Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 04 paź 2005, 19:16
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matizz » 04 paź 2005, 19:37
Matizz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 04 paź 2005, 20:00
frank drebin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 paź 2005, 22:12
obrona akurat to nasza najmocniejsza formacja. Niestety dziś się dowiedziałem o kontuzji A. Cole'afrank drebin pisze:trzeba tez sciagnac solidnego obronce
Tevez gra w Corinthians czyli praktycznie jego przyszły klub jest juz znany i na pewno nie jest to Arsenal [nad czym ubolewam]frank drebin pisze:I trzeba by sciagnac napastnika z finezja tu, pasuje tevez
zgadzam się w 90%, bo taki np Lehmann w lidze broni całkiem dobrze, gorzej mu idzie w LM,frank drebin pisze:Ze składu powinni powylatwyac: wszyscy bramkarze, cygan,
hmmm on wylecieć nie powinien, bo wciąż jest bardzo pożytecznym piłkarzem, ale grać nie będzie już bo kończy karierę po tym sezonie. W kiońcu ma juz 36 latfrank drebin pisze:i zasłuzony bergkamp, i
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 05 paź 2005, 9:26
Niech lepiej nie lata. Przecież nie może. Nie wiem dokładnie czy chodzi o lęk czy o chorobę.fieldy pisze:obrona akurat to nasza najmocniejsza formacja. Niestety dziś się dowiedziałem o kontuzji A. Cole'afrank drebin pisze:trzeba tez sciagnac solidnego obronceIlu jeszcze ja się pytam
retorycznie
Tevez gra w Corinthians czyli praktycznie jego przyszły klub jest juz znany i na pewno nie jest to Arsenal [nad czym ubolewam]frank drebin pisze:I trzeba by sciagnac napastnika z finezja tu, pasuje tevez
zgadzam się w 90%, bo taki np Lehmann w lidze broni całkiem dobrze, gorzej mu idzie w LM,frank drebin pisze:Ze składu powinni powylatwyac: wszyscy bramkarze, cygan,hmmm on wylecieć nie powinien, bo wciąż jest bardzo pożytecznym piłkarzem, ale grać nie będzie już bo kończy karierę po tym sezonie. W kiońcu ma juz 36 latfrank drebin pisze:i zasłuzony bergkamp, i
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 08 paź 2005, 13:49
frank drebin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 08 paź 2005, 19:41
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 08 paź 2005, 19:56
frank drebin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 08 paź 2005, 20:06
frank drebin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 08 paź 2005, 20:31
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 paź 2005, 21:54
Rzekomo Arsenal planuje w styczniu zakup niejakiego Ghaly'ego - pomocnik Feyenoordu, ma zastąpić Vieirę. Teraz pytanie - zastąpić, czy zapełnić po nim lukę? Chłopak ma talent, ale niestety w Eredivisie nie ma nawet miejsca w składzie. Nie wiem, o co temu Wengerowi chodzi...Bobohawk pisze:Ale naprawde nie przychodzą mi do głowy żadne nazwiska, bo niby kto
Wiesz, muszą coś zrobić, bo muszą dogonić Chelsea... a raczej zdobić mistrzostwo Anglii bądź Ligę Mistrzów.Bobohawk pisze:pierwsze słysze i musze przyznać że jest to dosyć podejrzane. Przecież Arsenal zawsze prowadzi oszczędną politykę transferową a tu nagle chcą przeznaczyć tyle pieniędzy w transfery.
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 09 paź 2005, 13:37
frank drebin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 paź 2005, 14:40
nie, tylko nie on, i to jeszcze za taką cenę.. juz wole cisse albo klose...frank drebin pisze:ponoc arsenal intersuje sie berbatovem, cena miała by wyniwsc 10mln euro chyba
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 09 paź 2005, 15:34
Pasztet pisze:nie, tylko nie on, i to jeszcze za taką cenę.. juz wole cisse albo klose...
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wokulski » 09 paź 2005, 17:46
Berbtov do Arsenalu by się przydal ale sądzę że Arsenal stać na jakiegoś lepszego napastnika niż Berbatov,przydałyby by się także jakieś wzmocnienia do lonii pomocy koniecznie.Pasztet pisze:nie, tylko nie on, i to jeszcze za taką cenę.. juz wole cisse albo klose...frank drebin pisze:ponoc arsenal intersuje sie berbatovem, cena miała by wyniwsc 10mln euro chyba
wokulski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio