Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 20:28
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 20:30
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 20:33
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 20:36
BartiX_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edisonpark » 15 lip 2005, 20:42
edisonpark
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 15 lip 2005, 20:43
Nikt nie musi pytac mnie o zdanie.RoRo pisze: I co ?? Pytal Ci ktos o zdanie ??![]()
Nie uwazam sie za kozaka.RoRo pisze:Jak juz to napisz cos z sensem, an ie myslisz ze napisales niecałe 2 linijki i juz sie uważasz za jakiegoś kozaka.
Kiedy?RoRo pisze:Moze zaprzeczysz ze Juventus szprycował sie jakims swinstwem jakis czas temu i nikt tego nie zauwazal ?? (moze nie chcial zauwazyc)
DjJuve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 20:47
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 20:48
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 20:56
RoRo pisze:Nie, czemu Inter jest niby pośmiewiskiem ?? 3 miejsce w tabeli to nie jest chyba wynik ktory pokazywalby ze Inter jest posmiewiskiem nie ?? Jak juz o posmiewiskach mowa to jzu raczej mi sie nasuwaja zepoly z Rzymu, ktore skompromitowaly stolice ...![]()
W nastepnym sezonie Inter pokaze ze jest wart wiernych kibicow i zdobedzie scudetto od wielu lat i przymknie geby takich jak ty ...
POZDRO
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 21:01
No ale to sie inaczej sytuacja przedstawia. Trzeba myslec realnie ... Mu ciezko bedzie wygrac z Chelsea ktora wzmocnial sie juz Del Hornem a ma jeszcze zamiar sciagnac Phillipsa a to przy inteligencji i błyyskotliwosci pana ktorego oblicze ozdabia moj avatar oznacza tylko ejdno - porazkeradekutd pisze:RoRo pisze:Nie, czemu Inter jest niby pośmiewiskiem ?? 3 miejsce w tabeli to nie jest chyba wynik ktory pokazywalby ze Inter jest posmiewiskiem nie ?? Jak juz o posmiewiskach mowa to jzu raczej mi sie nasuwaja zepoly z Rzymu, ktore skompromitowaly stolice ...![]()
W nastepnym sezonie Inter pokaze ze jest wart wiernych kibicow i zdobedzie scudetto od wielu lat i przymknie geby takich jak ty ...
POZDRO
Widzisz RoRo, jak to jest. Ty podobie jak on pisałeś o United. Może teraz Ci będzie głupio!
Pozdrawiam
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 15 lip 2005, 21:08
16lat bez scudetto?RoRo pisze:Nie, czemu Inter jest niby pośmiewiskiem ?? 3 miejsce w tabeli to nie jest chyba wynik ktory pokazywalby ze Inter jest posmiewiskiem nie ?? Jak juz o posmiewiskach mowa to jzu raczej mi sie nasuwaja zepoly z Rzymu, ktore skompromitowaly stolice ...![]()
Tak jak co roku...RoRo pisze:W nastepnym sezonie Inter pokaze ze jest wart wiernych kibicow i zdobedzie scudetto od wielu lat i przymknie geby takich jak ty ...
Vieira slabysz od Blasiego?RoRo pisze: a ze Juve pozyskalo Vieire to nie obawiam sie juz o potyczki ze stara dama
DjJuve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 21:11
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lip 2005, 21:19
Moze ty sie czasem zastanow nad pilnowaniem hasla do maila.beckhs pisze:co ty chcesz udowodnic DJ JUVE ? ze Inter to posmieiewisko ? nei wychodzi ci. oszczedz nam tego i jeszcze jeden taki poscik i WP. starczy tego dobrego
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 15 lip 2005, 21:24
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lip 2005, 21:30
To mi podchodzi pod zazdrosc (za chwile zaprzeczenieluk1208 pisze:dziwią mnie i smieszą niektóre wypowiedzi np. roro - fajnie ze uwazasz ze przejscie Viery to osłabiebie Juve, ale kazdy ma swoje zdanie!!
moze ten zawodnik miał ostatni sezon słabszy ale ogólenie Arsenal grał słabo a pozatym Viera nie miał chyba juz motywacji do gryNiewiadomo jak sie zaprezentuje w Juve ale napewno jest leprzy niz jacus argentyczycy z interu
![]()
p.s wie ktos jaki numer bedzie miał Veira?
Lakier
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio