Manchester United (zbiorczy) - Strona 62

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 cze 2005, 18:30

Ebi (co za ksywa buhaha) daj sobie już spokój z durnymi komentarzami bo to się robi nudne twoj Bayern jest najlepszy(ahhaha) i się podniecaj .
Nie pisz głupich postów które maja doprowadzic do kłótni!!!!
Glory Glory MU 99'
Ide do swojego wójka Grzesika Rasiaka hahaha

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 cze 2005, 18:35

Jak cięzko to zrozumieć. Zazdrość Cię wzięła czy jak? Wpdnij do mnie do domciu to się przekonasz jaką mam ciekawą rodzinę. W interenecie mam ogólnie inny nick a to konto zostało założone na szybko. Napisz mi jescze tylko gdzie napisałem, że Bayern jest najlepszy. Buahaha. Bawią mnie takie mało inteligentne i bezsensowne wypowiedzi. IQ<20

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 cze 2005, 19:18

Powiedziałem że Bayern jest najlepszy żeby już nie czytać porównani z MU bo to jest nudne i bezsensu.Inteligentny to ty napewno jesteś no bo jak kibic Bayernu ma nie być inteligentny(buhahaha)
Też wpadnij do mnie Grzesiu ma przyjechac w lipcu to zobaczysz!

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 cze 2005, 19:27

Typowy przykład głupoty. Bezpodstawne obrażanie. Nie ośmieszaj sie kolego. Ośmieszasz siebie jako kibica i forumowicza. Tacy są kibice Mu? Współczuję.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 cze 2005, 19:43

Jeszcze jeden głupi tekst i obydwoje dostajecie po WP za posty nie na temat!//Tomusmc

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 cze 2005, 19:50

Podobno MU jest zainteresowany Joaquiem widać wyrazinieże Ferguson szuka skrzydłowego bardziej niz srodkowego pomocnika co mnie troche martwi bo srodek to jest nasz bolączka. Vicente, Joaquin,Park są ok ale ja bym chciał Essiena
Glory Glory MU
TOMUSMC pisze sie obydwaj w stosunku do facetów a nie obydwoje ale to tak na przyszłośc :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 cze 2005, 20:00

Rossi pisze:Podobno MU jest zainteresowany Joaquiem widać wyrazinieże Ferguson szuka skrzydłowego bardziej niz srodkowego pomocnika co mnie troche martwi bo srodek to jest nasz bolączka. Vicente, Joaquin,Park są ok ale ja bym chciał Essiena
Glory Glory MU
TOMUSMC pisze sie obydwaj w stosunku do facetów a nie obydwoje ale to tak na przyszłośc :lol:
Podobno Joaquina chcę Barca, Real, ManU, i chelsea

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 cze 2005, 20:06

Ciężko bedzie wygrac wysicig z tymi klubami o Joaquina bo każdy ma przewage nad MU. ruscy kase a real i Braca to hiszpania więc napewno bardziej mu odpowaiada tam grać. Ale licze że Alex coś wymyśli może Downing?

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 09 cze 2005, 20:29

Joaquin w MU? Niee za drogi. Nie mamy na niego kasy w tym sezonie. Ale oczywiście jest bardzo dobry.
Vicente w MU? No tu już bardziej prawdopodobne. Niby 14 mln, to nie jest wysoka suma za tak dobrego grazca jakim niewątpliwie jest hiszpan.
Downing na Old Trafford. Widziałem jego trzy mecze, a w nich akurat grał wybornie. Widac, że chłopak ma talent, a kwota nie przekroczyłaby na pewno 4 mln.
A moze sprowadzic Quaresme z Porto. Marnuję się tam chłopak, a mógłby wymianiać się na skrzydłach z Cristiano.

Najważniejsze jest sprowadzenie defensywanego pomocnika. Bardzo, bardzo bym chciał Essiena, ale coś czuję, że to jest niemozliwe.
De Rossi z Romy mnie nie przekonuje, a juz na pewno stracił u mnie poszanowanie za bardzo chamski faul na Krzynówku w LM.
Słyszałem, że Ferguson chce na siłe zrobić z Parka następce Keano. Kiepski pomysł. (fakt jeszcze nie ma u nas koreańczyka, ale przejdzie...)

