Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 610

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 26 paź 2009, 10:09

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ut-fragile
+ Arsene Wenger has not made clear who his preferred first choice goalkeeper is this season - and his team needs that decision made
To o czym pisałem wyżej.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2333
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 paź 2009, 19:56

Przeglądałem ostatnio twittery różnych graczy arsenalu.. i zastanowilo mnie to napisane przez Cesca:

# arsenal fc is in real deep shit8:14 AM Jul 10th from web
:|

ostatnio jednak napisal to
# brilliant performance from arsenal and my self. i want to show u gguys out there that am here to stay and win things with arsenal......12:29 AM Oct 5th from web

mimo wszystko zastanawia mnie to z lipca..

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2009, 20:23

Magnum pisze:# arsenal fc is in real deep shit8:14 AM Jul 10th from web
może się dowiedział, że Ade chce odejść :lol:

mała statystyka. W listopadzie w ostatnich 3 latach średnio zdobywaliśmy 1,21 pkt na mecz. Ciekawe jak będzie tym razem,
mamy rekord jeśli idzie o ilość strzelonych goli do 8 kolejki chyba, ale też nigdy nie straciliśmy do 9 kolejki wiecej niż 11 bramek. W tym sezonie - już 13 :/

i coś o naszym kolejnym rywalu [ligowym]. Spurs z Luką Modricem w składzie zdobywali średnio, uwaga 3 pkt na mecz. Z Kranjcarem zdobywają 1,17 :]

na tym twitterze to nie jest Cesc, tu jest :lol:

http://www.dailymotion.pl/video/k5LBREKYn9gqDiMGW1

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 26 paź 2009, 20:36

albo ze nie bedzie transferow IN

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 paź 2009, 21:47

No rzeczywiście, to nie jest on, żem walną gafe :lol: Na twitterze to jednak trzeba uwazac bo od cholery fake'ów jest.. jedyne czego jestem pewny to Henry.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 paź 2009, 17:13

To już wiemy kto zagra jutro w bramce. Będzie to Fabian. Oprócz niego zagrają Nasri, Nicklas i Eduardo. Liczę też na występ Veli.
Niestety kontuzje wykluczyły Traore i .. Jacka :? więc pewnie zagra Gibbs na lewej obronie. Rosicky wciąż połamany, a początkowo miał opuścić tylko jeden mecz. Jak nie wróci na Spurs, to będzie tragedia :?

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2289
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 paź 2009, 18:00

fieldy pisze: Rosicky wciąż połamany
Ja słyszałem, że wrócił już do gry.Znowu ma jakąś kontuzję ?

Pytam bo mój kolega jest jego wielkim fanem, a ja się zawsze z niego nabijam, że Rosicky gra 2 mecze w sezonie,co jest raczej prawdą.Kontuzje niesamowicie go trapią.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 paź 2009, 18:11

Po 20 miesiącach przerwy, bez treningu, normalne jest, że drobne urazy się pojawiają. Miną pewnie jeszcze miesiące, zanim organizm się na dobre przystosuje i te urazy mięśni znikną.

Po meczu z Birmingham doznał urazu kolana i miał opuścić jedno spotkanie. Opuścił mecz z AZ, później z WHU, a teraz z Liverpoolem. Mam nadzieję, że wróci na Spurs, bo bez niego będzie ciężko.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 paź 2009, 18:38

Jacek :( Szkoda, liczylem ze bede go mogl zobaczyc... coz... Tomas.. w sumie tego sie spodziewalem... tylko mam nadzieje, ze nie bedzie kolejny 20 miesiecy przedluzanych co 3 tygodnie o 3 tygodnie...

Bardzo sie ciesze, ze zobaczymy Lukasza w bramce, moje przewidywania sie spelnily ;) oprocz tego bedzie cieszyl wystep Nicklasa, Eduardo i Samira, nie moge sie doczekac jutra.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 paź 2009, 23:30

Bardzo dobrze zagraliśmy, porządny występ Fabiańskiego, od razu widać, że jest o wiele silniejszy i doświadczony od Vito, jeśli Vito ma grać w sobotę to wolę Łukasza, ale oczywiście wszyscy liczymy na występ Manuela.
Merida :shock: świetna bramka, ogólnie w całym meczu pokazywał się z dobrej strony.. baardzo dziwny strzał Insua wyrównał.. Fabian nie mial szans.. ogólnie te dwa gole były bardzo dziwne.
Sędzia trochę zwalił w obie strony, był spalony przeciwko nim którego nie było ;) oprócz tego jeszcze ręka Senderosa w polu karnym.. z drugiej strony Watt był ewidentnie faulowany więc się niby wyrównało.
Bendtner najwyraźniej nie w formie, już na początku zmarnował setkę, dobrze jednak, że się zrehabilitował bramką która dała zwycięstwo.
Cieszy dzisiejszy mecz, dodaje entuzjazmu przed sobotą z Tottenhamem, to będzie dopiero ciężki mecz.

Swoją drogą oglądałem przedmeczowy wywiad z Wengerem i powiedział, że wszyscy trzej bramkarze będą walczyć o pierwszej rękawice.. wydaje wam się, że Fabian moze zagrać z Spursami czy jednak Manu stanie?
"I don't know yet what I will do for Saturday but Lukasz Fabianski is available and he has done very well."
ciekawe.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 paź 2009, 11:12

Wenger chwali dwójkę doświadczonych stoperów, ale jak widziałem co Sendi wyprawiał to drżałem :boje się:
Nasri fajnie zakręcił kilka razy obrońcami, Eastmond nadspodziewanie dobrze wypadł, myślalem że szanse od początku dostanie Coquelin, ale Craig nie zawiódł.
Najlepszy był Skrtel, którego po kolei ogrywali Nicklas, Watt :lol: i Eduardo - dwukrotnie. A już w ogóle najlepszy był moment jak Skrtel wyskoczył do główki sam i spadł na głowę Dudu i sędzia gwizdnął faul Chorwata :]

Choć ilość strzałów była podobna, to my mieliśmy bardziej klarowne i wydaje się, że zasłużenie awansowaliśmy. Kapitalny gol Insuy :o

Byłbym zapomniał - po wczorajszym meczu, mam nadzieję, że Franek jednak zdecyduje się zostać

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 29 paź 2009, 13:38

Niech zostanie choc poki co jest u nas bardzo ciasno zarowno w pomocy jak i w ataku (szkoda ze nie w bramce) i nie wiem gdzie on bedzie gral. I najwazniejsze-Rosicky ma zostac nawet kosztem odejscia Meridy. Nie mozemy co roku myslec bardziej o przyszlosci niz o terazniejszosci bo od 5 lat nic nam to nie przynioslo.

Podobnie Wenger mowi o Watt'cie ze jest blisko pierwszego zespolu. To ja sie pytam gdzie on mialby grac? Arshavin, Robin, Eduardo, Bendtner, Walcott, Vela. Jest 6 napastnikow+wystawiani wsrod nich na skrzydle ostatnio Rosicky i wczoraj Nasri.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 paź 2009, 15:41

poki co jest u nas bardzo ciasno (...)(szkoda ze nie w bramce).
Wenger ma inne zdanie :lol:

Biorac pod uwage ile kontuzji mamy w sezonie, przyda sie ta ciasnota moim zdaniem. Poza tym gramy regularnie w LM, duzo PL i potem dojdzie FA Cup wiec mozna by rotacyjnie ich wrzucac do skladu, takie jest moje zdanie.

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 29 paź 2009, 15:43

Ja w zadnym wypadku nie krytykuje tego ze jest tam ciasno, to jest wielki plus. Tylko mowie ze ciezko bedzie zapewnic minuty na boisku komus jeszcze spoza tych graczy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 paź 2009, 16:12

[k****] mać

newsy na głównej:
Fabianski - I am so happy to be back again

a zaraz po nim kolejny:
Keeper Fabianski ruled out for three weeks

:x pierwszy mecz po powrocie i chyba za szybko jednak wrócił. Kolejny miesiac przerwy. Co gorsza, Rosicky ciągle nie będzie dostępny :? przydałby się na Tottenham :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”