Czemu mi filmik nie chodzi? coś mi tam gada, że unavailable.Magnum pisze:01.10.2010 4:07
moja mała wioska no i moja skromna osoba znalazla sie dzisiaj w telewizji
http://www.nbcphiladelphia.com/weather/ ... lphia.html

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 paź 2010, 14:28
Czemu mi filmik nie chodzi? coś mi tam gada, że unavailable.Magnum pisze:01.10.2010 4:07
moja mała wioska no i moja skromna osoba znalazla sie dzisiaj w telewizji
http://www.nbcphiladelphia.com/weather/ ... lphia.html
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 paź 2010, 20:54
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 01 paź 2010, 21:11
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 paź 2010, 21:11
Magnum

rbortniczuk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 paź 2010, 10:41
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 paź 2010, 12:51
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2010, 15:02
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 paź 2010, 15:18
Gościu jest zdrowo pojebany. Od początku sezonu mówi się o nim tylko w kontekście jakichś brutalnych wejść w rywali. Pamiętam jak polował na Bartona kiedy grali z Newcastle. Miał chyba z 5-6 okazji żeby go połamać. Na szczęście Joey to twardy facetfieldy pisze:Karl Henry
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 paź 2010, 16:10
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 paź 2010, 16:21
Kuźwa myślałem, że to będzie jakaś fajna impra, a tam ujnia jak urwysyn. Miał być Figo i Schmeichel, przez 3 dni, bo taka jest idea tych imprez. Był Młynarczyk, bo jak się dowiedziałem Portugalczyk z Duńczykiem pobyli chwilę wczoraj i dziś nie będzie ich, lecz może jutro się stawią. W sumie im się nie dziwię, bo jak ktoś im wytłumaczył, że mają być VIPami jak Conrado Moreno i Paolo Cozza, to z chęcią zmontowali stamtąd spierdalakę. Wchodzę, rozglądam się, tłum do Młynarczyka, idę strzelić sobie foto z pucharem, patrzę a tam o piłce opowiadają dwaj kolesie, którzy są znani z tego, że są obcokrajowcami i mieszkają w Polsce. Ż E N A D A! Organizacja po Polsku. Nie można było ściągnąć kogoś kto bardziej kojarzy się z Ligą Mistrzów? Taaa, rano budzę się i myślę: "Dziś jest wtorek, Liga Mistrzów wieczorem, ciekawe co robi Conrado Moreno?"Bienias pisze:bartbuks widzialem taki puchar na CN. Nic specjalnego
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 paź 2010, 17:38
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 paź 2010, 17:46
No dobra, ale zobacz - Legia i Widzew - ilu tam było piłkarzy w składzie? Nie można było namówić 2-3? A nie jakiś Moreno i Cozza...Wilmore pisze:bartbuks
Kilku piłkarzy Widzewa - jako ostatniej ekipy grającej w LM - odmówiło udziału w tej szopce w Warszawie.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 paź 2010, 19:28
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 paź 2010, 19:32
Na PC?emdżej pisze:Kocham promocje w Auchan. FIFA11 za 89zł
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio