Polscy kibice - Strona 63

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8791
Kontakt:

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lis 2009, 12:53

Bienias pisze:Zdaje sobie z tego sprawe tak samo jak z tego ze on bardziej szkodzi Legii niz Iti.
Czy szkodzi? Prowadzi doping na meczach, zarówno u siebie, jak i na wyjazdach.

Obrazek

"opuścił Pan miejsce oznaczone na karnecie bez zgody służby porządkowej"

:shock: KOMUNA WRACA

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1565
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 lis 2009, 13:00

A sąd nałożył na Starucha zakaz stadionowy czy tylko klub to zrobił?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lis 2009, 13:01

Tylko klub - wiadomo. Staruch intonowaniem "jeszcze jeden" żadnego prawa nie złamał. Prawo nie jest do tego, żeby domyślać się, co S. miał na myśli.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1565
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 lis 2009, 13:16

A z tymi zakazami klubowymi to nie jest tak, że obowiązują one tylko na mecz klubu, który nałożył ten zakaz?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 lis 2009, 13:58

jak ktos wbiegnie na murawe tez bedzie stwierdzenie "opuścił Pan miejsce oznaczone na karnecie bez zgody służby porządkowej" Poza tym badzmy kumaci, Staruch przegial a wiedzial ze jest na swieczniku. Ci ktorzy go bronia nie roznia sie niczym od tych co go atakuja. Iti szukalo pretekstu i go dostalo tak samo jak Sklw szuka kazdego pretekstu nawet poza sportowych i niegodnych aby dowalic Iti.
Jestem ciekaw opinii prawnikow ww sprawie. Zobaczymy kto sie osmieszyl. Legia czy Pzpn.

na koniec deser
Czy szkodzi? Prowadzi doping na meczach, zarówno u siebie, jak i na wyjazdach.
Chlopie jaki doping? Przeciez jest pseudoprotest a jedyne co oni krzycza to jeb*c WW i cale Iti a jak juz dostaja za to spora porcje gwizdow to cala Legia zawsze razem :lol: Normalnie salony kibicowskie. Na wyjazdach fakt prowadzi. Chwala mu za to. Ale w czym to pomaga? jakie sa ztego korzysci. Chetnie sie dowiem czy to od niego albo jego tzw braci wychodzi pomysl wyrzucenie Legii z pucharow.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lis 2009, 14:06

Piwus i Kamil jedziecie :rotfl:

Widac GW miala racje
buehehheheh. Niby w czym GóWniana miała rację?

Nie uzyskałem do dzisiaj odpowiedzi w którym momencie Staruch złamał prawo? Krzyczenie jeszcze jeden to łamanie prawa?
Dostał śmieszny zakaz klubowy tzn. ze już nigdzie na stadion nie może wejść? :lol: O czym ty opowiadasz.

Życzę Ci Bieniasie byś kiedyś jak będziesz na meczu poszedł do klopa, zobaczył w innym miejscu starego ziomka podbił do niego żeby pogadać, a wtedy zeby Cie ochorna wylegitymowała i wyrzuciła ze stadionu i byś otrzymał zakaz stadionowy z uzasadanieniem: "opuścił Pan miejsce oznaczone na karnecie bez zgody służby porządkowej"

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 lis 2009, 14:22

Kamil232 nie do tego pije.

Ja nie mowie ze uzasadnienie jest dobre bo jest zle ale Staruch zlamal regulamin stadionu o czym powinienes wiedziec bo jak pamietam poszczegolne paragrafy zostaly ci przedstawione. poza tym podstawa prawna w tej decyzji rowniez sie znajduje wiec Kamilu poczytaj.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lis 2009, 14:37

no właśnie poczytałem i już Ci podawałem kilka przykładów że na każdego paragraf się znajdzie czy ten z ostatniego postu, czy np. będziesz sobie szedł ulicą spalisz faja(albo nie wiem zjesz cukierka) wyrzucisz papierek/faje i jest na Ciebie paragraf. Tylko czy oto w tym chodzi?

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 lis 2009, 14:50

Zakaz stadionowy to zdecydowanie za mało jak na wybryki delikwentów, którzy uciekli się do tak żenujących okrzyków. W demokratycznym kraju nie ma jednak kary stosownej do ich zachowania, ale chętnie zrobiłbym dla co niektórych wyjątek :| . Nie rozumiem również przekręcania nazwa gazet - pewnie nie lubicie jak przekręcają nazwę Waszych klubów, nie ? :>

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 18 lis 2009, 15:01

Zamilcz jeżeli nie wiesz za dużo na ten temat.

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 18 lis 2009, 16:55

zamilcz bo nożownik sprzeda Ci liścia :rotfl:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 lis 2009, 16:57

no właśnie poczytałem i już Ci podawałem kilka przykładów że na każdego paragraf się znajdzie czy ten z ostatniego postu, czy np. będziesz sobie szedł ulicą spalisz faja(albo nie wiem zjesz cukierka) wyrzucisz papierek/faje i jest na Ciebie paragraf.
O znikomej szkodliwości społecznej nie słyszał?
Podpowiedź - ta instytucja jest właśnie po to, żeby nie zamykać za wyrzucenie papierka od cukierka, a zamykać takich ********* jak Staruch, któremu szczerze życzę usunięcia z polskich stadionów stąd do wieczności. Jak najmniej takich ludzi na stadionach.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lis 2009, 18:37

omej szkodliwości społecznej nie słyszał?
A to była jakaś ogromna szkodliwość społeczna ? :lol: może spojrzeć na całość konfliktu co klub robił kibicom, akcja widelec itd. Jak by to w sądzie powiedziano to bez wątpienia są okoliczności łagodzące to wykorecznie ups...tylko przecież nie było żadnego wykoroczenia. Wolność słowa jest, jak Agora wydawała koszulki "Nie płakałem po Papieżu" to i przecież są tacy którzy nie płakali po Wejchercie.

Druga sprawa. Wielokrotnie jarałeś się tutaj Anglią i tym jak tam sobie poradzono z kibicami. W tej oto Krainie śpiewano Ronaldo iż he sholud die in tunnel, lecą pieśni w której kibice LFC wyrażają radość z tragedii w Monachium itd. Jakoś nie było widać by tych którzy to zaintonowali wyprowadzono ze stadionu jak psa. Debaty w BBC chyba też nie było i wyklinani kibiców od bydła, bandytów, ciul wie jeszcze kogo.Żeby ktoś mi nie pisał, że to żaden argument, że gdzie indziej biją też murzynów. Taka przyśpiewki jak Starucha czy wyżej przytoczone to wg. mnie ogromna przesada, ale jak ktoś się jara Anglią, że tam jest wspaniale, kiedy się okazuje, że tam przyśpiewki są gorsze to coś tu jest nie tak. Powtórzę się po raz kolejny, żeby to grono które teraz tak głośno krzyczy o bandytach i chce wprowadzenia najgorszych obostrzeń na stadionach, potem nie trafiło w swój własny dołek. Podejdziecie do ziomka na stadionie który siedzi w innym miejscu niż wy i siup wyprowadzi was 5 ochroniarzy bo opuściliście swoje miejsce bez zgody :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lis 2009, 19:09

Klub sprzedaje bilety na mecz w Bełchatowie
Bodziach, źródło: KP Legia Warszawa

Klub z Łazienkowskiej otrzymał od GKS-u Bełchatów 400 biletów na spotkanie 15. kolejki pomiędzy GKS-em a Legią, które w przyszłą sobotę rozegrane zostanie o godzinie 16:15. KP Legia nie organizuje wyjazdu na ten mecz i w punkcie wyrabiania kart kibica sprzedawane będą same bilety. Te dostępne będą tylko dla posiadaczy nowych kart kibica. Sprzedaż prowadzona będzie tylko dziś do godziny 19 oraz jutro od 12 do 17.

Cena bilety wynosi 20 złotych.
Ciekaw jestem ilu kibiców pro ITI posiada Legia. Jak myślicie? 5? 10 osób kupi bilet :?:

-------------------------------------------------

"Z orłem w koronie po jednej stronie"

Obrazek

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 lis 2009, 22:41

A to była jakaś ogromna szkodliwość społeczna ?
Czyli nie słyszał. Nie jestem zdziwiony.
Druga sprawa. Wielokrotnie jarałeś się tutaj Anglią i tym jak tam sobie poradzono z kibicami.
A nie poradzono sobie? Mam Ci przypomnieć, jak wyglądała sytuacja sprzed tych reform w środowiskach kibicowskich, czy masz o tym sam pojęcie, tylko to przemilczysz?
Agresja ze strony trybun mi przeszkadza, ale jest czymś normalnym w sporcie dla całego społeczeństwa, również plebsu, jakim jest futbol.
Różnica jest taka, że ci kibice Liverpoolu sobie pośpiewali i rozeszli się do domów z czystym kontem. Staruch prowokował awantury, podzielił jedno z największych środowisk kibicowskich, doprowadził do idiotycznego i skazanego na porażkę kibiców konfliktu z ITI, zachowanie troglodyty jest tylko na uboczu i było środkiem do spacyfikowania go. To jak z mafiozami - mają setki przestępstw na głowie, których nikt nie potrafi udowodnić, więc państwo stara się ich uziemić poprzez drobniejsze rzeczy, jak przestępstwa podatkowe.
Podejdziecie do ziomka na stadionie który siedzi w innym miejscu niż wy i siup wyprowadzi was 5 ochroniarzy bo opuściliście swoje miejsce bez zgody
Poważnie wierzysz w to, że ktoś nie będący troglodytą i nie mający na pieńku (z własnej woli) z klubem postawi się w takiej sytuacji?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”