Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lip 2010, 12:21
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 lip 2010, 12:33
Jackson mi sie przypomina...Bienias pisze:Na oficjalnym facebookowym funpage'u Cristiano Ronaldo opublikował informację o narodzinach swojego pierwszego dziecka. Portugalczyk został szczęśliwym ojcem chłopca.
Treść wpisu na Facebooku:
Z wielkimi emocjami i radością informuję, iż właśnie zostałem ojcem chłopca. Jak ustalono z matką dziecka, która woli by jej tożsamość nie została ujawniona, mój syn znajdzie się pod moją wyłączną opieką prawną. Żadne dalsze informacje na ten temat nie będą udzielane, dlatego proszę wszystkich, by uszanowali moje prawo do prywatności (i również dziecka), przynajmniej w sprawach tak osobistych, jak ta.
Nie pozostaje nam nic innego, jak życzyć wszystkiego najlepszego dziecku i świeżo upieczonemu ojcu oraz mieć nadzieję, iż syn Cristiano odziedziczy piłkarski talent po wybitnym tacie.![]()
![]()
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 lip 2010, 15:13
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lip 2010, 15:15
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 lip 2010, 15:17
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 lip 2010, 15:18
Mnie sie wydaje, ze nawet jak Holandia przegra w finale to baczac na wyniki klubowe dalej faworytem bedzie WesleyMentor pisze:Jeżeli Holandia wygra to Sneijder faworytem. Nie wiem tylko kto mógłby być faworytem jeżeli wygrają NiemcyBastian? Nie wierzę.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 lip 2010, 15:20
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 lip 2010, 15:22
To zależy. Jeżeli np Robben strzeliłby gola w półfinale i np jedynego w finale, to jak dla mnie ma zwycięstwo z urzędu.Kamil232 pisze:Jeśli Holandia wygra to Snejdier miejsce pierwsze, Robben miejsce drugie
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lip 2010, 15:29
Zgadzam się i dla mnie jest jasne, że Leo na Złotą Piłkę zasłużył, ale w latach rozgrywania MŚ czy ME to niestety postawa reprezentacji danego grajka często okazuje się decydująca. Było już trochę dyskusji na ten temat. Dla mnie powinno się oddzielać nagrodę dla Piłkarza Roku od nagrody dla Piłkarza Mistrzostw, ale takiego rozdźwięku nie ma.Wilmore pisze:Masz rację, ale jeśli należałoby wybrać najlepszego piłkarza w tym roku - najlepszego, nie osiągającego najwięcej - to jednak Messi powinien znów zgarnąć złotą piłkę.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 04 lip 2010, 15:33
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 lip 2010, 15:53
W każdym bądź razie jeśli wygra Holandia to obaj powinni zająć dwa pierwsze miejsca, nie wiadomo tylko w jakiej kolejności. Jeszcze wiekszy śmiech byłby z Realu, że się pozbył dwóch graczy, które zajęły dwa pierwsze miejsca w tym plebiscycieTo zależy. Jeżeli np Robben strzeliłby gola w półfinale i np jedynego w finale, to jak dla mnie ma zwycięstwo z urzędu.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 lip 2010, 16:03
Patrząc na Złotą Piłkę w 1998 roku - tak. Zizou miał kiepski mundial - o ile pamiętam 3 mecze dyskwalifikacji za podeptanie jakiegoś zawodnika z Arabii Saudyjskiej. Śmiem twierdzić, że jakby Ronaldo zdobył ważne bramki w finale MŚ to on by zdobył Złotą Piłkę.Maciek (interista) pisze:Holandia ma jeszcze Robbena. w tym momencie Sneijder ma ta przewage, ze jest bardziej decydujacy w reprezentacji. Gdyby Holandia wygrala Mundial nie ma innej opcji, jeden z nich zgarnie ZP. Ciekawe czy sam final moglby wystarczec
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lip 2010, 16:52
Ze szkoleniowego punktu widzenia marzy mi się złota piłka dla Xaviego, ale to już chyba niemożliwe
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lip 2010, 19:35
A co Messi osiągnął? Mistrzostwo Hiszpanii? Czy coś jeszcze?Bienias pisze:W innym przypadku nie widze konkurenta dla Messiego.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 lip 2010, 19:38
Wilmore
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio