raczej nie zagrozonyBask pisze:Pierwszy skład Krzywy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 wrz 2007, 13:32
raczej nie zagrozonyBask pisze:Pierwszy skład Krzywy
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 wrz 2007, 16:21
Pewnie sam Mentor. Łobuz po nocach wydzwania do porządnych ludzi, jest zdolny do wszystkiego. W miejscu słupka pewnie świeczke postawił.kon2r pisze:btw. Mentor ktos ci slupek podj**ał na osiedlu ;>
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 wrz 2007, 16:32
Jestfieldy pisze:Czy on przypadkiem nie jest kontuzjowany ?
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 wrz 2007, 16:41
Weź mnie nie denerwuj nawet. Boisko przetrwało tyle lat aż tu nagle pojawiło się jakieś bandyckie pokolenie i zdemolowało bramkę ['] Jakbym to widział to bym tam poszedł (BTW: mieszkam w tym bloku najbliżej boiska właśnie) i wsadził temu komuś ten słupek w dupę. Co prawda ja już tam nie gram od kiedy zbudowali nam boisko ze sztuczną murawą, ale tak czy inaczej mocno mnie to zdenerwowało bo teraz dzieciaki nie mają gdzie kopać (drugie boisko wiecznie zajęte a poza tym za duże dla nich).kon2r pisze:btw. Mentor ktos ci slupek podj**ał na osiedlu ;>
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 12 wrz 2007, 16:46
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cai » 12 wrz 2007, 16:54
Cai
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 12 wrz 2007, 17:21
to boisko ze sztuczna murawa jest zajebiste ale niestety nonstop zajeteMentor pisze:Weź mnie nie denerwuj nawet. Boisko przetrwało tyle lat aż tu nagle pojawiło się jakieś bandyckie pokolenie i zdemolowało bramkę ['] Jakbym to widział to bym tam poszedł (BTW: mieszkam w tym bloku najbliżej boiska właśnie) i wsadził temu komuś ten słupek w dupę. Co prawda ja już tam nie gram od kiedy zbudowali nam boisko ze sztuczną murawą, ale tak czy inaczej mocno mnie to zdenerwowało bo teraz dzieciaki nie mają gdzie kopać (drugie boisko wiecznie zajęte a poza tym za duże dla nich).
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 wrz 2007, 17:23
kon2r pisze:Mentor napisał:
Weź mnie nie denerwuj nawet. Boisko przetrwało tyle lat aż tu nagle pojawiło się jakieś bandyckie pokolenie i zdemolowało bramkę ['] Jakbym to widział to bym tam poszedł (BTW: mieszkam w tym bloku najbliżej boiska właśnie) i wsadził temu komuś ten słupek w dupę. Co prawda ja już tam nie gram od kiedy zbudowali nam boisko ze sztuczną murawą, ale tak czy inaczej mocno mnie to zdenerwowało bo teraz dzieciaki nie mają gdzie kopać (drugie boisko wiecznie zajęte a poza tym za duże dla nich).
to boisko ze sztuczna murawa jest zajebiste ale niestety nonstop zajete Sad i jak pograc to jezdze na krochmalna...
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 wrz 2007, 17:23
Od 22 września będzie mógł grać w meczachkon2r pisze:Puyol kiedy bedzie do dyspozycji Franka bo chyba juz trenuje z pilka ?
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 wrz 2007, 17:25
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 wrz 2007, 17:26
Kontuzja wyklucza go chyba na 5 miesięcy. Jeśli Lyon awansuje zagra dopiero w fazie pucharowej.lisek_chz pisze:A kiedy wraca Cris, bo nie wiem, czy go dać na rezerwe, czy lepiej Golanskiego? Orientuje się ktoś?
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 wrz 2007, 17:29

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 wrz 2007, 19:27
Tak, gra regularnie. Nawet mam go w skladzie.Mentor pisze:Evra gra regularnie?
RealFan pisze:Jak teraz wygląda sytuacja Carricka w ManU? Lepszy on, czy Mascherano w pierwszym?
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 wrz 2007, 20:21
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio