Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 63

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Reputacja: 0

lol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 02 lis 2005, 19:52

no to chelsea wreszcie nie wygra czegos(carling cup) . mam nadzieje fieldy ze twoj arsenal dzis wygra :D bo ma ładniejszy styl od ,,The blues'' i przyjemniej sie na nich patrzy jak graja.a poza tym postawilem na nich kase :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lis 2005, 17:35

i pieknie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

30:29 GOAL - Darren Fletcher
Man Utd 1 - Chelsea 0 :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 06 lis 2005, 17:54

ku.rwa czemu Drogba nie wykorzystał tej sytuacji z poczatku meczu, kiedy to Lampard zagrał mu taką piłkę z połowy boiska i ten był prawie sam na sam i walnął prosto w VdS. :(
Chelsea ratuj mój kupon :twisted:

2 WP

Awatar użytkownika
coo1er
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coo1er » 06 lis 2005, 19:20

Spokojnie :)

Chelsea przegrała ale i tak bedzie dobrze :)
Wierze, ze teraz Chelsea bedzie grala tak zeby udowodnic wszystkim ze to oni sa najlepsi w Anglii, a ci co sie ciesza z porazki Niebieskich jeszcze beda płakać :twisted:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lis 2005, 19:33

coo1er pisze:Spokojnie :)

Chelsea przegrała ale i tak bedzie dobrze :)
Wierze, ze teraz Chelsea bedzie grala tak zeby udowodnic wszystkim ze to oni sa najlepsi w Anglii, a ci co sie ciesza z porazki Niebieskich jeszcze beda płakać :twisted:
Jutro w gazetach pewnie przeczytam to samo, tyle że będą to słowa... Mourinho :lol: ...doda jeszcze że nie ma żadnego kryzysu :rotfl2: Choć nie cierpię ManUtd i zdecydowanie wolę Chelsea (głównie za ciekawych graczy i konsekwentną grę) to z tej porażki się cieszę :P Zobaczymy czy w kolejnych meczach Chelsea udowodni swoją wielkość :?:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 lis 2005, 19:48

cloner pisze:ankieta jest zle skonstruowana Laughing
pytanie powinno brzmiec jaki bedzie wynik Wink
dostepne opcje :
0-1
0-2
0-3
0-4
0-5
1-2
1-3
1-4
1-5
2-3
2-4
2-5
itd. Laughing

oczywiscie typuje latwe zwyciestwo gosci z Londynu Smile
mam nadzieje, ze buki ustala kursik w granicach przyzwoitosci Smile
czyli ok. 2.00 - 2.30 Smile
cloner w temacie "OLD TRAFFORD 6.11.2005r. Manchester United - Chelsea Londyn"
cloner pisze:i pieknie Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Man Utd 1 - Chelsea 0
cloner w temacie "Chelsea Londyn (zbiorczy)"
Nie wiem czy się cieszysz z tego że nie postawiłes, a może radujesz sie tak porażka u bukmacherów.Ty chyba sam nie wiesz czego chcesz

Wracając do tematu jakos miałem dziwne przeczucie ze Chelsea straci dzis punkty.Na takie mecze druzyny specjalnie sie motywuja.Z Chelsea da sie wygrać, ale bardzo wazne jest strzelic jej pierwsza bramke.Wtedy łamie sie taktyka Chelsea która po strzeleniu pierwszej bramki pozwoliłaby sobie na swoja ulubiona gre z kontry.Gracze z Manchesteru jednak musieli cos udowodnic kibicom ale przede wszystkim sobie.

Nie obędzie sie jednak bez rewolucji.Jedna jaskółka wiosny nie czyni
pozdro

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lis 2005, 20:40

Babel pisze:
cloner pisze:i pieknie Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Ma

Man Utd 1 - Chelsea 0
cloner w temacie "Chelsea Londyn (zbiorczy)"
Nie wiem czy się cieszysz z tego że nie postawiłes, a może radujesz sie tak porażka u bukmacherów.Ty chyba sam nie wiesz czego chcesz
zgadnij :?:
jestem wkurzony, i to maxymalnie, odrozniaj emoty
ten : :evil:
od tego : :twisted:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 lis 2005, 20:57

W przeciwieństwie do Ciebie od emot wole uzywać słów.
sorry i pozdrawiam

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lis 2005, 21:01

Babel pisze:W przeciwieństwie do Ciebie od emot wole uzywać słów.
sorry i pozdrawiam
gdy musze, gdy chce, uzywam sporej ilosci slow :)
jednakze nie zawsze chce mi sie pisac dlugie teksty,

przepraszac nie musisz - nie masz za co

rowniez pozdrawiam

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lis 2005, 21:04

W sumie przemyslałem i do końca tak fatalnie nie jest. W lidze goniące nas Wigan traci do nas 6 punktów, zaś dzisiejszy nas pogromca-10 oczek. Po trzech przegranych z rzedu coś powinno przemówić do rozumu Józkowi, żeby Chelsea poprawiła grę. Muszą doskonalic grę na na skrzydłach w obronie, bo dziś Ronaldo brał ich jak pachołki. I jeszcze większa skuteczność, bo gdyby Drogba wykorzystałby sytuację z 9 minuty, lepiej grało by sie The Blues, ponieważ wiedzieliby, że mają jedną bramkę do przodu.

Go Go The Blues

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 27 lis 2005, 13:58

No i nastepne zwyciestwo Chelsea. Tym razem z Portsmouth 2:0 dla niebieskich, gole Crespo i Lampard( z karnego). Dobry mecz rozegrał Joe Cole, gdyby nie jego zbyt "fair play" gra byloby pewnie 3:0 bo byla okazja na nastepnego karnego. Crespo sie rozstrzelał :) tylko szkoda że złapal jakas kontuzje, mam nadzieje, ze to nic powaznego. ;)

Pozdro.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 gru 2005, 7:57

Dzisiaj mecz z Middlesbrough. Nasi dzisiejsi rywale są dopiero 10, tracą do nas 18 punktów :twisted: :shock: Mam nadzieje, że dzisiaj wpadną 3 punkty, bo goni nas Manchester razem z Arsenalem. Nie zagra Hernan Crespo(kontuzja, nie zagra nawet przez miesiąc), a w styczniu na na dwa miesiące do Afryki odleci Didi Drogba(Puchar Narodów Afryki). Zostaje nam młody Carlton Cole i Eidur Gudjohnsen. Była możliwośc kupienia Fernando Torresa za 37 mln ojro( :roll: ) z Atletico, Romek juz prawie wykładał kase na stół, jednak Jose powiedział, że nie zamierza kupować żadnego piłkarza zimą. I bardzo dobrze 8) Mamy w końcy najlepszy zespoł w Premiership 8)

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 03 gru 2005, 9:37

Bardzo interesuje mnie jak sobie poradzi Chelsea w meczu z Middlesbrough bez Hernana Crespo i prawdopodobnie Didiera Drogby , którzy leczą swoje urazy .
Carlton Cole , który ma zastąpić Crespo nie miał wielu okazji by pokazać swoje umiejętności . Czy jest w stanie zastąpić gwiazdorów ? - to główne pytanie odnośnie tego meczu .

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 03 gru 2005, 18:45

No i Chelsea wygrywa 1:0 w meczu z Middlesbrough. Chelsea napierała na bramkę przeciwników przez cały czas, gdyby większą skutecznościa wykazał sie Lampard i Drogba wynik bylby inny. Dobra okazje dla Boro mial JFH, ktory to trafił w slupek.
Cieszy fakt , ze Robben po kontuzji prezentuje wysoką forme, rozegral dobre 75 minut, odall kilka strzalów, troche pokrecil obroncow boro, podsumowujac moze byc zadowolony ze swojego wystepu.
Niebiescy z 40 pkt w tabeli umacniaja sie na pozycji lidera.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 gru 2005, 19:33

Ecchchch... :twisted: Przed meczem JFH nie mógł zrozumieć, dlaczego dwa lata temu Jose sie go pozbył. Pewnie marzyło sie strzelenie gola przez Jimmiego, jednak na szczęscie był tylko słupek. Chelsea cały czas atakowała, grała bez Drogby i Crespo, nie zatgrał sobie dziś Cole :? Świetne okazje do zdobycia bramki miał Lampard, jednak piłka po jego strzale albo minimalnie przeszła nad poprzczką, albo piłkę łapał Schwarzer, kótry był wyrożniającym sie graczem Boro. Jedną bramkę strzelił Terry po dosrodkowaniu z rzutu rożnego Duffa. Chelsea dobrze sie spisała przed meczem z The Reds. Mam nadzieje, ze zostaniemy liderami, po meczu z Liverpoolem.

GO GO THE BLUES :!: :!: :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”