Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 29 wrz 2008, 17:53
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 29 wrz 2008, 18:12
Jak dla mnie to w tym sezonie Moretti gra bardzo dobrze. I to jest dla mnie dużym zaskoczeniem, bo poprzedni sezon to była katorga dla oczów kibiców. Chyba, że na rezerwę jakiegoś obrońce. Villa w tym sezonie trzyma formę + dołaczył do niego Mata, który może grać jako napastnik. Fajnie, bo potrzebny był ktoś taki. A propos Renana to w meczu z Deportivo pierwsza bramka, to jego wina, źle się ustawił i wbił sobie sam piłkę do bramki. Co do drugiej bramki to się nie wypowiadam, zaspali obrońcy. Najwazniejsze, że więcej goli udalo sie strzelić, niż stracićSammyy pisze:Lewy obrońca potrzebny od zaraz !
Przeto Marchena nie grał to jak mógł środek pomocy być na dobrym poziomieSammyy pisze:Nie najgorzej też zagrał środek pomocy, ale dalej jestem zdanie, że Marchena na DM
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 29 wrz 2008, 21:27
Zgadzam się w tej kwestii z Liskiem.Moretti na chwilę obecną jest mocnym punktem VCF.A fakt,iż w meczu przeciwko Mallorce otrzymał opaskę kapitańską po zejściu Barajy tylko podkreśla jego rolę w drużynie.Skoro o Pipo mowa.Dziś trenował z resztą drużyny.I chociaż nie spodziewałbym się go przeciwko Maritimo (a może jednaklisek_chz pisze: Sammyy napisał(a):Lewy obrońca potrzebny od zaraz !
Jak dla mnie to w tym sezonie Moretti gra bardzo dobrze. I to jest dla mnie dużym zaskoczeniem, bo poprzedni sezon to była katorga dla oczów kibiców.
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 03 paź 2008, 0:00
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 03 paź 2008, 21:21
Na prawej stronie zagrał Maduro.Muszę przyznać,że skonfundował mnie tym ruchem Emery.Holender zaliczył słaby początek spotkania.BaInferno pisze:Kto grał na prawej obronie? Albiol? Jakość obrazu była słaba i nie mogłem przyczaić
Hmm wydaje mi się,że chęci były.Oglądając postawę Valencii byłem spokojny o końcowy rezultat.Na straconą bramkę nastąpiła reakcja drużyny.Po raz kolejny odpowiadamy na stracona bramkę lepszą grą i co ważniejsze golamiInferno pisze:Nie wiem jak to wyglądało w 1 połowie ale z tego co widziałem to gdyby nie Fernandes to Valencia nie stwarzałaby żednego zagrożenia pod bramką przeciwnika. Sporadycznie udzielali się Hernandez, Vicente i Angulo ale to zdecydowanie za mało. Reszta zawodników jakby przeszła obok spotkania...
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 18 paź 2008, 0:17
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 26 paź 2008, 19:41
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 07 lis 2008, 11:40
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 lis 2008, 14:12
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lis 2008, 15:16
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 lis 2008, 15:31
Bo przecież takim rywalem nie jest Real, który w ostatnich dwóch sezonach złoił Wam tyłki?rkoeman pisze:licze ze valencia bedzie grala jak najdluzej w pucharze uefa jako ze to najgrozniejszy konkurent barcelony do wygrania ligi w tym sezonie
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lis 2008, 16:07
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 lis 2008, 20:24
Szczerze to szanse na walkę o tytuł są niewielkie... zobaczymy jak klub wytrzyma kanonadę... Sevilla, Barca, Real, Villareal pod rząd... to będzie taki główny test. Ja liczę na top4 i tego się trzymamrkoeman pisze:licze ze valencia bedzie grala jak najdluzej w pucharze uefa jako ze to najgrozniejszy konkurent barcelony do wygrania ligi w tym sezonie
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 lis 2008, 20:32
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 08 lis 2008, 1:13
Inferno
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio