Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 kwie 2010, 0:01
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 kwie 2010, 0:02
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 kwie 2010, 0:04
Holendrowi to przede wszystkim mózgu brakuje. Tak bezmyślnego i przewidywalnego w każdym ruchu piłkarza już dawno nie widziałem. W dodatku ten brak zaangażowania, dokładności... Eh... Brak słów.(L)oczkerson pisze:Fatalny był Babel, co prawda norma, ale ten koleś mnie tak osłabia jak mało kto w ogóle. Strasznie nie lubię takich zawodników. Bardzo monotonny w grze, przewidywalny, nie walczy, nie potrafi współpracować, brakuje mu jakości.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 30 kwie 2010, 0:11
Bardzo .No i tylko jedno pytanie. Jak słaby jest Degen, że na prawej obronie grał Mascherano?
Ten kto widzial go w Ajaxie wiedzial , ze jego kariera w PL nie ma racji bytu . Idealnie wpisuje sie w polityke transferowa Beniteza .Fatalny był Babel, co prawda norma, ale ten koleś mnie tak osłabia jak mało kto w ogóle
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 kwie 2010, 1:05
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 30 kwie 2010, 1:23
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 kwie 2010, 8:00
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 30 kwie 2010, 10:34
Oglądałem dwumecz Atletico z Valencią i obydwa mecze z Liverpoolem i mogę powiedzieć że Perea i Antonio Lopez we wszystkich tych meczach grali na poziomie klasy światowej, widać rękę Floresa.(L)oczkerson pisze:Odnośnie Atletico to zaskakująco dobrze w obronie. W pierwszym meczu też wyglądali bardzo pewnie i dziś też poradzili sobie naprawdę dobrze.
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 kwie 2010, 13:04
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 kwie 2010, 13:58
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 30 kwie 2010, 14:04
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 kwie 2010, 14:10
Portsmouth nie zagra w Europie więc 7 miejce daje grę w LE. Ale jak Fulham wygra, to chyba ma zapewniony start, na 7 miejsce nie mają szans już ... straci więc ekipa, która skończy na 7 - Liverpool, albo Villa.Magnum pisze:Jeśli Fulham wygra LE to ktoś traci z Premier League miejsce w LE? Kto dokładnie?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 kwie 2010, 15:06
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 kwie 2010, 15:20
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 maja 2010, 16:56
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio