Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 63

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 07 mar 2007, 17:58

Manumef pisze:. Prawdopodobnie Evra i Saha nie wystąpią w dzisiejszym meczu LM z Lille. Jak nie urok, to sraczka
zapomniełeś dodać ze Solskier również nie zagra do końca marca, wiec Ferguson nie ma szans na jakies szczególne roszady w ataku :? , jest jednak pomyślana wiadomość dla fanów MU i samych zawodników - dwóch pomocników Lille równiez ma kontuzje a sa nimi Yohan Cabaye i Mathieu Bodmer więc szanse sie wyrównują :lol: Manchesterowi nie bedzie łatwo wygrac ten mecz ,ale nie zapominajmy ze odbywa sie on na OT :D a tam kibice postaraja sie o odpowiedni doping na United

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 mar 2007, 22:42

Mecz niezbyt emocjonujący. Właściwie zapamiętam z niego tylko Henkę Larssona! Mój hołd dla Ciebie Henrik!Dziękuję!

United w ćwierćfinale.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 07 mar 2007, 22:47

bałem sie że mecz zakończy sie 0-0 i zwolennicy Lille będą mieli pretensje o bramke Giggsa zdobytą w poprzednim meczu(zdobytą prawidlowo) ,ale jak widze naszczeście Diabły zdołaly strzelić bramke wieć nawet przy remisie z poprzedniego spotkania gracze Mu przeszli by dalej :twisted: brawo

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 mar 2007, 22:54

Roo zagrał dzisiaj dramat :? ...nie wiem jak był sens go wsytawainia skoro miała zalozone szwy na nodze i jeszcze przeciez ten mecz próbowalismy grac 4:3:3 z wysuniętym Larssonem , Roo i Ronaldo na skrzydłach. Wiec pytam się po co wystawaić go na skrzydle z kontuzja gdzie równie dobrze mógł zagrać Giggs :roll:
Mecz nudny nudny i jeszcze raz nudny :!:
Awans jest małym nakłądem sił i to jedyny pozytyw że sie szarapć nie musielismy.

Ciekawe co z Sylwkiem :roll: wstrzas mózgu czy co :roll:

Niby mecz wygrany a się bardzo wqrwiłem :?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 mar 2007, 22:57

Rossi pisze:wstrzas mózgu
dlaczego? Mi się wydawało, że no z nogą było coś nie tak, po upadku...

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 mar 2007, 23:03

mi to bardziej wygladalo na jakies podejrzenie urazu kregoslupa, skoro tyle czasu znosili go z boiska.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 mar 2007, 23:03

A nie widziałeś jak pierdykną głowa o ziemie? a pozniej na noszach jakiś taki bezwładny lezał :?

Jeszcze Saha miesiac kontuzji :?
Jest nie za ciekawie Smudge dostanie szanse albo Giggs przodu :roll: Rudy dostanie jeszcze pewnie "bana" na 2 mecze albo coś takiego, Fletcher też sie leczy razem z Evra i Ole :?

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 07 mar 2007, 23:11

zawsze mozę Ronaldo wyjść do ataku a Park na prawą

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 mar 2007, 23:12

Nie. nie przyjrzałem się tej sytuacji z Silvestrem.

Sytuacja kadrowa wygląda nieciekawie, zwłaszcza wśród napastników. Carrick z O'Shea w środku kiepsko wyglądają, podobnie jak nie najlepiej funkcjonuje 4-3-3. Tak więc zaryzykowałbym ze Smudgem i Rooney'em z przodu i Giggsem w środku pola. Ciekawe jak to rozwiąże Ferguson.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 23:16

Meczetinio pisze:bałem sie że mecz zakończy sie 0-0 i zwolennicy Lille będą mieli pretensje o bramke Giggsa zdobytą w poprzednim meczu(zdobytą prawidlowo)

Pijesz w moim kierunku. Powiedziałem, ze sedzia przeszkodzil i wprowadzil w bład pilkarzy Lille i to uargumentowałem, wiec w czym tkwi problem.
MU wywalczyl w najgorzym chyba ze wszystkich ekip stylu, awans, ale awansował. Jak widac Francuzi nie poddali sie łatwo, co wielu sie spodziewało(80-20 czy cos w tym stylu). Jednak awansowali, wiec gratulacje.

Co do kontuzji, kiedy Larssonowi konczy sie wypozyczenie. Cos w najblizszych dniach :?:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 mar 2007, 23:17

Cris7 pisze:Tak więc zaryzykowałbym ze Smudgem i Rooney'em z przodu i Giggsem w środku pola. Ciekawe jak to rozwiąże Ferguson.

Też bym tak zrobił i wtedy ofensywa Park-Giggs-Carrick-Ronaldo-Rooney-Smith nie wygląda tak słabo, wroci Scholes to Giggs na skrzydło i wszystko gra....niby :roll: Dong powinien przynajmniej odstać 45 z Boro bo teraz naprawde go potrzebujemy i jak jest tak chwalony to nadchodzi włąsnie moment aby to udowodnić :roll: ...szkoda że Rossiego nie ma bo teraz miałby pewnie pierwsza 11 :wink:

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 07 mar 2007, 23:19

zawsze O'Shea moze być przetestowany w ataku :P a co ze Smithem??

prosze o usunięcie tego posta

napisałem ze prosze o usuniecie tego postu ale ty Rossi chya nie umiesz czytać ?? poprzedni post to sugestia , inne twoje posty nie sa również wylewne kilka słów więcej prosze Cie uspokuj sie :roll:
Ostatnio zmieniony 08 mar 2007, 0:23 przez Meczetinio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 mar 2007, 23:34

1
Meczetinio pisze:zawsze mozę Ronaldo wyjść do ataku a Park na prawą
2
Meczetinio pisze:zawsze O'Shea moze być przetestowany w ataku

I są dwa posty :)

Jeszcze zapomniałem dodać że najbardziej nie chce wylosować Valenci :roll: jakoś sie obawaim tej drużyny...choć oczywsci jestemy wstanie ich ograc 8)

Tak na marginesie to Rooney powinen mecz z Boro zaczac na ławce...tak sobie teraz wydumałem :P bo ostatnio przeszkadza :roll: Niech sie wezmie kurde w garsci ja juz nawet nie wymagam dużo bramek tylko żeby znowu zaczął grac z jajami. Dawno nie widziałem Roo dla którego kazda pika jest na wage złota :?

Awatar użytkownika
LaRage
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LaRage » 08 mar 2007, 1:55

Jarzinho pisze:
Meczetinio pisze:bałem sie że mecz zakończy sie 0-0 i zwolennicy Lille będą mieli pretensje o bramke Giggsa zdobytą w poprzednim meczu(zdobytą prawidlowo)

Pijesz w moim kierunku. Powiedziałem, ze sedzia przeszkodzil i wprowadzil w bład pilkarzy Lille i to uargumentowałem, wiec w czym tkwi problem.
o lol, ile nocy potrzebujesz zeby sie z tym juz nie obudzic? uargumentowales? co? swoja wyimaginowana imaginacje mocno iluminujaca imaginacja;o
to wszyscy inni, jak na dloni Ci wytlumaczyli, a Ty jak starsza zatwardziala babcia upierasz sie przy swoim.
Hala Obornicka Wyrocznia;*

CO do meczu, jak juz ktos wspomnial, mam nadzieje, ze sily sa oszczedzane celowo i nienajciekawsza gra z Lille jest usprawiedliwona przez taktyke. Gdyby Henka zostal....to LM bylaby bardziej prawdopodobna do zdobycia w obecnej sytuacji, CHoc i tak IMO, glownie bazujac na formie prezentowanej w pl, MU stalo sie jednym z wiekszych faworytow.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 10 mar 2007, 12:19

Jarzinho pisze:Co do kontuzji, kiedy Larssonowi konczy sie wypozyczenie. Cos w najblizszych dniach :?:
Henka 12 marca wraca do Szwecji do Helsingborga, a zatem dzisiaj ma szansę po raz ostatni zaprezentować się w koszulce Czerwonych Diabłów. Może na pożegnanie coś trafi? Nie obraziłbym się :wink:
Podsumowując czas spędzony przez Larssona w MU z jednej strony cieszę się, że Szwed odciążył Louisa i Ferguson dzięki niemu miał większe pole manewru, ale z drugiej strony troszkę więcej spodziewałem się po nim. 3 bramki strzelone w 9 meczach to nie rewelacyjny wynik, bo tak jak mówię, miałem nadzieję na lepsze występy Henki. Szczerze mówiąc bez Larssona w składzie, a z atakiem Rooney-Saha United prezentował się lepiej, strzelaliśmy więcej bramek, gra była efektowna, a przy tym efektywna. Uważam, że po prostu Francuz ma więcej do zaoferowania swoją błyskotliwością, szybkościa i zwrotnością i to jest najlepsze dla United.
Mimo wszystko thanks a lot Henka!

Dziś o 18.30 czeka nas trudna przeprawa w FA Cup z Middlesbrough na Riverside Stadium. Kadra na mecz: Edwin van der Sar, Tomasz Kuszczak, Tom Heaton, Gary Neville, Wes Brown, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, John O'Shea, Patrice Evra, Gabriel Heinze, Park Ji-sung, Cristiano Ronaldo, Michael Carrick, Ryan Giggs, Kieran Richardson, Wayne Rooney, Alan Smith, Henrik Larsson, Dong Fangzhou. Trzeba przyznać, iż Fergie powołał wszystkich najlepszych, dostępnych podopiecznych. Swego rodzaju zaskoczeniem jest powołanie Donga :wink: Brakuje kontuzjowanych Saha, Silvestre'a, Solskjaera i Fletchera oraz zawieszonego za czerwoną kartkę Scholesa. Mam nadzieję, że szansę występu dostanie Smudge :] On się pali do gry, a w 15 minutach z Lille pokazał sie z naprawdę dobrej strony. Jeśli tylko zagra, jestem przekonany, że będzie gryzł trawę :D
Nie wiadomo na kogo postawi Ferguson w bramce. Tomek czy Edwin? W spotkaniu z Reading grał van der Sar, ale wydaje mi się, że tylko dlatego, bo drużyna Coppela gra typowo angielską piłkę, dużo crossów w pole karne, a Tomek niezbyt dobrze interweniuje w takich sytuacjach. No ale wydaje mi się, że M'Borough gra podobnie co Reading.
Mój skład: Kuszczak - Neville, Brown, Ferdek, Gaby - Park, O'Shea, Carrick, Richardson - Smith, Larsson
W rezerwie: VDS, Evra, Giggs, Ronaldo, Rooney

And The Reds Go Marching On, On, On... for The Treble :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”