Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 62

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 16 sie 2011, 3:57

W sumie to dla nas dobrze.Tak jak napisałeś nie chodzi o cenę odstępnego, lecz o pensję, która jest stanowczo za duża jeśli wziąć pod uwagę jego status w drużynie. Mamy przecież Defoe,Croucha i Pavluchenko.Wie ktoś kto ma przyjść do Spurs?Podobno ma być to Ruiz z Enschede.

Komentator
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Komentator » 16 sie 2011, 10:24

Wie ktoś kto ma przyjść do Spurs?Podobno ma być to Ruiz z Enschede.

Każdego dnia podaję się inne nazwiska, ostatnio najczęściej wymienianymi napastnikami byli Adebayor, Llorente i Ruiz dzisiaj natomiast piszę się o Huntelaarze. Osobiście się nie zdziwię jak nikogo nie pozyskamy...

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 19 sie 2011, 14:02

Harry zapowiadał, że zagramy rezerwami a tu proszę, wygraliśmy pierwszym składem i to w jakim wymiarze!Cieszy, że szansę dostał Livemore, ale to pewnie z powodu nieobecności Sandro.Spisał się znakomicie zdobywając nawet jedną z bramek.Szkoda, że nie było nam dane zobaczyć meczu z Everonem, ale zamieszki swoje robią.Na mecz z Manchesterem czekam spokojnie.W poprzednich sezonach było różnie, ale na tle bądź co bądź brytyjskiego zespoły zaprezentowaliśmy się dobrze.Na dodatek w bramce będzie de Gea :lol: Ale z drugiej strony jak patrzę na to co robi Gomes to już mi tak do śmiechu nie jest.I jeszcze jedno, Kranjcar mnie w ogóle nie przekonuje, jeśli on ma zastąpić Modrica to o dobrych wynikach możemy zapomnmieć.Co do drugiego meczu z Haerts mam nadzieję, że Redknapp da szanse temu iworyjczykowi Coulibaly'emu, bo co by nie mówić awans do EL jest pewny.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 sie 2011, 2:58

A teraz będzie grał w Spursach :haha: Jakie to życie jest przewrotne :lol:

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 26 sie 2011, 4:12

Emmanuel już wieloktrotnie pokazał, że gra wyłącznie dla pieniędzy.Kiedyś chyba nawet się do tego przyznał.Ale jeśli strzeli trochę bramek jestem w stanie mu to wybaczyć.

Awatar użytkownika
Effi
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Effi » 01 lis 2011, 19:16

W Tottenhamie w końcu zaczęły panować świetne nastroje. Wystarczy poczytać porcję ostatnich wypowiedzi BAE i van der Vaarta. Oby tak było dalej, ponieważ dobra atmosfera w zespole przekłada się na dobre wyniki. Koguty ostatnio w świetnej formie, ostatnia wygrana 3:1 z Queens Park Rangers może na kolana nie powala, ale gdy zobaczy się bramki Gareth'a Bale'a z tego meczu... :shock:

Jedyne czego mi brakuje do szczęścia to solidnego środkowego obrońcy. Oby ta zima przyszła jak najwcześniej, a Bolton niech wyskakuje z Cahilla. Już wyobrażam sobie ten duet - zdrowy King i Cahill w optymalnej dyspozycji. Niestety Dawson nie jest w najwyższej formie, a w każdym razie odbiega na pewno od tego Dawsona sprzed roku. Na stronie klubu natomiast pojawiła się informacja, że Harry interesuje się bardzo młodym zawodnikiem z Celticu Glasgow. Ten zawodnik to skrzydłowy, James Forrest. Mówi się, że to niesamowicie zdolny chłopak, wyrastający na prawdziwego lidera Scottish Premier League. Młodych nigdy nie za wiele, a więc z pewnością nikt w Tottenhamie by na to nie narzekał, mimo że skrzydłowych trochę na WHL jest.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 gru 2011, 18:46

Jeśli ktoś ogląda mecz Stoke z TFC, to musi być wściekły. Sędzia robi wszystko żeby Stoke wygrało ten mecz.

W ciągu ok. 10 sekund nie zauważył karnego, później wybicia piłki ręką z linii Stoke przez ich obrońcę i następnie nie uznał prawidłowo zdobytej bramki przez Adebayora.

Oprócz tego jeszcze przed tymi sytuacjami nie zauważył karnego dla TFC.

Aha, to ten sam sędzia który sędziował mecz QPR - Chelsea.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 gru 2011, 19:00

Foy :brawo:

Mistrzowskie przekręcenie Spursów. W Polsce by się nie powstydzili. Trzeba jednak oddać, że w pierwszej połowie Stoke zagrało naprawdę bardzo fajny i solidny futbol.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 gru 2011, 19:01

2 połowa świetna chociaż Foy zrobil pare błędow.Swietny jest ten Walker..mam nadzieje że zobacze go na Euro.Stoke nie gralo meczu w puchar i znowu pokazali swój błysk na własnym stadionie.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 11 gru 2011, 19:05

Foy! Strasznie wydymał Spursów. Tottenham po bramce nacierał co raz to mocniej i mocniej, momentami myślałem, że coś musi wpaść. Piękny strzał Modricia, jeszcze lepsza obrona Sorensena - na szczęście jednak do tego nie doszło i Spursi stracili 3 punkty.

Jak dla mnie strasznie się w pierwszej podobał Shotton i jego rajdy.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 gru 2011, 21:28

Cóz poczytałem na stronce spursów i mam satysfakcje bo jak im pisałem że Walton troche im pomogł w niedawnym meczu z Fulham to byłem wysmiany.Wtedy nie widział 1000% karnego za ręke Walkera i jeszcze miał pare numerow na konto SPursów.Dzisiaj widze płacz i zdnerwowanie :lol: piłka bywa przewrotna

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 11 gru 2011, 22:16

McGiggs
Jeśli można wiedzieć to o jaką stronę Ci chodzi?Oczywiście sędzia w meczu z Fulham popelnil błąd, lecz nie zaważył on na końcowym wyniku.Dla przypomnienia polecam bramkę Naniego, bo widać, że pamięć krotka.
Co do meczu to abstrahując od sędziowania tragiczny mecz w wykonaniu BAE.Także Lennon zupełnie bezproduktywny no i Younes nie musiał dostać tej kartki.Podobał mi się Ade, bo widać, że probował, no i jak zwykle dobrze VdV i Luka.Parker również nie najgorzej.Po reszcie spodziewałem się czegoś więcej.No jeszcze Defoe coś próbował rozruszać, inni ani dobrze, ani źle.
Cóż, można się pocieszać, że to przez to, że trzecz piłkarzy Stoke z dzisiaj jeszcze niedawno grała u nas :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 gru 2011, 22:21

Oczywiscie Walton przy stanie 2-1 dla Spursów nie widział jak Walker sie rzuca na pilke i zagarnia ją reką i to nie wspłyneło na wynik :lol: naprawde badzmy powazni.

Nie wiem co ma Nani do tego wszystkiego.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 11 gru 2011, 22:24

Chodzi o bramkę w pamiętnym meczu Spurs z United, dalej nie wiesz o co chodzi? :wink:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 gru 2011, 22:24

Paradoksalnie to sędzia w tym meczu nie podyktował dwóch rzutów karnych, które były jeszcze bardziej oczywiste niż ten odgwizdany. Niestety był to kolejny przykład tego, że arbitrzy często nie mają jaj, by podyktować dwie "jedenastki", w krótkim odstępie czasu. Mam tu na myśli faul na Kaboulu, który miał miejsce kilka minut po rzucie karnym. Stoke bardzo dobrą pierwszą połową zasłużyło sobie na wygraną, ale szkoda, że ostatecznie pomógł im w tym arbiter.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”