Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 wrz 2010, 14:32
Boromir
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 wrz 2010, 15:03
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 wrz 2010, 23:02
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 wrz 2010, 7:09
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 wrz 2010, 7:35
Bukmacherka jest jak rasowa blondynka, najpierw ci da a potem puści z torbamiRezus pisze:Bądź tu mądry i obstawiaj mecze. Na weekendzie dawałem Sampdoria-Napoli 1X bo wiadomo, Sampa remisy na wyjazdach z PSV i Juve więc raczej lepsi od przeciętnego początku Napoli a tu się skończyło 1-2, wczoraj więc dałem na Napoli-Chievo uważając, że się przełamali a jeszcze grali ze słabym Chievo, skończyło się 1-3.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 wrz 2010, 10:55
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 wrz 2010, 11:05
Nie wiem.bartbuks pisze:cloner wybierasz się może w sobotę do Warszawy? Jak liczna ekipa z Bytomia ma zamiar nawiedzić najnowocześniejszy stadion w Warszawie?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 wrz 2010, 11:32
Pytam z ciekawości, bo ostatnio chyba dość liczną grupą przybyliście, o ile pamięć mnie nie myli. Zazwyczaj ekipy ze Śląska można liczyć, bo dopingują i tym zmuszają kibiców "Czarnych Koszul" do wysiłku.cloner pisze:Nie wiem.
Nie wiem, dowiesz się w sobotę wieczorem.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 wrz 2010, 12:07
Ano doping to jeden z elementów kibicowaniabartbuks pisze:Zazwyczaj ekipy ze Śląska można liczyć, bo dopingują
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 wrz 2010, 12:09
No wiesz, czasami będąc na meczach widzę jak cały stadion siedzi przez 3-4 minuty i zajmuje się grzebanie w tyłku, a nie dopingowaniem. Widzę, że dziś masz specyficzny humor!cloner pisze:Ano doping to jeden z elementów kibicowania
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 wrz 2010, 12:11
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 wrz 2010, 12:12
Nie no zadałem mu proste pytanie, a mam wrażenie, że sobie ze mnie zbytki robi.Daaaamian pisze:Zawsze taki ma.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 wrz 2010, 12:15
Piłkarze też nie grają przez 90 minut, tylko przez 70, albo ileś tam. Kibic ma prawo dopingować, a nie obowiązek.bartbuks pisze:czasami będąc na meczach widzę jak cały stadion siedzi przez 3-4 minuty i zajmuje się grzebanie w tyłku, a nie dopingowaniem.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 wrz 2010, 12:18
Basta. Na dziś koniec jakichkolwiek wymian poglądów z clonerem. Zabił mnie 3 tekstami, R.I.P.cloner pisze:Piłkarze też nie grają przez 90 minut, tylko przez 70, albo ileś tam. Kibic ma prawo dopingować, a nie obowiązek.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio