaga!!

FORZA INTER!!!
a co ma sytuacja kadrowa do rankingu??
jak ma dwie takie sprawne jedenastki to czemu nie poradzily sobie w lidze mistrzow i w lidze?? bo chyba wlasnie po to ma sie szeroka kadre zeby radzic sobie w pucharach i w lidze, prawda?

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 01 lip 2005, 15:56

hubertd pisze:

FORZA INTER!!!
jak ma dwie takie sprawne jedenastki to czemu nie poradzily sobie w lidze mistrzow i w lidze?? bo chyba wlasnie po to ma sie szeroka kadre zeby radzic sobie w pucharach i w lidze, prawda?
Wtedy skład był niezgrany, bo prawie wszyscy byli nowi. W przyszłym sezonie mają bankowo mistra. A skład ma największe znaczenie w rankingu

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lip 2005, 16:02

Rom$on pisze:
hubertd pisze:

FORZA INTER!!!
Wtedy skład był niezgrany, bo prawie wszyscy byli nowi. W przyszłym sezonie mają bankowo mistra. A skład ma największe znaczenie w rankingu
Wiecie co? :lol: trochę to śmieszne, ale ja tu widze, że Wy się podniecacie rankingiem IFFHS? jeśli tak to Pozdro 600 :roll: Przeciez to jest nic nie warta tabela więc nie ma o czym mówić

Skład może i ma jakieś tam znaczenie, ale dla mnie ten ranking to poprostu zbyt bujna wyobraźnia "znawców piłki" :lol: 8)

Mają mistrza? Jestes na tyle pewny, że zastawiłbyś swój dom i wszystko co masz? Ja nie jestem pewien czy Juventus zdobędzie mistrza bo jest jeszcze 19 innych drużyn...ehhh, ale co ja z Wami będe gadał :roll: :?

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 01 lip 2005, 16:05

Tomusmc pisze:
Rom$on pisze:
hubertd pisze: a co ma sytuacja kadrowa do rankingu??
Wiecie co? :lol: trochę to śmieszne, ale ja tu widze, że Wy się podniecacie rankingiem IFFHS? jeśli tak to Pozdro 600 :roll: Przeciez to jest nic nie warta tabela więc nie ma o czym mówić

Skład może i ma jakieś tam znaczenie, ale dla mnie ten ranking to poprostu zbyt bujna wyobraźnia "znawców piłki" :lol: 8)

Mają mistrza? Jestes na tyle pewny, że zastawiłbyś swój dom i wszystko co masz? Ja nie jestem pewien czy Juventus zdobędzie mistrza bo jest jeszcze 19 innych drużyn...ehhh, ale co ja z Wami będe gadał :roll: :?
Niby masz rację, ale ten ranking odzwierceidla dużo rzeczywistości. A za to mistrzostwo nie oddałbym domu, bo wolałbym go oddać Śląskowi. Pozdro for Lechia

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lip 2005, 16:08

Jakiej rzeczywistości można wiedzieć? :roll: Inter jedyne co wygrał to Puchar Włoch....mistrzostwa nie ma już od 16 lat, a LM nawet nie pamiętam kiedy zdobył (wiem, że mają dwa puchary, a ostatni chyba w latach 70-tych został zdobyty 8) ).

Widzisz nie jesteś zbyt pewny co do mistrzostwa, a piszesz, że bankowo zdobędą :twisted: Pozdro dla Śląska :)

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 lip 2005, 16:29

hubertd pisze:

FORZA INTER!!!

JEzus, ma dwie wyrównane jedenastki ale nie genialne, istnaily kluby ktore posiadaly lepszy sklad, ale w przyszlym sezonie bedzie ciekawie, Inter powalczy...
A w LM i Serie A troszke pecha mielsimy, ale gdybysmy zamienili remisy na zwyciestwa (przekupujac sedziow i 90 minuta karny - jak to Juve ma w zwyczaju) wygralibysmy lige... .PECH

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lip 2005, 16:33

Te SLy zazdrość cię zżera, że Inter został tylko królem remisów z marnym Pucharem Włoch? Załóż sprawę Juventusowi za przekupywanie sędziów bo jakoś nikt się do tego nie czepia - tylko kibice, którzy od 16 lat wierzą, że zajmą w końcu te pierwsze miejsce :lol: No niestety nie w tym stuleciu panowie 8) :wink: Pozatym jakie karne w 90 minucie? :roll: z tego co wiem to Milan strzelał bramki w 95 minucie więc nie mieszaj faktów z łaski swojej :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”