Marlon marzy o zobaczeniu Japonii, ja też chętnie wybrałabym się śladami bohaterów Murakamiego
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 maja 2017, 11:03
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 17 maja 2017, 11:30
j1mmy
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 maja 2017, 11:43
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 17 maja 2017, 11:51
Może będę chamski, ale jak ktoś wyjeżdża na wakacje, a w tym czasie jego dziecko zostaje z dziadkami czy kim innym to nie mam pytań do takich osób. Chyba, że w tym czasie jest na kolonii, jest dorosłe i może zostać same lub nie chce jechać ze starszymi albo np, jedzie z dziadkami tez gdzieś. Rozumiem wyjazd weekendowy ale dłuższy urlop. W imię czego - odpoczynku, świętego spokoju. Koleżanka z pracy też pojechała na 2 tyg do Chorwacji z mężem, a 2 dzieci została z dziadkami w tym czasie. Jeszcze jak to mówiła zawsze o sobie: MATKA POLKA.futbolowa pisze:ZośkaNiecałe 2,5.
Ja wiem, że ludzie podróżują z dziećmi w każdym wieku - z niemowlakami, roczniakami, pięciolatkami. I że jakoś dają radę. Boję się jednak, że ten mój żywioł rozwali samolot w proch zanim w ogóle wylecimy. No i wyjazd z małym dzieckiem absolutnie nie kojarzy mi się z odpoczynkiem.
Bebej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 maja 2017, 11:54
jak Klaudyna jest z dzieckiem 24/7 to tydzień urlopu, także od dziecka dobrze by jej zrobił. Niech się dziecko uczy, ze matka nie będzie całe życie na podorędziu
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 17 maja 2017, 11:55
Bebej pisze:Może będę chamski, ale jak ktoś wyjeżdża na wakacje, a w tym czasie jego dziecko zostaje z dziadkami czy kim innym to nie mam pytań do takich osób. Chyba, że w tym czasie jest na kolonii, jest dorosłe i może zostać same lub nie chce jechać ze starszymi albo np, jedzie z dziadkami tez gdzieś. Rozumiem wyjazd weekendowy ale dłuższy urlop. W imię czego - odpoczynku, świętego spokoju. Koleżanka z pracy też pojechała na 2 tyg do Chorwacji z mężem, a 2 dzieci została z dziadkami w tym czasie. Jeszcze jak to mówiła zawsze o sobie: MATKA POLKA.futbolowa pisze:ZośkaNiecałe 2,5.
Ja wiem, że ludzie podróżują z dziećmi w każdym wieku - z niemowlakami, roczniakami, pięciolatkami. I że jakoś dają radę. Boję się jednak, że ten mój żywioł rozwali samolot w proch zanim w ogóle wylecimy. No i wyjazd z małym dzieckiem absolutnie nie kojarzy mi się z odpoczynkiem.
Nie mówiąc już o tęsknocie za sobą bo to oczywiste.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 17 maja 2017, 11:55
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 maja 2017, 12:00
fieldy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 17 maja 2017, 12:05
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 17 maja 2017, 12:26
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 maja 2017, 12:27
cloner