a moze nie wiedziałes jak to się pisze?guru pisze:Poprostu czasem myli mi sie w pisowni KOMPLIKACJA z Kompilacja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 29 maja 2006, 23:12
a moze nie wiedziałes jak to się pisze?guru pisze:Poprostu czasem myli mi sie w pisowni KOMPLIKACJA z Kompilacja
adamek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 maja 2006, 23:13
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 29 maja 2006, 23:17
Dziękimlody_10 pisze:Kompila dosyć spoko , fajny klimacik ma, m.in. przez bardzo dobrze dobraną muzę ,
Trzeba było symbolicznie to oddać więć ostrzej nie chciałem zgrywać bo by to źle wygładałomlody_10 pisze:chociaż mogłeś ją troche lepiej zgrać z video
Nie zwracałem an to uwagi to jest mało ważne dałem 16/9 i tylemlody_10 pisze:Według mnie większość klipów jeszcze wymagała dopracowania w Pan/Cropie...
Dzięki a kiedy Ty nam pokazesz jakas swoja prace nowa??mlody_10 pisze:Powodzenia w następnych pracach
nasami
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 maja 2006, 23:17
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bukol87 » 29 maja 2006, 23:45
bukol87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamillodinho best » 30 maja 2006, 13:46
Kamillodinho best

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 30 maja 2006, 13:53
bardzo miło mi się oglądalo tą kompilacjebukol87 pisze:Kompilka Juve
adamek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 30 maja 2006, 15:12
Bardziej chodziło mi tu o przybliżenie twarzy, tak żeby nie było widać loga kanału, z którego było zgrywane videonasami pisze:Nie zwracałem an to uwagi to jest mało ważne dałem 16/9 i tylemlody_10 pisze:Według mnie większość klipów jeszcze wymagała dopracowania w Pan/Cropie...
Niestety chyba dopiero na początku wakacji... brak czasunasami pisze:Dzięki a kiedy Ty nam pokazesz jakas swoja prace nowa??mlody_10 pisze:Powodzenia w następnych pracach
http://www.yousendit.comKamillodinho best pisze:a na gdzie najszybciej można wrzuciić komplike???? rapidshare czy inne??
Fajny filmik, bardzo ładne bramki Podolskiego, całkiem dobrze zrobiona kompila. Mogłeś tylko lepiej niektóre momenty 'powycinać' i razcej staraj sie nie brać z czyjejś kompili materiału z efektami... Ogólnie ok.mlody_10 pisze:Pobieram... jutro ocenieherdek pisze:http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 7C37A1D624 - kompilacja o Podolskim by Herdek
Oceniajcie
Zaraz je ściągambukol87 pisze:Kompilacja o Davidsie
Heart of the warrior to moja pierwsza kompilacja.Czekam na komenty.
A tutaj cos dla fanow Juve
Kompilka Juve
55MB slabsza jakosc
moja druga kompilka
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bukol87 » 31 maja 2006, 12:01
ciesze sie ze sie podobaloadamek pisze:bardzo miło mi się oglądalo tą kompilacjebukol87 pisze:Kompilka Juveta pierwsza też o Davidsie była niezła :d
za dwie ocena 9/10
bukol87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 31 maja 2006, 13:07
nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 31 maja 2006, 14:16
juz wiem z czym mi sie kojażyła ta kompilacjaherdek pisze:http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 7C37A1D624 - kompilacja o Podolskim by Herdek
Oceniajcie
adamek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2006, 11:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 02 cze 2006, 1:03
Erwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 cze 2006, 12:58
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 02 cze 2006, 20:52
mlody_
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited