Liverpool (zbiorczy) - Strona 623

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 sty 2014, 12:18

Z innej kamery wyglądało jakby go rzeczywiście zahaczył.

Awatar użytkownika
edmundo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 19 sty 2014, 13:23

Nie mogłem się wczoraj patrzeć na Gerrarda. Dobrze że Allen podratował w drugiej połowie w środku.
Sickstick z tego ujęcia na prawdę nie widać czy był kontakt czy nie. Jeśli ktoś nie oglądał meczu to łatwo można mu opowiedzieć o nurkującym Suarezie. Wg mnie urugwajczyk zmienił się nie do poznania jeśli chodzi o podkładanie. Nie aktorzy tak jak kiedyś a mimo i tak nie wszystko na nim gwiżdżą.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 788

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 21 sty 2014, 16:34

Obrazek
Wszystkie strzały Suareza w Premier League. :)
Ciemniejsze - celne, jaśniejsze - niecelne

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 21 sty 2014, 18:44

Lucas wypada na dwa miesiące. Coś z prawym kolanem. Jeżeli teraz nie ściągniemy jakiegoś defensywnego pomocnika, to marzenia o TOP 4 będzie można odłożyć na następny rok. Albo i jeszcze następny.

I ponoć coś zaczyna się dziać z transferem Salaha. W tym tygodniu mamy złożyć ofertę 12 milionów.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 21 sty 2014, 23:24

Na Twiterze pojawiły się nawet zdjęcia, że Salah wynajął nawet mieszkanie w Liverpool. Pewnie ściema. Pozostaje czekać na jakiś zaskakujący transfer na miejsce Lucasa. Oby coś się zadziało.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 22 sty 2014, 12:30

Rano w angielskiej prasie pojawiły się dwie nowe plotki dotyczące transferów
THE INDEPENDENT: Liverpool are considering a loan bid for AC Milan midfielder Nigel de Jong to replace the injured Lucas.
DAILY EXPRESS: Liverpool are in talks to sign Norwegian star Valon Berisha from Red Bull Salzburg.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 22 sty 2014, 22:53

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Przypomniała mi sie rozmowa z Franzem nt kibiców w Anglii i tak a'propos, 5 dobrych chłopaków po tym gównie do końca życia mecze obejrzy sobie w TV co najwyżej...

Obrazek

A to a'propos tego, że spłacałem dzisiaj bilety....

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 22 sty 2014, 23:33

masacra pisze:A to a'propos tego, że spłacałem dzisiaj bilety....
Temu w czarnej koszulce to chyba nie brakuje na bilety tym bardziej na jedzenie:P

Awatar użytkownika
edmundo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 23 sty 2014, 14:57

Hej Masacra możesz więcej powiedzieć co to za akcja na stadionie Fulham?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 23 sty 2014, 15:11

Jednak rzeczy o których pisałem wczoraj idzie o kant dupy rozbić. Chelsea ostatecznie przebija nas w walce o Salaha i to prawdopodobnie do nich będzie należał Egipcjanin. Prawie cały miesiąc pieprzenia o możliwości sprowadzenia go, to i tak nagle jakiś inny klub pojawi się i w jeden dzień wszystko załatwi. W sumie nie ma się co tu dziwić. Chelsea ma pieniądze po sprzedaży Maty, ale wiadomo, że kolejna porażka transferowa boli. Nie grzał mnie aż tak ten Salah, bo ważniejszy dla mnie jest DM, ale naprawdę, to zaczyna się robić nużące. Wystarczyło tam dać im te dwa miliony więcej kiedy chcieli 10, to nie. Znowu zaczną się pieprzenia o "dostępności" zawodników i o tym, żeby nie przepłacić. Nie chce mi się wierzyć, że się wzmocnimy w tym okienku.

I Flanagan wraca na derby. Gorszy od Johnsona na pewno nie będzie. Co do Glena - złapał kontuzję :lol: Brendan mówi, że transferów do obrony na pewno nie będzie, czeka jedynie na kontuzjowanych. Niepokoi jeden fakt. Na Everton grozi nam wyjście tyłem Cissokho - Skrtel - Toure - Flanno (nic do tego ostatniego nie mam, już samym staraniem się zrobi więcej niż Glen). Jakby jeszcze Brendan wciąż chciał kontynuować swój pomysł z Gerrardem na defensywnym... :lol:

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 23 sty 2014, 19:53

edmundo pisze:Hej Masacra możesz więcej powiedzieć co to za akcja na stadionie Fulham?
Na wiosne byłyy protesty (chociaż to troche duzo powiedziane) w całej Anglii przez ceny biletów i nasi wymyslili sobie taka zabawę jak widac na zdjęciach, żeby zwrócic uwagę na problem. Nie dość, że zakończyło się to klapą tzn, raczej mało mediów informowało o tym, to jeszcze spotkało się z surową reakcją władz i co najśmieszniejsze ze sporą krytyką wiekszości fanów...
Jest w Liverpoolu ekipa wyjazdowa, która zdaje sobie sprawę jak nędznie wygladaja trybuny na wyspach, wie jak można to zmienić i chce to zmienić. Reszta to konsumenci, którzy "płacą i wymagają".... Dlatego kiedys pisałem, że wyjazdy nawet w Lidze Europy są zajebiste bo jadą tylko cI którzy naprawde chcą i wiedza po co jadą.

Widzę, że nam obcoplemieńca Londyn podprowadził... I całe szczęście! Sterling, Ibe i spróbowac w lecie Ince'a wyciągnąć, a nie szukać arabusa z drugiego konca świata.
Kiedys ktos ważny powiedział, że jak w takim mieście jak Liverpool, który żyje futbolem 24h na dobe nie potrafisz znaleźć dobrego piłkarza to znaczy, że robisz cos źle... Flanagan wraca, Johnson wypada byc moze do konca sezonu, chociaz to jeszcze nie potwierdzone info... A w lecie najprawdopodobniej pożegna się londyńczyk z Liverpoolem na dobre. Jak mówią, kasa sie misiom nie zgadza. Bez żalu, nigy nie uważałem go za dobrego piłkarza... przeciętniak jakich wielu tylko z dobrze poukładaną głową...

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6252
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 sty 2014, 21:49

Prawda to, że ten cały Salah jednak bliżej Chelsea niż Liverpoolu?

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1528
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 23 sty 2014, 21:51

On już jest w Chelsea.

Awatar użytkownika
edmundo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 24 sty 2014, 19:30

Obrazek
Oto nasz nowy transfer.
Dunkin' Donuts będzie zaopatrywało naszych w kawę ciastka i pączki.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 25 sty 2014, 9:09

Allen kontuzjowany i jego występ w derbach stoi pod znakiem zapytania. Na chwilę obecną trenuje około 14 zawodników. Parodia :lol: Obudźcie mnie jak sezon się skończy.

Przechodzimy kolejną rundę FA. Zwycięstwo 2-0. Jako, że nie ma kim grać to skład prawie najlepszy. Martwi jedynie fakt, że prawie cały mecz przemęczyliśmy się w składzie prawie podstawowym, który w większej części wyjdzie na derby. Zamiast dać pograć te 30/40 minut dla Aspasów i Albertów, to oni siedzą/wchodzą na 5 minut. Zepsuliśmy letnie okienko i psujemy to teraz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”