Ważna jest równiez obsada prawego obrońcy. Neville się starzeje i trzeba znaleść dla niego zastępce. Najlepszym kandydatem byłby MIGUEL z Benfiki lub Hinkel ze Stuttgartu. A może de Jong z Ajaxu? :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 cze 2005, 21:32

Quaresma zanim przeszedl do Barcelony był w orbicie zainteresowani Fergusona ale Barca nas uprzedziła( jaki ja wtedy bylem zdołowany i myslałem że Quaresam jest lepszy od Ronaldo).Miec w druzynie dwóch takich zawodników co lubuja się w popisowych dryblingach napewno byłoby efoektowne ale czy efektywne?Downing jest bardzo dobry ale ja juz sam nie wiem kogo bym tak naprawde chciał w MU.
Downing to mieszanka Giggsa z Beckhamem :dobre wrzutki i umie też podryblować wiec może się przydać
Na obrone zamiast Nevilla widziałbym Ramosa ale to tez nie możliwe:(

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 10 cze 2005, 21:09

Rossi pisze:Quaresma zanim przeszedl do Barcelony był w orbicie zainteresowani Fergusona ale Barca nas uprzedziła( jaki ja wtedy bylem zdołowany i myslałem że Quaresam jest lepszy od Ronaldo).Miec w druzynie dwóch takich zawodników co lubuja się w popisowych dryblingach napewno byłoby efoektowne ale czy efektywne?Downing jest bardzo dobry ale ja juz sam nie wiem kogo bym tak naprawde chciał w MU.
Downing to mieszanka Giggsa z Beckhamem :dobre wrzutki i umie też podryblować wiec może się przydać
No i to jest jedyny problem Cristiano. Gra bardzo efektownie ale mało EFEKTYWANIE. MU nie ma z niego pożytku, ale jest to typ gracza, który musi się pokazać. Tak samo jest z Quaresmą.

J.S. Park coraz bliżej ManU... :wink:
Ostatnio zmieniony 11 cze 2005, 11:34 przez Mefiu, łącznie zmieniany 1 raz.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 10 cze 2005, 21:15

Park jest już chyba nasz :wink: A swoją drogą fajnie jakby w przyszłości następcą Sir Alexa został Guus Hiddink. Zmartwiła mnie ostatnio sprawa Essiena. Ponoc ciężko będzie go wyłuskac, ponieważ nowy trener Houllier nie chce go sprzedac. Moze Ballack???

Rooney Owen

Giggs Essien Park C.Ronaldo

Heinze Silvestre Rio Gary

Edwin

????

Co sądzicie na temat spekulacji Vicente - Joaquin. Pojawiło się również nazwisko Davida Villa????

POZDRO!!!!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 cze 2005, 22:21

Essien jeszcze jeden rok pewnie zostanie w Lyonie, Owen hmmmmmmmm...Jesli Real się zgodzi i sprzeda Anglika to dokonacie świetnego zakupu. Valencia odrzuciła ofertę ManU na 14 mln funtów.....

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 cze 2005, 22:46

Manumef pisze:
Rossi pisze:Quaresma zanim przeszedl do Barcelony był w orbicie zainteresowani Fergusona ale Barca nas uprzedziła( jaki ja wtedy bylem zdołowany i myslałem że Quaresam jest lepszy od Ronaldo).Miec w druzynie dwóch takich zawodników co lubuja się w popisowych dryblingach napewno byłoby efoektowne ale czy efektywne?Downing jest bardzo dobry ale ja juz sam nie wiem kogo bym tak naprawde chciał w MU.
No i to jest jedyny problem Cristiano. Gra bardzo efektownie ale mało EFEKTYWANIE. MU nie ma z niego pożytek, ale jest to typ gracza, który musi się pokazać. Tak samo jest z Quaresmą.

J.S. Park coraz bliżej ManU... :wink:
Nie ma z nie pożytek. Kali czytać, kali rozumieć. Teraz ja sobie odkuję. Zobacz jak to miło.

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 10 cze 2005, 22:56

chcialbym zeby park przeszedl do MU i jeszcze do tego essien Qaresma i jakis obronca typu pyuol ale to niestety to tylko marzenia :( :( :( na moje pomysl z van der sarem jest chybiony chcialbym zeby Mu wrocil do lat chwaly ale wydaje mi sie ze to niestety dlug potrwa :( :( :(

Zablokowany

Wróć do „Anglia”