Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 13 gru 2013, 15:41
lukas_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 13 gru 2013, 19:23
sneijder to ten gość który w 2010 strzelił 12 bramek i miał 13 asyst w całym sezonie we wszystkich rozgrywkach? jesli tak to ja kojarzeChemik pisze:Oj Sraczku...FRYDERYK SZOPEN pisze:takiego przekretu jak w tym roku jeszcze nie bylo, najsmieszniejszy pilkarz w historii, zwany Placzekiem (lub PANENKAZO) wyplakal trofeum.
Nie wiem na jakiej plaszczyznie chcesz szukac tego przekretu, ale juz ci podaje, taki jeden
A jezeli szukac przekretu w plebiscycie to mowi ci cos rok 2010? Takie pilkarza jak Sneijder pewnie tez kojarzysz.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 gru 2013, 19:30
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 13 gru 2013, 19:54

Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 gru 2013, 20:09
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 13 gru 2013, 20:14
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 13 gru 2013, 20:19
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 gru 2013, 20:26
Ale jak ma to zrobić, skoro w pomocy ma jakiegoś pajaca z mega długim nazwiskiem a w obronie biegają bez sensu Pepe i RamosEnJoy pisze:Życzę mu aby tę świetną formę przełożył na wyniki Realu
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 13 gru 2013, 20:29
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 gru 2013, 20:33
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 13 gru 2013, 20:42
Illarramendi zostal najlepszym pomocnikiem poprzednego sezonu LL. Architekt sukcesu Sociedad do spolki z Vela i Inigo Mrtinezem (no i wiadomo, Montanier)cloner pisze: jakiegoś pajaca z mega długim nazwiskiem
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 13 gru 2013, 20:44
a co takiego oprócz wygrania ligi mistrzów czyli trofeum DRUŻYNOWEGO ma ribery, czego nie ma ronaldo albo messi?Mi lotto kto wygra, bo kazdy z zawodnikow ma cos, czego nie ma pozostala dwojka ubiegajaca sie o trofeum.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 13 gru 2013, 20:53
wiecej asystrekinho pisze:a co takiego oprócz wygrania ligi mistrzów czyli trofeum DRUŻYNOWEGO ma ribery, czego nie ma ronaldo albo messi?
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 gru 2013, 20:54
Doskonale wiem o kim pisałem, po prostu nie chciało mi się szukać nazwiska u wujka. To że poprzedni sezon miał wybitny, nie oznacza że jest wybitnym graczem. Valdes rok 2013 ma wybitny, moim zdaniem golkiper roku, choć i tak wybiorą Buffona, ale to wcale nie oznacza że jest wybitnym graczem, nadal mam w pamięci jego złe interwencje i kiepskie wybicia.Moofasa pisze:Nie wiesz o kim piszesz, ale Ci nie przeszkodziło pisanie o nim przy pomocy inwektyw
Rzadko wnoszę coś do tematu, bo rzadko oglądam mecze zagranicznych lig, jak nic przyjemniejszego nie mam do roboty to dopiero wtedy sobie coś włączę. Wolę na inne sprawy marnować mój czasMoofasa pisze:Ja na forum tez widzialem moze Twoje dwa posty wnoszace cos do tematu. Pretekst zeby Cie obrazac? Watpie.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 13 gru 2013, 21:19
ddemon
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio