Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 62

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 20:28

wiessz co chlopie jestes bardzo zadziorny. jezeli dalej taka bedzie Twoja postawa to niedlugo bedziesz korzystac z tego forum

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 20:30

lol :o i za to dostalem ostrzezenie? wiem...przesadzilem z tym...to akurat bylo takie zadziorne...ale moze bys popatrzal na psoty m.in paszteta albo lakiera.... oni juz tych ostrzezeni powinni miec pelno... a ja za byle co jeden glupi poscik odrazu ostrzenie :x dzieki :/

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 20:33

kolejne WP za wypowiadanie sie na temat ostrzezen w zlym temacie

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 20:36

:lol: :lol: :lol: jestes boski :lol: :lol: tylko ci pogratulowac taki z ciebie moderator jak ze mnie matematyk hehe

czyli razy dwa Twoja liczba ostrzezen :P masz juz 4

Awatar użytkownika
edisonpark
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edisonpark » 15 lip 2005, 20:42

A ja myśle że juve będzie mistrzem jak jeszcze kupią dobrego prawego obrońce i 2 dobrych zmienników, chyba że będą chcieli wygrać lige mistrzów, to nie wiem jak im pójdzie walka na 2 fronty.
W każdym razie...FORZA JUVE

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 15 lip 2005, 20:43

RoRo pisze: I co ?? Pytal Ci ktos o zdanie ?? :wink:
Nikt nie musi pytac mnie o zdanie.
RoRo pisze:Jak juz to napisz cos z sensem, an ie myslisz ze napisales niecałe 2 linijki i juz sie uważasz za jakiegoś kozaka.
Nie uwazam sie za kozaka.
RoRo pisze:Moze zaprzeczysz ze Juventus szprycował sie jakims swinstwem jakis czas temu i nikt tego nie zauwazal ?? (moze nie chcial zauwazyc)
Kiedy?
Wyjezdzas non stop z tym samym bo jestes bezradny ze twoj inter jest posmiewiskiem w calych Wloszech z powopu swojego nieudacznictwa.

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 20:47

nieudacznikiem to jestes Ty....spojrz na swoje posty i zrozumiesz dlaczego.... inteligent zasrany....

spojrz na siebie :D kolejne WP. aha i jeszcze jeden albo dwa takie posty i ban

o co Ci chodzi? moze jemu powinienes cos napsiac a nie mi ? z jakiej paki on wyzywa Inter od nieudacznikow ? ja nigdy nic takiego nienapisalema mam juz 4 WP :/ zalosne :/
Ostatnio zmieniony 15 lip 2005, 20:54 przez BartiX_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 20:48

Nie, czemu Inter jest niby pośmiewiskiem ?? 3 miejsce w tabeli to nie jest chyba wynik ktory pokazywalby ze Inter jest posmiewiskiem nie ?? Jak juz o posmiewiskach mowa to jzu raczej mi sie nasuwaja zepoly z Rzymu, ktore skompromitowaly stolice ... :wink:

W nastepnym sezonie Inter pokaze ze jest wart wiernych kibicow i zdobedzie scudetto od wielu lat i przymknie geby takich jak ty ...

POZDRO

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 20:56

RoRo pisze:Nie, czemu Inter jest niby pośmiewiskiem ?? 3 miejsce w tabeli to nie jest chyba wynik ktory pokazywalby ze Inter jest posmiewiskiem nie ?? Jak juz o posmiewiskach mowa to jzu raczej mi sie nasuwaja zepoly z Rzymu, ktore skompromitowaly stolice ... :wink:

W nastepnym sezonie Inter pokaze ze jest wart wiernych kibicow i zdobedzie scudetto od wielu lat i przymknie geby takich jak ty ...

POZDRO

Widzisz RoRo, jak to jest. Ty podobie jak on pisałeś o United. Może teraz Ci będzie głupio!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 21:01

radekutd pisze:
RoRo pisze:Nie, czemu Inter jest niby pośmiewiskiem ?? 3 miejsce w tabeli to nie jest chyba wynik ktory pokazywalby ze Inter jest posmiewiskiem nie ?? Jak juz o posmiewiskach mowa to jzu raczej mi sie nasuwaja zepoly z Rzymu, ktore skompromitowaly stolice ... :wink:

POZDRO

Widzisz RoRo, jak to jest. Ty podobie jak on pisałeś o United. Może teraz Ci będzie głupio!

Pozdrawiam
No ale to sie inaczej sytuacja przedstawia. Trzeba myslec realnie ... Mu ciezko bedzie wygrac z Chelsea ktora wzmocnial sie juz Del Hornem a ma jeszcze zamiar sciagnac Phillipsa a to przy inteligencji i błyyskotliwosci pana ktorego oblicze ozdabia moj avatar oznacza tylko ejdno - porazke :wink: no a jest jeszcze Arsenal, Liverpool :wink:

Inter ma lepsza sytacje bo tak naprawde powalczy tylko z Juve i Milanem, a ze Juve pozyskalo Vieire to nie obawiam sie juz o potyczki ze stara dama ... ciekawi mnie to czy damy rade z AC Milanem ale jestem dobrej mysli ...

POZDRO

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 15 lip 2005, 21:08

16lat bez scudetto?
RoRo pisze:W nastepnym sezonie Inter pokaze ze jest wart wiernych kibicow i zdobedzie scudetto od wielu lat i przymknie geby takich jak ty ...
Tak jak co roku...
RoRo pisze: a ze Juve pozyskalo Vieire to nie obawiam sie juz o potyczki ze stara dama
Vieira slabysz od Blasiego? :lol:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 21:11

co ty chcesz udowodnic DJ JUVE ? ze Inter to posmieiewisko ? nei wychodzi ci. oszczedz nam tego i jeszcze jeden taki poscik i WP. starczy tego dobrego

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lip 2005, 21:19

beckhs pisze:co ty chcesz udowodnic DJ JUVE ? ze Inter to posmieiewisko ? nei wychodzi ci. oszczedz nam tego i jeszcze jeden taki poscik i WP. starczy tego dobrego
Moze ty sie czasem zastanow nad pilnowaniem hasla do maila.
ale z ciebie dowcipnis
Zapytaj sie o co chodzi fana Interu.

Fajne foty z prezentacji Vieiry:

http://www.juventus.com/it/news/fotogal ... 00&ID=5182

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 15 lip 2005, 21:24

dziwią mnie i smieszą niektóre wypowiedzi np. roro - fajnie ze uwazasz ze przejscie Viery to osłabiebie Juve, ale kazdy ma swoje zdanie!!
moze ten zawodnik miał ostatni sezon słabszy ale ogólenie Arsenal grał słabo a pozatym Viera nie miał chyba juz motywacji do gry :!: Niewiadomo jak sie zaprezentuje w Juve ale napewno jest leprzy niz jacus argentyczycy z interu :P
p.s wie ktos jaki numer bedzie miał Veira?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lip 2005, 21:30

luk1208 pisze:dziwią mnie i smieszą niektóre wypowiedzi np. roro - fajnie ze uwazasz ze przejscie Viery to osłabiebie Juve, ale kazdy ma swoje zdanie!!
moze ten zawodnik miał ostatni sezon słabszy ale ogólenie Arsenal grał słabo a pozatym Viera nie miał chyba juz motywacji do gry :!: Niewiadomo jak sie zaprezentuje w Juve ale napewno jest leprzy niz jacus argentyczycy z interu :P
p.s wie ktos jaki numer bedzie miał Veira?
To mi podchodzi pod zazdrosc (za chwile zaprzeczenie :D ). Pomysl co by sie dzialo gdby Patric przeszedl do Interu, "Teraz Scudetto napewno bedzie nasze, Patric to Bog" nie mowie ze tak nie roba fani Juventusu, ale oni przynajmniej nie smieja sie z was jak wy mowicie ze Wome jest dobry ( :D )

Vieira bedzie nosil koszulke z numerm 4. (nie jestem pewien na 100 %)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”