Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 05 paź 2013, 15:03
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 paź 2013, 15:06
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 05 paź 2013, 15:13
W poprzednim meczu z Sunderlandem też graliśmy takim ustawieniem.sickstick pisze:O! Od kiedy gracie trójką obrońców?
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 paź 2013, 15:19
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 05 paź 2013, 15:22
W końcówce sezonu tak zagrali i w sumie nie wyszło najgorzejfieldy pisze:Chyba odkąd sie Johnson połamał i się okazało, ze nie ma dobrych bocznych obrońców, ale są stoperzy![]()
choć zdaje się, ze już w poprzednim sezonie pare razy LFC grali tym ustawieniem.
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 paź 2013, 16:03
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 05 paź 2013, 16:05
To chyba z sektora gości było.fieldy pisze:masacra na Anfield race odpalił?
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 paź 2013, 22:39
Dementuje. Masacra jest szczesliwy i pijany. Cholera wie co bardziej hehe. Racy sie nie opyla odpalac bo za to jest dozywotni ban chyba a gosciu z Crystal palac został pochytany bo na własne oczy to widziałem.Szkoda chłopaka bo młody kolo ale wiedział co robi. Anglia żyje. Para skunks Sturridge to najlepsza para napastników jaką widziałem na Anfield za swojego zywota i to nie bajka. Jak sie w tym roku do Ligi Misiów zakwalifikujemy i skunks bedzie dalej tu to nie widze innej mozliwosci jak gra dwójką napastników bo takich trzech jak ich dwóch to nie ma nigdzie w Europie hehe. Oprócz tego najlepsze 45 minut od kilku miesiecy chłopaki rozegrali. Maszyna jedzie dalej.fieldy pisze:masacra na Anfield race odpalił?
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 19 paź 2013, 21:13
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 19 paź 2013, 22:53
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 19 paź 2013, 22:57
No właśnie jego też mi brakuję, a pamiętam jak w zeszłym sezonie jeszcze kumpel się ze mnie śmiał jak przechodził to The Reeds. Początek sezonu fajny ale boję się, że forma będzie szła w dół u niektórych grajków bo się za pewnie poczuli po tak dobrym starcie. Oby wszyscy się ogarnęli to będziemy może mogli się cieszyć z wygranych meczów i to nie tylko jedną bramką w końcu napad mamy zajebisty.Sergek pisze:Wierzę, że z powrotem Coutinho nasza gra ulegnie zmianie.
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 paź 2013, 15:31
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 27 paź 2013, 10:34

masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 27 paź 2013, 10:43
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 27 paź 2013, 11:11
masacra
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin