proste bo Mancini to kompletne beztalencie..i nie wie kto i jak w jakiej jest formie:)Alkoholiko pisze:skoro Pizarro taki dobry to czemu nie gra w Interze?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 kwie 2006, 19:13
proste bo Mancini to kompletne beztalencie..i nie wie kto i jak w jakiej jest formie:)Alkoholiko pisze:skoro Pizarro taki dobry to czemu nie gra w Interze?
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 17 kwie 2006, 19:15
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 kwie 2006, 19:19
Alkoholiko pisze:no w sumie racja - jakbym ja był trenerem Interu to nie trzymałbym na ławie Toldo
Alkoholiko pisze:Materazziego
Widziałem kilka razy Zidane w akcji, ale nic wielkiego nie pokazał ...Alkoholiko pisze:ale wiedziałem kilka razy Pizarro w akcji...i...nicciekawego niepokazał!
dzieciol31 pisze:roste bo Mancini to kompletne beztalencie
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 17 kwie 2006, 19:24
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 kwie 2006, 19:28
Alkoholiko pisze:No choćby ostatni mecz - Julio Cesar w pierwszym skłądzie
Alkoholiko pisze:Materazzi jest obry i mam nadzieje ze odejdzie z Interu który z takim skąłdem i trenerem nic nie zdobiedzie jeszcze conajmniej 5 lat! Niech idzie do Violi bo tam go chcą i napewno bedzie grał!
Alkoholiko pisze:A od kiedy Corcoba gra w środku?
Alkoholiko pisze:Tylko porównaj sobie osiagniecia Zidanea i Pizarro....Pizarro to taki drugo Alvarez czy taddei w Romie - na ławe z nim jakby co!
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 kwie 2006, 19:29
Od kiedy wyłaczyłeś FMa(Football Managera) .Alkoholiko pisze:A od kiedy Corcoba gra w środku?
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 17 kwie 2006, 19:42
? FMa?'Piotrek' pisze:Od kiedy wyłaczyłeś FMa.Alkoholiko pisze:A od kiedy Corcoba gra w środku?
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 18 kwie 2006, 9:29
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 kwie 2006, 17:56
Mimo wszystko Violka stara się jak może i dziś przegrała na wyjeździe z Palermo 0:1. Dzięki temu przewaga Fiorentiny zmalała do 2 pkt a mogło w ogóle jej nie być. Jak wiadomo gra toczy się o czwarte miejsce i grę w LM w przyszłym sezonie, czyli o bardzo duzo. A o to będzie niezwykle trudno bo ostatnie mecze Roma gra z Treviso (d) i Milanem (w) a Fiorentina z Reggina (d) i Chievo (w)what the fuck ? chciałoby się zapytać ? co sie dzieje ?
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 02 maja 2006, 14:23
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 maja 2006, 14:40
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 maja 2006, 14:50
nie wyobrazam sobie aby po tej kolejce nie dopisac 3 pkt do dorobku Violi i Romy*_Zaza_* pisze:Viola gra u siebie w nastepnej kolejce z Regginą i mało kto przypuszcza że straci u siebie pkt. Roma teraz na Olimpico podejmie spadkowicza Treviso.
Tylko ze do tego czasu moga byc juz pewni wysteppu w pucharze UEFA*_Zaza_* pisze:A ostatnia kolejka sezonu to spotkania Chievo - Viola na stadio Bertegodi - gdzie Chievo przegrało tylko raz w tym sezonie Exclamation A piłkarze Pillona graja o UEFA
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 02 maja 2006, 14:51
Tigertm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 maja 2006, 15:00
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 maja 2006, 15:16
Nie tylko przez Inter, zarowno Roma jak i Inter wywalczyli juz prawo do gry w Europejskich pucharach wiec wydaje mi sie ze juz teraz automatycznie fakt gry w finale Interu i Romy daje 7pozycji prawo gry w p.UEFA*_Zaza_* pisze:biorąc pod uwage to że puchar Włoch zdobyty przez Inter daje pcuar UEFA - Chievo Werona.
Mysle, iz wystarczy juz remis na Lecce by zagwarantowac sobie 7msc, gdyz watpie aby Palermo ogralo Juve w turynie, dla mnie remis bardzo prowdopodobny*_Zaza_* pisze:Chievo też ogra za pewne Lecce. Palermo jedzie na Delle Apli dla swojego dobra muszą cos ugrać
Daje Romie 15% sznas na zajecie 4msc*_Zaza_* pisze:Patrząc na rozkład jazdy w ten sposób to Viole nie ma gdzie tracić pkt. Pod warunkiem że Chievo wcześniej awansuje do UEFA. Roma gra w Coppa z Interem i w ostatniej kolejce jedzie na Giuseppe Meazza gdzie Milan zremisował tylko jeden mecz na 17...
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio