Swoją drogą, nasze rezerwy dzisiaj zdominowały rezerwy Chelsea, bardzo ładny mecz, cały czas kontrolowaliśmy piłkę, pod koniec Shea miał problem wyglądało to jak kontuzja.. mimo to nie zdjeli go z boiska bo.. nie mieliśmy bramkarza na ławce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 paź 2009, 1:36
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 paź 2009, 11:10
oni wszyscy mają tą głupią modę, zarówno Szczęsny, jak i Fabian, a może Fabian przede wszystkim. Kiedyś z Wigan i z Chelsea - 2 kolejne jego mecze, cały czas to robił, przez co traciliśmy gole, albo Gibbs ratował wybiciem z linii.Magnum pisze:wychodzi czasami z dupy bez potrzeby..
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 paź 2009, 18:51
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 10 paź 2009, 23:09
aldoraine
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 paź 2009, 10:50
nie chciałbym za bardzo rozmywać tematu Argentyny, wiec piszę tutaj.DREWNIANY SRACZ pisze:fieldy, jestes kibicem Arsenalu a zapodajesz takie rzeczy.
Kazdy srednio rozgarniety telewidz wie ze w systemie gry Arsenalu ciezko jest dostrzec klasycznego defensywnego pomocnika. Glownie gdy graja na wlasnym obiekcie. Wszyscy pilkarze grajacy w drugiej linii potrafia nagle zamienic sie w rozgrywajacego - podobnie jest w Barcelonie, gdzie role srodkowego pomocnika odgrywa czasemi Pique(! - patrz mecze final Copa del Rey, czy daleko nie szukac mecz z Almerią). O Diabym sam Arsene mowil czesto jako o naturalnym nastepcy Vieiry. aKim byl Pan Vieira w Arsenalu?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 11 paź 2009, 11:03
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 11 paź 2009, 11:51
nie trafiłeś panie "Madryt kupuje sędziów" w tej kwesti bo z Senny taki rozgrywający jak z M.Diarry albo innego Gravesena , typowy kasator z dobrym strzałem ;dSenna
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 11 paź 2009, 11:55
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 11 paź 2009, 12:16
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 paź 2009, 12:54
Diaby'ego to dyskwalifikuje, bo za czesto tracił piłkę. Innych np Yaye to nie dyskwalifikuje.DREWNIANY SRACZ pisze:Yaya Toure kocha drybling o wiele bardziej niz Diaby. A nie jest swietnym pomocnikiem z zadaniami defensywnymi?
które to były mecze ? W lidze w poprzednim sezonie [jeśli brać pod uwagę mecze w których grał od początku - i też nie zawsze kończył, czesto był pierwszym zmienianym] zagrał z Cescem w 7 meczach. W meczu z Liverpoolem w którym Xabi połamał Cesca, to Diaby go zmienił i grał na jego pozycji. Nie wiem jak to w pucharach wyglądało dokładnie [nie chce mi się szukać], ale pewnie nie było wielu spotkań, gdzie Diaby grał razem z Cescem i go asekurował. Choć czasami się oczywiście zdarzyło, jednak zdecydowanie częsciej Diaby grał do przodu, niż do tyłu.DREWNIANY SRACZ pisze:Diabego pamietam glownie z poprzedniego sezonu, i w meczach ktore mialem mozliwosc ogladac to gral jako taki zabezpieczajacy Cesca.
Obecnie Arsenal gra 4-3-3 z jednym DM'em [Song] i dwoma pomocnikami Cesc+ ktoś jeszcze. Denilson, Rosicky, Nasri - oni mają pierwszeństwo przed Diabym. Diaby aktualnie będzie grał, bo Nasri i Denilson są połamani, a Tomas powoli wraca do formy. Dlatego teraz Diaby gra podobnie do Cesca, a Song ich ubezpiecza.DREWNIANY SRACZ pisze:Nie wiem jak potoczy sie jego kariera i w jakim kierunku pojdzie, mnie sie wydaje jednak ze bedzie gral wlasnie w schemacie okreslanym przez interneutow terminem defensywnego pomocnika.
Makelele był znakomity w grze do przodu ? A jak się prezentował w odbiorze ?DREWNIANY SRACZ pisze:A co do kwesti goli strzelanych przez pomocnikow defensywnych. Spojrz jak robia to najlepsi. i jak to robili najlepsi. Nawet wasz Vieira. To byl facet ktory potrafil podac, potrafil rozegrac pilkę. To samo taczy dzisiejszych topowych garczy na tej pozycji: Yaya, Senna, Essien... Oni potrafia cos wiecej niz tylko wybic pilke na aut. Gdzie Masche do takiej klasy pilkarzy? Nie bede sie dalej powtarzał.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 paź 2009, 22:53
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 paź 2009, 23:19
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 paź 2009, 5:05
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 paź 2009, 11:02
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 paź 2009, 11:59
No to mamy podobnie. Myślę jednak, że akurat w jego sprawie nie będzie wątpliwości i jakiegoś niepotrzebnego przeciągania. Wenger musi pamiętać, że chętnych na zdrowego Tomasa brakować nie będzie, a szybkie rozwiązanie sprawy przyniesie spokój tam zawodnikowi jaki całej ekipie.fieldy pisze:Bym się chyba powiesił jakby Tomek odszedł. 2 lata się leczył, a ja czekałem aż wróci, a on miałby teraz odejść ?
To chyba oczywista sprawaMagnum pisze:Panowie, czy uważacie że Fabregas naprawde przejdzie do Barcelony?
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio