Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 cze 2005, 18:30
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 cze 2005, 18:35
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 cze 2005, 19:18
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 cze 2005, 19:27
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 cze 2005, 19:43
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 cze 2005, 19:50
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 cze 2005, 20:00
Podobno Joaquina chcę Barca, Real, ManU, i chelseaRossi pisze:Podobno MU jest zainteresowany Joaquiem widać wyrazinieże Ferguson szuka skrzydłowego bardziej niz srodkowego pomocnika co mnie troche martwi bo srodek to jest nasz bolączka. Vicente, Joaquin,Park są ok ale ja bym chciał Essiena
Glory Glory MU
TOMUSMC pisze sie obydwaj w stosunku do facetów a nie obydwoje ale to tak na przyszłośc
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 cze 2005, 20:06
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 09 cze 2005, 20:29
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 cze 2005, 21:32
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 10 cze 2005, 21:09
No i to jest jedyny problem Cristiano. Gra bardzo efektownie ale mało EFEKTYWANIE. MU nie ma z niego pożytku, ale jest to typ gracza, który musi się pokazać. Tak samo jest z Quaresmą.Rossi pisze:Quaresma zanim przeszedl do Barcelony był w orbicie zainteresowani Fergusona ale Barca nas uprzedziła( jaki ja wtedy bylem zdołowany i myslałem że Quaresam jest lepszy od Ronaldo).Miec w druzynie dwóch takich zawodników co lubuja się w popisowych dryblingach napewno byłoby efoektowne ale czy efektywne?Downing jest bardzo dobry ale ja juz sam nie wiem kogo bym tak naprawde chciał w MU.
Downing to mieszanka Giggsa z Beckhamem :dobre wrzutki i umie też podryblować wiec może się przydać
Na obrone zamiast Nevilla widziałbym Ramosa ale to tez nie możliwe:(
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 10 cze 2005, 21:15
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 cze 2005, 22:21
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 cze 2005, 22:46
Nie ma z nie pożytek. Kali czytać, kali rozumieć. Teraz ja sobie odkuję. Zobacz jak to miło.Manumef pisze:No i to jest jedyny problem Cristiano. Gra bardzo efektownie ale mało EFEKTYWANIE. MU nie ma z niego pożytek, ale jest to typ gracza, który musi się pokazać. Tak samo jest z Quaresmą.Rossi pisze:Quaresma zanim przeszedl do Barcelony był w orbicie zainteresowani Fergusona ale Barca nas uprzedziła( jaki ja wtedy bylem zdołowany i myslałem że Quaresam jest lepszy od Ronaldo).Miec w druzynie dwóch takich zawodników co lubuja się w popisowych dryblingach napewno byłoby efoektowne ale czy efektywne?Downing jest bardzo dobry ale ja juz sam nie wiem kogo bym tak naprawde chciał w MU.
Downing to mieszanka Giggsa z Beckhamem :dobre wrzutki i umie też podryblować wiec może się przydać
Na obrone zamiast Nevilla widziałbym Ramosa ale to tez nie możliwe:(
J.S. Park coraz bliżej ManU...
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 10 cze 2005, 22:56
SebCristiano
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio