Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 08 gru 2013, 14:33
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 gru 2013, 14:53
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 08 gru 2013, 15:20
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 gru 2013, 21:35
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 gru 2013, 21:39
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 gru 2013, 21:42
Pisałem o tym okresie, żeby nie było. Po prostu nie chciałem się powtarzaćSergek pisze:Okres między rozpoczęciem drugiej połowy, a wydarzeniami poprzedzającymi samobój Skrtela (zejście Gerrarda i w związku z tym wejście Lucasa, takżeto c idiotyczna strata Brazylijczyka) to chyba najlepszy Liverpool jaki widziałem w ostatnich miesiącach.
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 gru 2013, 21:53
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 08 gru 2013, 22:01
Ja też nie jestem przekonany do takich transferów. Wolał bym jednego porządnego zawodnika zamiast ściągać jakąś FCB B. Oby znowu nie przekombinowali z ewentualnymi transferami jak to nie raz miało miejsce.masacra pisze:Nie chciałbym Aspasów i Luisów Albertów z półwyspu iberyjskiego
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 08 gru 2013, 22:32
podobno chelsea z niego grube pieniądze chce wyłożyc, w dodatku luke jest ich kibicempo za tym podoba mi sie Luke Shaw z Sothamption na lewej obronie
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 09 gru 2013, 0:21

edmundo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 09 gru 2013, 16:59
Mam nadzieję, że to jakieś jajaLooks like Jordan Henderson is injured. He left a Liverpool hospital today in one of those plastic boot cast things #LFC
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 09 gru 2013, 19:30
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 10 gru 2013, 9:41
Coś tam lfc.pl wyskrobało na podstawie daily telegraph. Wygląda na to że po faulu Nolana Heniowi spuchła kostka. Zobaczymy co dalej.Sesto Elemento pisze:Nigdzie do teraz nie ma potwierdzenia tej wiadomości, trzeba poczekać co BR oficjalnie oświadczy.
Nie chcę myśleć jak będzie wyglądała linia pomocy przeciwko Kogutom. Henderson naprawdę dawał z siebie 100% gry mimo, że nie zawsze udawało mu się dobrze zagrać to jednak wnosił dużo dla zespołu.
edmundo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 11 gru 2013, 16:22
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 11 gru 2013, 17:31
To się Wam trochę skład posypał. Ciekawe jak na to zareaguje zespół, tym bardziej że rzeczywiście gracie w tym czasie z kilkoma poważnymi rywalami. Cardiff to akurat nie problem, choć wiem, że w tej lidze już łatwych meczów na ogół nie ma (nie licząc tych z NorwichKapitan Liverpoolu i reprezentacji Anglii, Steven Gerrard, został wykluczony z gry nawet do 6 tygodni z powodu kontuzji uda, której nabawił się podczas sobotnie pojedynku z West Ham United.
33-letni pomocnik The Reds przeszedł w poniedziałek szczegółowe badania, które potwierdziły, że piłkarz ten będzie wykluczony z gry przez minimum miesiąc, a być może nawet 6 tygodni.
Kontuzja ta jest więc ogromnym osłabieniem dla Liverpoolu, który posiada w tym sezonie mistrzowskie ambicje, tym bardziej że przypada ona na bardzo ważny świąteczny okres, kiedy rozgrywanych jest wiele spotkań, w tym kilka szczególnie istotnych.
Wystarczy wspomnieć, że w niedzielę The Reds pojadą na White Hart Lane, gdzie zmierzą się z Tottenhamem, następnie 21 grudnia podejmować będą Cardiff, zaś potem czekają ich wycieczki do Manchesteru City i Chelsea w odstępie zaledwie 3 dni (26 i 29 grudnia).
metol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio