"Jeszcze nigdy nie widziałem tylu smutnych, pozbawionych nadziei twarzy" -
skomentował to spotkanie Jamal – 7-letni mieszkaniec ośrodka.
umarłem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 03 lip 2010, 19:04
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 lip 2010, 20:27
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lip 2010, 21:09
NAJLEPSZE ZESPOŁY:
Miłym zaskoczeniem była Nowa Zelandia, która nie przegrała żadnego meczu. Widać było u tych piłkarzy, że wyszkolenia technicznego nie mają żadnego, za to wolę walki olbrzymią. A czołówka całych mistrzostw jak na razie wygląda tak:
1. Argentyna – wygrała wszystkie mecze
2. Niemcy – zupełnie do siebie niepodobni
3. Brazylia – inna piłka, szukają kontrataków, ale te kontrataki są zabójcze, wychodzą im perfekcyjnie
Jak na kibica Barcelony przystalo... klapki na oczach Barcelona oh ah.... Argentyna oh ah...NAJLEPSI TRENERZY:
Poza poniższą trójką na specjalne wyróżnienie zasługuje Loew, który nie bał się wstawić do pierwszej jedenastki Podolskiego i Klose, mimo że obaj mają za sobą fatalny sezon.
1. Diego Maradona - ten, który przed mistrzostwami był najsłabszy, teraz jest najlepszy. Potrafił ustawić gwiazdy, dać wolność Messiemu, do tego Argentyna ma doskonale opracowane stałe fragmenty gry (najlepiej ze wszystkich drużyn[/b]).
2. Milovan Rajevac - jedyny trener, który z afrykańskich piłkarzy potrafił stworzyć zespół
3. Gerardo Martino - Paragwaj w maksymalnym stopniu wykorzystuje swoje mocne punkty.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lip 2010, 22:47
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2010, 22:49
fieldy

Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 lip 2010, 22:52
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lip 2010, 22:54
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lip 2010, 22:57
po co wchodze? a najpierw wchodzilem posmiac sie z ich kuponow, potem zeby smieszniej bylo.Jednak przy calej pierdolonym poziomie dna tej strony, to mozna czasem dowiedziec sie ciekawych rzeczy od kuchni, badz czegos w szybszy sposob ale ich spostrzeznienia od poczatku uwazalem, ze jedno wielkie gowno... Dlaczego Trzeciak nie moze krytykowac Maradone, kazdy wie ze taktyka jest mu obca, tak samo weszlo nie powinno krytykowac dzialaczy czy dyrektorow, trenorow bo kim oni sa? oficjalnie nawet sie nie podpisujafieldy pisze:po co tam wchodzicie jak się tak kompromitują ?
ja rozumiem, oglądać mundial w TVP i słuchać kompromitujących się komentatorów i ekspertów, bo nie ma specjalnie możliwości inaczej śledzić MŚ, ale weszło czytać chyba nie trzeba, jak są tacy fatalni ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lip 2010, 22:59
A ja akurat z tym się zgadzam. Rozumiem krytykę, ale nie z taką butą. Trzeciak kreuja się na nie wiadomo kogo.Dlaczego Trzeciak nie moze krytykowac Maradone, kazdy wie ze taktyka jest mu obca, tak samo weszlo nie powinno krytykowac dzialaczy czy dyrektorow, trenorow bo kim oni sa? oficjalnie nawet sie nie podpisuja
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 lip 2010, 23:13
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lip 2010, 11:08
Na oficjalnym facebookowym funpage'u Cristiano Ronaldo opublikował informację o narodzinach swojego pierwszego dziecka. Portugalczyk został szczęśliwym ojcem chłopca.
Treść wpisu na Facebooku:
Z wielkimi emocjami i radością informuję, iż właśnie zostałem ojcem chłopca. Jak ustalono z matką dziecka, która woli by jej tożsamość nie została ujawniona, mój syn znajdzie się pod moją wyłączną opieką prawną. Żadne dalsze informacje na ten temat nie będą udzielane, dlatego proszę wszystkich, by uszanowali moje prawo do prywatności (i również dziecka), przynajmniej w sprawach tak osobistych, jak ta.
Nie pozostaje nam nic innego, jak życzyć wszystkiego najlepszego dziecku i świeżo upieczonemu ojcu oraz mieć nadzieję, iż syn Cristiano odziedziczy piłkarski talent po wybitnym tacie.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 lip 2010, 11:51
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lip 2010, 12:09
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 lip 2010, 12:16
kaczy
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio