Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lis 2006, 13:14
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 lis 2006, 13:40
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 28 lis 2006, 15:05
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 lis 2006, 15:09
Nie powiem że jest to możliwe, tylko że istnieje taka możliwośćlisek_chz pisze: Polska Mistrzem Świata Kto jest za?
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 28 lis 2006, 15:52
Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 28 lis 2006, 17:48
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 lis 2006, 17:57
A ja się interesuję, a za "znafcę" się nie uważamKaczormistrz pisze:nie interesuje sie siatkowka ale przy takich meczach jestem 'znafca'
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 lis 2006, 18:05
Jak napisałeś grzechem byłoby tego nie oglądaćKaczormistrz pisze:jak zawsze 'znafcy' siatkowki sie obudzili

Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 lis 2006, 18:06
Polfinaly w sobote, final i o 3 msc w neidziele... Ja z kolei tych meczy nie zobacze bo bede na uczelni wtedyRealFan pisze:A kiedy są półfinały
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 lis 2006, 18:11
No baaaYukasz pisze:To jutro panowie obowiązkowo pobudka o 7:00 Twisted Evil
Ja tam uwazam, ze Bulgaria jest grozniejszaYukasz pisze:Jak Brazylia nie awansuje to raczej lepiej omijać Bułgarów szerokim łukiem.
Ja w sobote zobaczeMartinho pisze:Polfinaly w sobote, final i o 3 msc w neidziele... Ja z kolei tych meczy nie zobacze bo bede na uczelni wtedy Crying or Very sad
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 lis 2006, 18:23
Hehe, widziałem wszystkie mecze Polaków na tym turnieju i nie ma takiej opcji żebym mógł opuścić pozostałe trzy meczeYukasz pisze:To jutro panowie obowiązkowo pobudka o 7:00
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 lis 2006, 19:02
Nooooo...przynajmniej to co najważniejsze mi nie umknieMartinho pisze:Polfinaly w sobote, final i o 3 msc w neidziele
Kto o siódmej to o siódmej, ja będę szybszy i wstanę po szóstejYukasz pisze:To jutro panowie obowiązkowo pobudka o 7:00
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 lis 2006, 19:17
Wczoraj poszedłem późno spaćRealFan pisze:Kto o siódmej to o siódmej, ja będę szybszy i wstanę po szóstej
Dokładnie, teraz jestem zadowolony z naszych Orłów. Coś więcej będzie dla mnie bardzo miłą niespodzianką - tak sobie myślałem przed MŚ, teraz po cichu liczę na finał i medal ale jak będziemy na czwartym miejscu to i tak będe dumny z naszych. Jakbyśmy nie awansowali do półfinałów to byloby jak zawsze - oczekiwania i duża kupaRealFan pisze:Plan minimum został już wykonany
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 lis 2006, 20:02
Już ogladłem i na 100% bede ogladał wszystkie mecze do końca.Yukasz pisze:ak napisałeś grzechem byłoby tego nie oglądać Twisted Evil Babel Zwała
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 28 lis 2006, 20:35
Kto o siódmej to o siódmej, ja będę szybszy i wstanę po szóstej Razz
krzychu212
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio