Oznacza ale tylko i wylacznie gdy Lech nie zdobedzie MP, bo jak zdobedzie to Ruch gra w pucharachWilmore pisze:Zdobycie pucharu Polski przez Lecha oznacza, że czwarta ekipa ligi zdobędzie miejsce w Lidze Europejskiej.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 maja 2009, 23:27
Oznacza ale tylko i wylacznie gdy Lech nie zdobedzie MP, bo jak zdobedzie to Ruch gra w pucharachWilmore pisze:Zdobycie pucharu Polski przez Lecha oznacza, że czwarta ekipa ligi zdobędzie miejsce w Lidze Europejskiej.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 maja 2009, 23:30
czeher pisze:Oznacza ale tylko i wylacznie gdy Lech nie zdobedzie MP, bo jak zdobedzie to Ruch gra w pucharach
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 maja 2009, 23:40
Wiem, wiem. Przyjmuję to jako pewnik.czeher pisze:Oznacza ale tylko i wylacznie gdy Lech nie zdobedzie MP, bo jak zdobedzie to Ruch gra w pucharach
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 maja 2009, 13:23
Wilmore pisze:Zdobycie pucharu Polski przez Lecha oznacza, że czwarta ekipa ligi zdobędzie miejsce w Lidze Europejskiej.
Stąd Polonia jutro będzie na pewno chciała potwierdzić tę czwartą pozycję w lidze, Lechowi więc nie odpuści. Nie mogą przecież pozwolić sobie na utratę europejskich pucharów na rzecz Bełchatowa.
Wisła też może punkty w Gdańsku stracić, to całkiem prawdopodobne. Lechia walczy o życie.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 23 maja 2009, 14:26
sudden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 07 cze 2009, 16:40
I tym sposobem w TVP Szpak i Iwański stracili swojego swojego kompana.Jusko pisze: Jestem niezwykle szczęśliwy, że po 17 latach znów jestem w Lechu Poznań i postaram się zrobić wszystko, aby moje doświadczenie przyczyniło się do jeszcze lepszych wyników tego zespołu. Swoją rolę widzę szczególnie we współpracy z zawodnikami ofensywnymi. Chciałbym ich tak przygotować, by każdy z nich mógł wejść z ławki i odmienić losy meczu.
Lipczynski pisze:Mogę powiedzieć, że to jedna z najlepszych umów sponsorskich w historii polskiej piłki nożnej. Jej zapisy dają też dodatkową motywację do pracy, bo w przypadku sukcesów sportowych gwarantuje nam atrakcyjny system premiowania. Wiele atrakcji BetClic przygotuje również dla kibiców Kolejorza. Będą specjalne ofert y zakładów i konkursy

Zielinski pisze:Na pierwsze krótkie zgrupowanie pojedziemy do Wronek. W tym czasie zagramy dwa sparingi z GKS Bełchatów i Legią Warszawa. Od 7 do 17 lipca przebywać będziemy na zgrupowaniu w Austrii. Jesteśmy w trakcie dogrywania szczegółów, ale chcemy tam rozegrać sparingi z mocnymi rywalami
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 18 cze 2009, 13:21
szczyt debilstwa dziennikarskiego, które w Polsce (niestety) nie ustajeGWno pisze:Jeśli chcecie, doprowadzę do konfrontacji z piłkarzami i powiedzą wam to samo - mówi dyrektor sportowy Marek Pogorzelczyk, kierownik Amiki Wronki, gdy klubem trząsł Ryszard F. ps. "Fryzjer".
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 cze 2009, 13:44
Pogadaj z Kucharskim. On jest na 100% jedną z "anonimowych osób". Żalił się jeszcze w zimie po braku premii za awans, więc pasowałby do tego artykułu.Oczywiście wilmore uzna, że tak jak w innych artykułach o Lechu i kibicach, tak i tu ta cudowna gazeta nie myli się.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 18 cze 2009, 14:24
Wilmore pisze:Pogadaj z Kucharskim. On jest na 100% jedną z "anonimowych osób".
Cholera wie czy jutro nie ogłosi bankructwaWilmore pisze:Cholera wie, jakie są warunki finansowe w Lechu,
Przecież tylko idiota może w to wierzyć.GWno pisze:Trenerzy od trzech miesięcy nie widzieli nawet pensji.
I to:GWno pisze:Piłkarze dostają pensje zawsze w terminie - dodaje Karol Klimczak, członek zarządu Lecha. - Nie przypominam sobie, byśmy spóźnili się z płatnością nawet o 24 godziny. Premie za rundę wiosenną piłkarze dostali tydzień temu. Za rundę jesienną rozliczyliśmy się w grudniu i styczniu.
Czy ty nie czujesz, że debilo-dziennikarzyny tak napisali ten artykuł, że wyczuwa się dziwną tajemnice, napiętą i wrogą atmosferę, nie przyjazną piłkarzom, trenerom w klubie?GWno pisze:Gdy zamykało się wydanie "Gazety Wyborczej", w której miał się ukazać ten tekst, dwóch naszych informatorów jeszcze raz poprosiło, aby za żadne skarby nie ujawniać ich nazwisk.
Dlaczego tak uważasz? Semir mówił, że nigdzie się nie wybiera narazie a decyzję podjął o tym nie wczoraj tylko rok temu podpisując kontrakt do 2012 roku. Pewnie odejdzie wcześniej ale to nie on o tym decyduje a klub.Wilmore pisze:Pewnie Stilicowi czy Turinie na rękę mówić takie rzeczy.
Oczywiście. Ale ja nie mówię tu o podawaniu do sądu za niepodanie nazwisk. Mówię tu o fałszerstwie, oskarżanie klubu po przez "anonimów" o zadłużenia finansowe. A każdy wie, że czegoś takiego jak "anonim" w tej sprawie nie ma... oprócz Ciebie.Wilmore pisze:Klub natomiast prawdopodobnie nie ma żadnej podstawy prawnej, by podać Wyborczą do sądu za odmowę podania danych osobowych ich informatorów. Wolność prasy.
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 cze 2009, 14:50
Nie interesuje mnie to. Mówię Ci tylko, że jeden z waszych piłkarzy się na sytuację finansową w klubie skarżył, i to nie od wczoraj.Czy ty nie czujesz, że debilo-dziennikarzyny tak napisali ten artykuł, że wyczuwa się dziwną tajemnice, napiętą i wrogą atmosferę, nie przyjazną piłkarzom, trenerom w klubie?
On mówił wiele rzeczy, jak wiesz.Semir mówił, że nigdzie się nie wybiera narazie
Zgadywałem, którzy mogliby coś takiego wymyślić. Kucharski na pewno, bo chce odejść, zresztą już od zimy chce, więc zgadywałem, że tym samym tokiem myślenia mogą iść kolejni, którzy też chcą transferu.I jeszcze jedno - uważasz, że Stilic, Turina, Kucharski...
Bez żadnego problemu. Czemu nie? Znam "trochę" działania i motywy piłkarzy, dla mnie to nic dziwnego, że piłkarz zamierzający odejść idzie do dziennikarzy z gorącą plotką, która mu odejść może pomóc. Dziwi Cię to?w czasie krótkiego urlopu jakie mają idą do dziennikarzy
Jeśli naprawdę zrobiła, to chyba bym tego nie zauważył, prawda?Kurna człowieku opamętaj się bo GWno zrobiło Ci papkę z mózgu![]()
Nieprawda, tu nie ma fałszerstwa, a jeśli można kogoś podać do sądu, to raczej piłkarza, który coś takiego ewentualnie zmyślił, aniżeli gazetę, która dotarła do takich informacji. Gazety wyglądałyby zupełnie inaczej, gdyby nie szukały sensacji. A ta nie jest wzięta z sufitu, skoro facet ze Śląska słyszał o tym pół roku wcześniej.Mówię tu o fałszerstwie, oskarżanie klubu po przez "anonimów" o zadłużenia finansowe. A każdy wie, że czegoś takiego jak "anonim" w tej sprawie nie ma...
Nie widzisz różnicy w tym, że Twoje hasło wymyśliłeś sekundę przed napisaniem go, a Kucharski takie rzeczy rozpowiadał wcześniej?Mogę tak bez karnie pisać?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 18 cze 2009, 15:11
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 18 cze 2009, 16:40
Błąd. Wiele rzeczy na jego temat pisano... czego nie powiedział. I oto mamy dowód, że to co napisze gazeta ty łykasz bez zastanowienia.Wilmore pisze:On mówił wiele rzeczy, jak wiesz.
Powiedz mi w czym mu to pomoże skoro klub nie wie, że to on. Może ty im to powiesz skoro pewny jesteś na 100%?Wilmore pisze:Zgadywałem, którzy mogliby coś takiego wymyślić. Kucharski na pewno, bo chce odejść, zresztą już od zimy chce, więc zgadywałem, że tym samym tokiem myślenia mogą iść kolejni, którzy też chcą transferu.
Z gorącym czym? ... no właśnie.Wilmore pisze:dla mnie to nic dziwnego, że piłkarz zamierzający odejść idzie do dziennikarzy z gorącą plotką,
Jak pomoże? Nie moze mnie dziwić coś co nie miało miejsca.Wilmore pisze:która mu odejść może pomóc. Dziwi Cię to?
WcaleWilmore pisze:Nieprawda, tu nie ma fałszerstwa
Wilmore pisze:Nie widzisz różnicy w tym, że Twoje hasło wymyśliłeś sekundę przed napisaniem go, a Kucharski takie rzeczy rozpowiadał wcześniej?
Jeśli sprawa pójdzie do sądu i wybiórcza nie poda "anonimów" to będzie mały zonk.Wilmore pisze:Jeśli sprawa pójdzie do sądu, to Wyborcza powie, od kogo dostała informacje i zbada sprawę wymiar sprawiedliwości od strony informatora, a nie mediów - czy faktycznie są zaległości, a jeśli nie, to czemu rzuca oszczerstwa.
Zabawne. Sprawa wyszła z główki Szadkowskiego ale ty uważasz, że to Kucharski z całym zaciągiem bałkańskim chcą w nie jasny dla mnie sposób odejść z klubu w jakże normalny i codziennie spotykany sposób. Ciekawe jak wystawi się ich na listę transefrową skoro nikt nie wie, kim są anonimy. Co więcej anonimy nie chcą aby klub ich zdemaskował.Wilmore pisze:Zabawne, sprawa wyszła od piłkarza Lecha, ale krytykuje się gazetę, która to opublikowała.
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2009, 23:43
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 cze 2009, 23:58
Rutkowski ostatnio powiedział, że Lecha już stać na transfer za 3 miliony euro, tylko nie chce takich transferów, a Wisły nie było stać na darmowego Żurawskiego (o którym Rutkowski się wypowiedział, że nie chce go w Lechu, bo jest nieperspektywiczny). Dolhę wzięliście jak swojego, może kupicie niedługo Boguskiego. Czy Wisła to dla was jakaś konkurencja?Jarzinho pisze:Chcialbym zeby Lecha przyszli Glik i Kasprzik ale podobno obu chce takze Wisła i bedzie ciezko
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 19 cze 2009, 12:46
Zgadza się. Niedziwię się też, że nie chce kupować jednego piłkarza nak hop-siup za np 1mln ojro bo kasa to duża a łatwo się pomylić co do zawodnika. Jeżeli będzie taki transfer to napewno bardzo przemyślany. Zresztą jak Jarzinho wspomniał Stilic to chyba jedyny zawodnik, który może odejdzie z Lecha (z trzonu oczywiście). Rengifo mówi, że chce zostać i zarząd też go chce zatrzymać. Więc może tym "jedynym" będzie właśnie Bośniak i to za ładne pieniążki.piwus pisze:Rutkowski ostatnio powiedział, że Lecha już stać na transfer za 3 miliony euro,
Zobaczymy co z niego będzie. Czy podoła oczekiwaniom w nim pokładanych. Swoją drogą gorszy od Turiny i Kotora być nie powinien. Swego czasu Lech nie miał problemu z bramkarzem - byłprzymierzany do reprezentacji młody Waldek Piątek. Szkoda chłopaka.piwus pisze:Na futbolnecie jest już o przejściu do Lecha Kasprzika
MENDEZ
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio