Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 wrz 2011, 18:29
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 wrz 2011, 18:37
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 wrz 2011, 19:26
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 wrz 2011, 19:27
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 wrz 2011, 20:37
Po to żeby błyszczeć w Carling Cup i strzelać 2 bramki drugoligowcowi? Po to ma nosić "7" i pobierać niemałą pensję? To ja już wolę żeby Diouf albo ktoś z młodzieżówki dostawał tam szanse.red85 pisze:Po co nam Owen? Właśnie po to.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 wrz 2011, 21:57
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 wrz 2011, 22:01
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 wrz 2011, 8:02
Siódemka i jego pensja w ogóle mnie nie interesują. Włąsnie po to jest u nas, m.in. żeby strzelać bramki w CC, a nie kaleczyć jak Macheda. Dzięki temu tacy gracze jak Fryers, czy Pogba będą jeszcze mieli przynajmniej jedną okazję do gry.Po to żeby błyszczeć w Carling Cup i strzelać 2 bramki drugoligowcowi? Po to ma nosić "7" i pobierać niemałą pensję? To ja już wolę żeby Diouf albo ktoś z młodzieżówki dostawał tam szanse.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 wrz 2011, 15:32
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 wrz 2011, 15:36
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 wrz 2011, 16:18
Wybacz, ale numery na koszulkach nie mają dla mnie żadnego znaczenia i zawsze dziwiłem się jak ludzie mogą się tym ekscytować. Co do pensji Owena - nie wiem skąd info o jego rzekomo wysokiej gaży. Chętnie poczytam. Sam Michael mówił coś takiego :Piszesz, że nie interesuje Cię "7" i jego pensja co jest dziwne w kontekście tego, że przynajmniej w moich oczach jesteś jednym z bardziej zaznajomionych z tradycją klubu i tego jak ważny jest to numer dla każdego kibica MU i samo oddanie go wychowankowi i legendzie Liverpoolu wywołało przecież głosy sprzeciwu wśród kibiców United. Dziwne też, że nie przeszkadza Ci jego wysoka pensja skoro argumentowałeś brak wykupienia Teveza m.in wygórowaną ceną.
Ja nie oczekiwałem po Owenia, że będzie ciągnął drużynę. Wczoraj drugiej części nie widziałem, ale z tego co zdążyłem się zorientować to wielu sytuacji sobie nie stworzyliśmy i pretensje o niedyspozycje można by mieć również do kilku innych zawodników, po których chyba wszyscy sobie więcej obiecujemy niż po Michealu.“It’s obvious I’ve had a good career and earned money,” said Owen. “The last thing I thought I’d be accused of by going to Manchester United was doing it for money. I could have gone to lots of other clubs and earned more
Fryersa. Tyle tylko, że na środku to on raczej grywa z konieczności - to nie jest jego nominalna pozycja (grywa raczej z lewej).Na Norwich bym powolal Flayersa bo chlopak zasluzyl na to.
"It was great for Zeki, but he came off buzzing about how much Carrick helped him through game. Carrick was constantly talking to Zeki...when to pass...where to take positions...loads of encouragement. it's this sort of thing that makes all the difference to young players but never makes the headlines and is missed by fans"
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 wrz 2011, 16:35
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 wrz 2011, 16:59
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 25 wrz 2011, 20:49
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 wrz 2011, 22:51
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin