Ostatnio w ogóle Robin sporo strzela prawą nogą. jakby wziąć jego ostatnich 20 goli, to pewnie więcej niż połowę strzelił słabszą nogą. Nie badałem tego dokładnie
Logan pisze:Śą kłopoty bogactwa, jest się z czego cieszyć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2009, 23:58
Logan pisze:Śą kłopoty bogactwa, jest się z czego cieszyć
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 30 wrz 2009, 0:15
Eduardo tez potrafi obiemafieldy pisze:No i w przeciwieństwie do Dudu potrafi strzelić obiema nogami.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 wrz 2009, 0:17
Czemu tam a nie w LM?Theo Walcott returned to action as Arsenal Reserves beat Olympiacos 3-1 on Tuesday morning.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 30 wrz 2009, 2:14
A co toTheo Walcott returned to action as Arsenal Reserves beat Olympiacos 3-1 on Tuesday morning.
weasel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 wrz 2009, 2:58
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 wrz 2009, 9:03
true ...Logan pisze:Ale Dudu z kolei lepiej gra głową
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 30 wrz 2009, 19:07
Wenger mówił że Theo jest zdrowy, ale nie gra bo brakuje mu formy meczowej i robią coś żeby mu jakieś spotkanie zorganizować. Ale przyznam się ze byłem nieźle zaskoczony jak przeczytałem to info na arsenal.com. Takie rzeczy sie często nie zdarzają, ja nie przypominam sobie żebyśmy kiedyś grali z rezerwami uczestnika LM w trakcie sezonu. Widać kasy sporo, nie mają co z nią zrobić to zaprosili GrekówMagnum pisze:Czemu tam a nie w LM?Theo Walcott returned to action as Arsenal Reserves beat Olympiacos 3-1 on Tuesday morning.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 paź 2009, 15:43
Szkoda, bo liczyłem na, to że Dudu dostanie ponownie kilka minut, może nawet zagra od początku meczu. Mam nadzieję, że jak Eduardo pojedzie na kadrę to Bilic będzie rozsądnie gospodarował jego siłami, żeby nie skończyło się tak jak w przypadku Arszawina.Eduardo will miss Sunday's visit of Blackburn Rovers after aggravating a thigh muscle injury against Olympiacos.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 02 paź 2009, 15:54
Ja liczę, że z tego względu na kadrę nie pojedzieDuch pisze:Mam nadzieję, że jak Eduardo pojedzie na kadrę to Bilic będzie rozsądnie gospodarował jego siłami, żeby nie skończyło się tak jak w przypadku Arszawina.
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 paź 2009, 16:05
To by było najlepsze z możliwych rozwiązań ... no może poza tym, żeby Dudu był całkowicie zdrowyLogan pisze:Ja liczę, że z tego względu na kadrę nie pojedzie
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 02 paź 2009, 17:26
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 paź 2009, 15:32
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 paź 2009, 15:37
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 paź 2009, 15:53
Niby po co Fabregas miałby iść do Milanu?Tego Fabregasa,jeśli gazety we Włoszech nie fantazjują,to wam chyba po sezonie podbierzemy (o ile będzie chciał grać w drużynie,która nie będzie grała w europejskich pucharach)...
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 paź 2009, 15:55
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio