El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF - Strona 63

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Jakim wynikiem zakończą się najbliższe Gran Derby?

Zwycięstwem Barcelony
65
49%
Remisem
19
14%
Zwycięstwem Realu
48
36%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 kwie 2010, 17:19

cru pisze:Wg awizowanych skladow Iniesta na lewym ataku, nie wiem w sumie co dla Realu lepsze - oslabiony srodek pola Barcy brakiem Andresa czy latanie dziur w ataku Henrym bez formy ew. Bojanem.
Osłabiony środek pola? W ubiegłym sezonie tak bym to określił, ale w obecnych rozgrywkach Iniesta nie gra na miarę oczekiwań natomiast środek z podwójną asekuracją dla Xaviego daje nam bardzo dobre efekty.

Obstawiam taki sam skład jak mistyk a więc pewnie będzie inny :lol:

Minuta ciszy przed mecze - bardzo miły gest.

Podobno Kaczyński miał być na meczu, ale odwołał obecność 48 godzin temu. Trochę to dziwne zważywszy na to, że uroczystości związane z Katyniem na pewno były planowane od dawna. Jeżeli jednak to prawda to pewnie liczył na to, że mecz obędzie się w niedzielę. W końcu dokładną datę poznaliśmy dopiero niedawno.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 10 kwie 2010, 17:51

Niektóre puby w Trójmieście pozamykali i meczu dzisiaj nie pokażą, ale tam gdzie miałem iść wszystko będzie zgodnie z planem. Idę chociaż rano planowałem sobie to wyjście odpuścić. Widzę po sobie, że nie wybaczyłbym sobie tego. Zapewne przed meczem w Pubach też zapanuje minuta ciszy, a potem wszyscy już na dobre zapomną o tragedii i skupią się na meczu. Ja w tym momencie już nie mogę oderwać od niego myśli.

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 10 kwie 2010, 17:53

Mentor pisze:Podobno Kaczyński miał być na meczu, ale odwołał obecność 48 godzin temu. Trochę to dziwne zważywszy na to, że uroczystości związane z Katyniem na pewno były planowane od dawna. Jeżeli jednak to prawda to pewnie liczył na to, że mecz obędzie się w niedzielę. W końcu dokładną datę poznaliśmy dopiero niedawno.
ciekawe komu kibicowal. pereiro czy borubarowi... znal sie na pilce jak swinia na gwiazdach, ta rezerwacja to zagadka

tez obstawiam taki sklad choc wolalbym militio za maxwella i puyola na lewej

podobno ronaldo w nocy zwieracze puscily i sie posrak z emocji, mowil ze snil mu sie mecz i dostali 1-6

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1545
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 10 kwie 2010, 17:59

pasza pisze:
Mentor pisze:Podobno Kaczyński miał być na meczu, ale odwołał obecność 48 godzin temu. Trochę to dziwne zważywszy na to, że uroczystości związane z Katyniem na pewno były planowane od dawna. Jeżeli jednak to prawda to pewnie liczył na to, że mecz obędzie się w niedzielę. W końcu dokładną datę poznaliśmy dopiero niedawno.
ciekawe komu kibicowal. pereiro czy borubarowi... znal sie na pilce jak swinia na gwiazdach, ta rezerwacja to zagadka

tez obstawiam taki sklad choc wolalbym militio za maxwella i puyola na lewej

podobno ronaldo w nocy zwieracze puscily i sie posrak z emocji, mowil ze snil mu sie mecz i dostali 1-6
inteligentne.. :brawo:

Chociaż nie kibicuję żadnej z tych ekip to sam nie mogę doczekać się tego meczu, bo to zawsze jest świetne widowisko.

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 10 kwie 2010, 18:02

NoName1989 pisze:
pasza pisze:podobno ronaldo w nocy zwieracze puscily i sie posrak z emocji, mowil ze snil mu sie mecz i dostali 1-6
inteligentne.. :brawo:

Chociaż nie kibicuję żadnej z tych ekip to sam nie mogę doczekać się tego meczu, bo to zawsze jest świetne widowisko.
nie wiem czy posranie sie w gacie mozna oceniac w kategoriach inteligentne czy nie. po prostu sie posral, zdarza sie :haha:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 kwie 2010, 18:09

Piekny gest.

A teraz na szybko o meczu bo czas wyjsc. Licze na remis i mam nadzieje na czyste konto. Podstawa jest nasza defensywa. Musimy dobrze bronic i nie tracic zimnej krwi a bedzie dobrze. Szkoda ze cala defensywa Realu bedzie skupiona na Messim bo moze miec ciezko zeby zablyszczec. Tutaj szanse maja jego giermkowie. Moze Pedro znowu zablysnie skutecznoscia.....moze Iniesta bedzie szarzowal..... grunt to defensywa(wiem wiem powtarzam sie :P )

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 10 kwie 2010, 18:35

No dzisiejszego meczu się autentycznie boję. Niby jak Barca zagra swoje to da rade Real stłamsić, ale mam złe przeczucia. Jedyne co mnie pociesza w takiej sytuacji, to to że wiem iż jestem pesymistą i może to dlatego takie czarne myśli przed meczem :P

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 kwie 2010, 18:43

gówno prawda. Kaczyński był pasjonatem sportu w tym piłki nożnej. Mówili o tym Kowalczyk, Małysz i inni sportowcy z którymi się spotykał(Że zaskoczyła ich ogromna wiedza prezydenta na temat sportu). Wystarczyło poczytać.

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 10 kwie 2010, 18:49

moze przesadzilem :D
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2010, 18:56 przez pasza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 kwie 2010, 18:51

Tylko określenie "Dead Presidents" oznacza w USA pieniądze. Domyśl się dlaczego. Strasznie małą wiedzę posiadasz i z tego co widzę próbujesz nieudolnie prowokować.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 10 kwie 2010, 18:51

nie ma co mu odpisywać Kamil232

pasza to typowy przedstawiciel pokolena neostrady który jedynie potrafi marnie napinać , nie wiem czemu jeszcze bana nie dostał za swoje głupie posty.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 kwie 2010, 18:58

BarcaQzYN pisze:Niektóre puby w Trójmieście pozamykali i meczu dzisiaj nie pokażą, ale tam gdzie miałem iść wszystko będzie zgodnie z planem. Idę chociaż rano planowałem sobie to wyjście odpuścić. Widzę po sobie, że nie wybaczyłbym sobie tego. Zapewne przed meczem w Pubach też zapanuje minuta ciszy, a potem wszyscy już na dobre zapomną o tragedii i skupią się na meczu. Ja w tym momencie już nie mogę oderwać od niego myśli.
A gdzie będziesz oglądał?

Piękny gest piłkarzy Realu i Barcelony. Uczczą pamięć zmarłych minutą ciszy i zagrają z czarnymi opaskami na rękawach. Zapewne paszy się to nie spodoba bo będzie musiał czekać minutę dłużej :roll: no, ale głupich się nie sieje sami się rodzą
A one minute silence will be observed in the Clasico; the players will wear black arm bands in memory of the deceased, amongst which was Polish President Lech Kaczynski

A one minute silence will be observed in the Clasico. The players will wear black arm bands in memory of the victims of this morning's air crash in Russia, amongst which were Polish President Lech Kaczynski, Members of his Cabinet, Polish MPs and Chiefs of Staff the Polish Army. The accident has had great impact all over the world, especially in Poland, where Real Madrid goalkeeper Jerzy Dudek is from.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 kwie 2010, 18:59

BarcaQzYN pisze:Niektóre puby w Trójmieście pozamykali i meczu dzisiaj nie pokażą, ale tam gdzie miałem iść wszystko będzie zgodnie z planem. Idę chociaż rano planowałem sobie to wyjście odpuścić. Widzę po sobie, że nie wybaczyłbym sobie tego. Zapewne przed meczem w Pubach też zapanuje minuta ciszy, a potem wszyscy już na dobre zapomną o tragedii i skupią się na meczu. Ja w tym momencie już nie mogę oderwać od niego myśli.
A gdzie będziesz oglądał?

Piękny gest piłkarzy Realu i Barcelony. Uczczą pamięć zmarłych minutą ciszy i zagrają z czarnymi opaskami na rękawach. Zapewne paszy się to nie spodoba bo będzie musiał czekać minutę dłużej :roll: no, ale głupich się nie sieje sami się rodzą
A one minute silence will be observed in the Clasico; the players will wear black arm bands in memory of the deceased, amongst which was Polish President Lech Kaczynski

A one minute silence will be observed in the Clasico. The players will wear black arm bands in memory of the victims of this morning's air crash in Russia, amongst which were Polish President Lech Kaczynski, Members of his Cabinet, Polish MPs and Chiefs of Staff the Polish Army. The accident has had great impact all over the world, especially in Poland, where Real Madrid goalkeeper Jerzy Dudek is from.

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 10 kwie 2010, 19:00

mozecie mnie przeciez sami dla siebie zbanowac, nic prostszego, wbijcie moj nik w formularz wrogow i po sprawie

a widac ze prowokuje ydolnie, bo dajesz sie sprowokowac podobnie jak cala rzesza innych kołków (moge tak napisac? wszak wszyscy mi ublizaja i konsekwencji nie ponosza)

zamiast off topapowac odniescie sie lepiej do nietrzymajacych zwieraczy ronaldo

paszy bardzo podoba sie wyrazony szacunek dla polski

a to powiedzenie o sianiu i rodzeniu ni z dupy ni z pietruchy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 kwie 2010, 19:07

zrobiliście wielki ott topic z jednego tematu, nie róbcie chociaż z tego.

Tu się pisze o meczu Realu z Barceloną z tego co widzę i niech tak zostanie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”