Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 613

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 05 sie 2007, 18:28

o shuster mysli podobnie jak ja co do obrońców:D tylko zamiast canny dałbym pepe:D

Dudek
Cicinho
Cannavaro
Ramos
Marcelo
De la Red
Gago
Higuain
Balboa
Saviola
Raul

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 sie 2007, 18:31

vakabayashi pisze:poza tym mówi sie o powrocie Solariego
Co masz przeciwko powrotowi Solariego :>

Czego spodziewać się po Marcelo? Tego, że będzie popierdzielał do przodu i nie zawsze zdąży wrócić :p

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 05 sie 2007, 18:34

RealFan pisze:
Czego spodziewać się po Marcelo? Tego, że będzie popierdzielał do przodu i nie zawsze zdąży wrócić :p
ej no odrazu spisujesz go na "straty" a moze faktycznie pokaże się z bardzo dobrej stropny moim zdaniem schuster robi zajebiscie testujac przeróżne ustawienia zeby sprawdzić jak wygląda wtedy gra zespołu

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 sie 2007, 18:37

Ja nic nie mam przeciwko testowaniu wszystkich zawodników. To bardzo dobrze, że dostanie szansę. Kilka razy jednak Marcelo w akcji widziałem i wiem jaki ma styl gry :P Będę zaskoczony, jeśli dobrze zagra w defensywie, a nie tylko w ofensywie :wink:

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 05 sie 2007, 18:40

ale o Realu dawniej się muwiło zę to druzyna która traci bardzo dużo bramek ale strzela zawsze przynajmniej jedną więcej:D to jest niedokłady ale cytat szpakowskiego:D :D:D:D

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 05 sie 2007, 18:50

Szpakowski różne rzeczy mówił i nie zawsze była to prawda ("Buffon trenował z Zidanem w Juventusie" tego tekstu nigdy nie zapomnę) w Real owszem nie grał jakoś super z tyłu ale miał tam solidnych piłkarzy Salgado czy Carlos swego czasu byli lepszymi piłkarzami niż teraz Cicinho czy Marcelo dużo osób uważa że R.Carlos umiał grać tylko z przodu i walił super petary prawda jest taka że piłkarz ten miał super kondycję dzięki której przez 90 minut biegał od bramki do bramki Marcelo takiej kondycji jeszcze nie posiada (nie wiem czy kiedyś będzie posiadał) do tego w przeciwieństwie do Carlosa ma raczej marną posturę związku z czym raczej będzie sobie słabo radził w pojedynkach z napastnikami wiadomo można mieć ofensywnych bocznych obrońców ale bez przesady muszą oni pokazać coś z tyłu

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 sie 2007, 18:54

To Perez powiedział "Nieważne ile tracimy, ważne ile strzelamy", ale jesteśmy teraz na trochę innym etapie. Bądź co bądź Roberto Carlos słaby w defensywie nie był, a że pod koniec swojej kariery w Realu nie błyszczał już z przodu jak wcześniej i przytrafiło mu się parę błędów, to cóż, prawa wieku :wink: Tak jak prawem wieku jest u Marcelo taka, a nie inna gra, ale mógłby się trochę okrzesać, w końcu jest w Realu Madryt, a nie w lidze brazylijskiej.

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 05 sie 2007, 18:56

nieno ja wiem to była taka ironia bo faktycznie bez obrony nic niezdziałamy ale chciałem zobaczyć jak sobie będzie radziła właśnie taka obrona tylko z pepe a nie z canną bo to ze on straszną żeźnie opstatnio wali to chyba nikt niezaprzeczy.. a co do obrońców to Drenthe wcale niejest rozwiązaniem bo on z uporem maniaka powtarza ze chce grać na pomocy to taki troche lepszy marcelo jeszcze bardziej ofensywny.... chociaż bronić potrafi ale niema sęsu go pakowac na obrone gdy niechce na niej grać....

RealFan pisze: To Perez powiedział "Nieważne ile tracimy, ważne ile strzelamy", ale jesteśmy teraz na trochę innym etapie.

ale to powiedział też szpakowski pamiętam bo miałem polew z tego chłopka:d i to nieraz jak jeszcze nietak dawno (jak real grał z menchasterem i ronaldo taką ładną bramke bartezowi walną z połowy połowy:D prawie:D) to szpakowski krzykną przepiękny gol redodno:D ehhh ale jak ,mecz jest nudny zawsze można na niego liczyć ze coś ciekawego powie:D
Ostatnio zmieniony 05 sie 2007, 19:01 przez gieksa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 05 sie 2007, 19:01

czy ja wiem Cannavaro wcale tak źle już nie gra pod koniec sezonu prezentował całkiem niezłą formę ma ogromne doświadczenie więc pożytek z niego będzie a co do Pepe to może wejdzie w drugiej połowie w końcu to tylko mecz towarzyski a Cana ma swoje lata
też jestem bardzo ciekaw jak zagra Marcelo zastanawia mnie głównie to czy pokaże się z lepszej strony niż Torres ostatnio właściwie to mecz już chyba leci ale ja poczekam na transmisje w Tele 5 z tym super komentarzem :D
gieksa pisze:mecz jest nudny zawsze można na niego liczyć ze coś ciekawego powie
tu w 100% się z Tobą zgadzam :D
Ostatnio zmieniony 05 sie 2007, 19:07 przez liam, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 05 sie 2007, 19:02

o i 0-1 jednak obrona zaszwankowała........

Proponowałbym zaznajomić się z regulaminem zanim zaczniesz pisać. // Toure Yaya

sorryyyyyy....
Ostatnio zmieniony 05 sie 2007, 19:11 przez gieksa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 sie 2007, 19:05

Cannavaro to gracz bardzo doświadczony i w tym sezonie powinien pokazać klasę.
gieksa pisze:o i 0-1 jednak obrona zaszwankowała........
Przecież para Cicinho - Marcelo to samobójstwo, czemu tu się dziwić?

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 05 sie 2007, 19:08

RealFan pisze: Przecież para Cicinho - Marcelo to samobójstwo, czemu tu się dziwić?
ehh no i niewiem czy oglądasz meczyk czy wyciągasz pochopne wnioski:D

-Żółta kartka dla Canny za brutalne wejście nakładką, rzut wolny, na moje oko z 45m :)
-GOOOOOOL dla PSV .Piękny strzał w samo okienko Aissatiego. Przepiękna bramka!!!! Dudek bez szans, 0-1

więc tak jak muwiłem canna tylko go chyba można winić:D albo tego co strzelił ze mu wyszedł strzał życia:d

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 sie 2007, 19:12

Mecz obejrzę później, ale jednak luki na bokach na pewno mają swoje znaczenie w tym meczu, czy dwójka Brazylijczyków gra powyżej swoich teoretycznych możliwości :?: :o

A że gość strzelił z bardzo daleka bramkę to jest to sytuacja raczej nie do przewidzenia, bo w takiej odległości powinno się faulować :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sie 2007, 19:13

Nie tyle pochopne wnioski co po prostu jasne i oczywiste jest, że zarówno Marcelo jak i Cicinho są słabi w obronie. To wszystko. Może i potrafią narobić zamieszania w ataku, ale jako obrońcy powinni przede wszystkim umieć dobrze bronić a tego nie można o nich powiedzieć i trudno przypuszczać, aby Real w takim zestawieniu (Cicinho i Marcelo na bokach obrony jak mniemam) nie tracił bramek.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 334

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 05 sie 2007, 21:27

W plecy 1:2. Paradoksalnie, cieszy mnie ta porazka - po ostatnich deklaracjach o wspanialosci Gutiego, i braku koniecznosci kolejnych wzmocnien, przyda sie zimny prysznic. Nie zasnalbym chyba, gdybysmy mieli liczyc na geniusz Gutka przez te ~60 meczy w sezonie :|

Saviola supersnajper ;]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”