zapomniełeś dodać ze Solskier również nie zagra do końca marca, wiec Ferguson nie ma szans na jakies szczególne roszady w atakuManumef pisze:. Prawdopodobnie Evra i Saha nie wystąpią w dzisiejszym meczu LM z Lille. Jak nie urok, to sraczka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 07 mar 2007, 17:58
zapomniełeś dodać ze Solskier również nie zagra do końca marca, wiec Ferguson nie ma szans na jakies szczególne roszady w atakuManumef pisze:. Prawdopodobnie Evra i Saha nie wystąpią w dzisiejszym meczu LM z Lille. Jak nie urok, to sraczka
Meczetinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 mar 2007, 22:42
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 07 mar 2007, 22:47
Meczetinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 mar 2007, 22:54
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 mar 2007, 22:57
dlaczego? Mi się wydawało, że no z nogą było coś nie tak, po upadku...Rossi pisze:wstrzas mózgu
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 mar 2007, 23:03
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 mar 2007, 23:03
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 07 mar 2007, 23:11
Meczetinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 mar 2007, 23:12
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 23:16
Meczetinio pisze:bałem sie że mecz zakończy sie 0-0 i zwolennicy Lille będą mieli pretensje o bramke Giggsa zdobytą w poprzednim meczu(zdobytą prawidlowo)
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 mar 2007, 23:17
Cris7 pisze:Tak więc zaryzykowałbym ze Smudgem i Rooney'em z przodu i Giggsem w środku pola. Ciekawe jak to rozwiąże Ferguson.
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 07 mar 2007, 23:19
Meczetinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 mar 2007, 23:34
2Meczetinio pisze:zawsze mozę Ronaldo wyjść do ataku a Park na prawą
Meczetinio pisze:zawsze O'Shea moze być przetestowany w ataku
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LaRage » 08 mar 2007, 1:55
o lol, ile nocy potrzebujesz zeby sie z tym juz nie obudzic? uargumentowales? co? swoja wyimaginowana imaginacje mocno iluminujaca imaginacja;oJarzinho pisze:Meczetinio pisze:bałem sie że mecz zakończy sie 0-0 i zwolennicy Lille będą mieli pretensje o bramke Giggsa zdobytą w poprzednim meczu(zdobytą prawidlowo)
Pijesz w moim kierunku. Powiedziałem, ze sedzia przeszkodzil i wprowadzil w bład pilkarzy Lille i to uargumentowałem, wiec w czym tkwi problem.
LaRage
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 10 mar 2007, 12:19
Henka 12 marca wraca do Szwecji do Helsingborga, a zatem dzisiaj ma szansę po raz ostatni zaprezentować się w koszulce Czerwonych Diabłów. Może na pożegnanie coś trafi? Nie obraziłbym sięJarzinho pisze:Co do kontuzji, kiedy Larssonowi konczy sie wypozyczenie. Cos w najblizszych dniach
Mefiu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio