Czy szkodzi? Prowadzi doping na meczach, zarówno u siebie, jak i na wyjazdach.Bienias pisze:Zdaje sobie z tego sprawe tak samo jak z tego ze on bardziej szkodzi Legii niz Iti.

"opuścił Pan miejsce oznaczone na karnecie bez zgody służby porządkowej"
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lis 2009, 12:53
Czy szkodzi? Prowadzi doping na meczach, zarówno u siebie, jak i na wyjazdach.Bienias pisze:Zdaje sobie z tego sprawe tak samo jak z tego ze on bardziej szkodzi Legii niz Iti.

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 lis 2009, 13:00
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lis 2009, 13:01
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 lis 2009, 13:16
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 lis 2009, 13:58
Chlopie jaki doping? Przeciez jest pseudoprotest a jedyne co oni krzycza to jeb*c WW i cale Iti a jak juz dostaja za to spora porcje gwizdow to cala Legia zawsze razemCzy szkodzi? Prowadzi doping na meczach, zarówno u siebie, jak i na wyjazdach.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lis 2009, 14:06
buehehheheh. Niby w czym GóWniana miała rację?Piwus i Kamil jedziecie
Widac GW miala racje
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 lis 2009, 14:22
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lis 2009, 14:37
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 lis 2009, 14:50
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 18 lis 2009, 15:01
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 18 lis 2009, 16:55
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 lis 2009, 16:57
O znikomej szkodliwości społecznej nie słyszał?no właśnie poczytałem i już Ci podawałem kilka przykładów że na każdego paragraf się znajdzie czy ten z ostatniego postu, czy np. będziesz sobie szedł ulicą spalisz faja(albo nie wiem zjesz cukierka) wyrzucisz papierek/faje i jest na Ciebie paragraf.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lis 2009, 18:37
A to była jakaś ogromna szkodliwość społeczna ?omej szkodliwości społecznej nie słyszał?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lis 2009, 19:09
Ciekaw jestem ilu kibiców pro ITI posiada Legia. Jak myślicie? 5? 10 osób kupi biletKlub sprzedaje bilety na mecz w Bełchatowie
Bodziach, źródło: KP Legia Warszawa
Klub z Łazienkowskiej otrzymał od GKS-u Bełchatów 400 biletów na spotkanie 15. kolejki pomiędzy GKS-em a Legią, które w przyszłą sobotę rozegrane zostanie o godzinie 16:15. KP Legia nie organizuje wyjazdu na ten mecz i w punkcie wyrabiania kart kibica sprzedawane będą same bilety. Te dostępne będą tylko dla posiadaczy nowych kart kibica. Sprzedaż prowadzona będzie tylko dziś do godziny 19 oraz jutro od 12 do 17.
Cena bilety wynosi 20 złotych.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 lis 2009, 22:41
Czyli nie słyszał. Nie jestem zdziwiony.A to była jakaś ogromna szkodliwość społeczna ?
A nie poradzono sobie? Mam Ci przypomnieć, jak wyglądała sytuacja sprzed tych reform w środowiskach kibicowskich, czy masz o tym sam pojęcie, tylko to przemilczysz?Druga sprawa. Wielokrotnie jarałeś się tutaj Anglią i tym jak tam sobie poradzono z kibicami.
Poważnie wierzysz w to, że ktoś nie będący troglodytą i nie mający na pieńku (z własnej woli) z klubem postawi się w takiej sytuacji?Podejdziecie do ziomka na stadionie który siedzi w innym miejscu niż wy i siup wyprowadzi was 5 ochroniarzy bo opuściliście swoje miejsce bez zgody
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio