Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 64

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 maja 2009, 23:27

Wilmore pisze:Zdobycie pucharu Polski przez Lecha oznacza, że czwarta ekipa ligi zdobędzie miejsce w Lidze Europejskiej.
Oznacza ale tylko i wylacznie gdy Lech nie zdobedzie MP, bo jak zdobedzie to Ruch gra w pucharach

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 maja 2009, 23:30

czeher pisze:Oznacza ale tylko i wylacznie gdy Lech nie zdobedzie MP, bo jak zdobedzie to Ruch gra w pucharach

To Ruch kibicuje teraz Lechowi. :haha: Co za zbieg okoliczności. Teraz Polonia nie odpusci meczu z Lechem. Na pewno. :]

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 maja 2009, 23:40

czeher pisze:Oznacza ale tylko i wylacznie gdy Lech nie zdobedzie MP, bo jak zdobedzie to Ruch gra w pucharach
Wiem, wiem. Przyjmuję to jako pewnik. :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 maja 2009, 13:23

Wilmore pisze:Zdobycie pucharu Polski przez Lecha oznacza, że czwarta ekipa ligi zdobędzie miejsce w Lidze Europejskiej.
Stąd Polonia jutro będzie na pewno chciała potwierdzić tę czwartą pozycję w lidze, Lechowi więc nie odpuści. Nie mogą przecież pozwolić sobie na utratę europejskich pucharów na rzecz Bełchatowa.
Wisła też może punkty w Gdańsku stracić, to całkiem prawdopodobne. Lechia walczy o życie.

jeszcze Legia straci punkty we Wroclawiu i bedziemy miec wyscig slimakow po mistrza :lol:

Jak widac trzeba kibicowac Wisle albo Legii bo szczerze Ruch jest za slaby na puchary w porownaniu do reszty kandydatow wliczajac Belchatow

Awatar użytkownika
sudden
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 23 maja 2009, 14:26

Nie sądziłem że to zrobię, ale życzę mistrzostwa Lechowi Poznań. Z wiadomych celów chce aby to Ruch zagrał w pucharach - istnieje prawdopodobieństwo, iż nawet w moim mieście :D Piłkarsko wyglądałoby to chyba nieco gorzej...

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 07 cze 2009, 16:40

Pora coś tu nabzgrać :)

Zmiany w Kolejorzu
1) Najważniejsza zmiana i znana już kilka dni przed oficjalną prezentacją ze strony klubu. Zmiana trenera. Odchodzi Franek Smuda, który [nie oszukujmy się] coś w Lecha włożył. Teraz czas na Jacka Zielińskiego. Zobaczymy jak odnajdzie się w roli trenera. Każdy oczekuje sukcesów a sam Zieliński też wie o co walczy.

2) Juskowiak w sztabie szkoleniowym Lecha Poznań.
Jusko pisze: Jestem niezwykle szczęśliwy, że po 17 latach znów jestem w Lechu Poznań i postaram się zrobić wszystko, aby moje doświadczenie przyczyniło się do jeszcze lepszych wyników tego zespołu. Swoją rolę widzę szczególnie we współpracy z zawodnikami ofensywnymi. Chciałbym ich tak przygotować, by każdy z nich mógł wejść z ławki i odmienić losy meczu.
I tym sposobem w TVP Szpak i Iwański stracili swojego swojego kompana.

3) BetClic sponsorem strategicznym poznańskiego klubu.
Lipczynski pisze:Mogę powiedzieć, że to jedna z najlepszych umów sponsorskich w historii polskiej piłki nożnej. Jej zapisy dają też dodatkową motywację do pracy, bo w przypadku sukcesów sportowych gwarantuje nam atrakcyjny system premiowania. Wiele atrakcji BetClic przygotuje również dla kibiców Kolejorza. Będą specjalne ofert y zakładów i konkursy
Obrazek

BetClic ma wykładać 3 mln zł rocznie. Warka, która podpisała również nową umowę z Lechem dawała 2 mln zł rocznie.

Przyszłość w Kolejorzu
1) Dawid Nowak pewnie do Poznania nie trafi. Piłkarz, którego dyspozycja fizyczna cały czas stoi pod wielkim znakiem zapytania [ciągłe kontuzje] ma zbyt duże znaczenie a pieniądze za transfer są duże.

2) Kasprzik, Stachowiak, Gikiewicz - to lista bramkarzy, którymi jest zainteresowany Lech.
Z klubu napewno odchodzi Kotorowski, z którym nie zostanie przedłużona umowa. Turina może odejdzie ale to nic pewnego.

3) Plany.
Znany jest już wstępny plan przygotowań zespołu Lecha Poznań do następnego sezonu. Pierwszy raz na Bułgarskiej lechici spotkają się 23 czerwca. Przez tydzień zawodnicy będą trenować w Poznaniu, a 27 czerwca rozegrają sparing z ukraińskim zespołem Tawria Symferopol.
Zielinski pisze:Na pierwsze krótkie zgrupowanie pojedziemy do Wronek. W tym czasie zagramy dwa sparingi z GKS Bełchatów i Legią Warszawa. Od 7 do 17 lipca przebywać będziemy na zgrupowaniu w Austrii. Jesteśmy w trakcie dogrywania szczegółów, ale chcemy tam rozegrać sparingi z mocnymi rywalami

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 18 cze 2009, 13:21

Witam Was drodzy forumowicze,

Sezon ligowy zakończył się kilka tygodni temu a sezon ogórkowy ruszył na dobre. Już od dobrego tygodnia "eksperci" dwoili się i troili ale niółsy o Lewandowskim i Borussi były za słabe, Stilic i Bundesliga nie budzi sensacji... czy to koniec? Nie! Mam dla Was nowy artykuł. Ba, nie mylicie się - prosto z GWna... http://www.sport.pl/pilka/1,70993,67308 ... ystko.html

Tak właśnie wygląda patron medialny :roll: To jest chamstwo i klub powinien podać GWno do sądu, jeżeli nie udzielą klubowi informacji kim są "anonimowe osoby" i nie przeproszą klubu na łamach tego GWna. Oczywiście wilmore uzna, że tak jak w innych artykułach o Lechu i kibicach, tak i tu ta cudowna gazeta nie myli się. "Litar" (jako, że w klubie kibice [czyt. kibole] mają dużo do powiedzenia) jest na urlopie i nic dziwnym trafem nie wie, "anonimowe osoby" trzy (!) razy proszą... wróć!... błagają (!) GWno aby za nic nie podawać ich danych osobowych. Klub pewnie jest wk***ony bo sprawa wyszła na jaw i wyrzuciliby te "osoby" z klubu.
GWno pisze:Jeśli chcecie, doprowadzę do konfrontacji z piłkarzami i powiedzą wam to samo - mówi dyrektor sportowy Marek Pogorzelczyk, kierownik Amiki Wronki, gdy klubem trząsł Ryszard F. ps. "Fryzjer".
szczyt debilstwa dziennikarskiego, które w Polsce (niestety) nie ustaje
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 cze 2009, 13:44

Oczywiście wilmore uzna, że tak jak w innych artykułach o Lechu i kibicach, tak i tu ta cudowna gazeta nie myli się.
Pogadaj z Kucharskim. On jest na 100% jedną z "anonimowych osób". Żalił się jeszcze w zimie po braku premii za awans, więc pasowałby do tego artykułu.
Cholera wie, jakie są warunki finansowe w Lechu, jestem bliski pewności, że jest tak, jak powiedział ktoś z Lecha, że klub z zaległościami nie zwleka, jednak... Jeden z waszych grajków na pewno tak mówił.
A być może i więcej. Pewnie Stilicowi czy Turinie na rękę mówić takie rzeczy. :wink:
Klub natomiast prawdopodobnie nie ma żadnej podstawy prawnej, by podać Wyborczą do sądu za odmowę podania danych osobowych ich informatorów. Wolność prasy.
Wzmianka o Fryzjerze to niestety żałość. Do artykułu nie da się nijak przyczepić poza właśnie tą informacją. Fryzjera trzeba wszędzie wcisnąć. :roll:

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 18 cze 2009, 14:24

Wilmore pisze:Pogadaj z Kucharskim. On jest na 100% jedną z "anonimowych osób".
:lol: fajno :!:
Wilmore pisze:Cholera wie, jakie są warunki finansowe w Lechu,
Cholera wie czy jutro nie ogłosi bankructwa :lol:
GWno pisze:Trenerzy od trzech miesięcy nie widzieli nawet pensji.
Przecież tylko idiota może w to wierzyć.
GWno pisze:Piłkarze dostają pensje zawsze w terminie - dodaje Karol Klimczak, członek zarządu Lecha. - Nie przypominam sobie, byśmy spóźnili się z płatnością nawet o 24 godziny. Premie za rundę wiosenną piłkarze dostali tydzień temu. Za rundę jesienną rozliczyliśmy się w grudniu i styczniu.
I to:
GWno pisze:Gdy zamykało się wydanie "Gazety Wyborczej", w której miał się ukazać ten tekst, dwóch naszych informatorów jeszcze raz poprosiło, aby za żadne skarby nie ujawniać ich nazwisk.
Czy ty nie czujesz, że debilo-dziennikarzyny tak napisali ten artykuł, że wyczuwa się dziwną tajemnice, napiętą i wrogą atmosferę, nie przyjazną piłkarzom, trenerom w klubie?
Wilmore pisze:Pewnie Stilicowi czy Turinie na rękę mówić takie rzeczy.
Dlaczego tak uważasz? Semir mówił, że nigdzie się nie wybiera narazie a decyzję podjął o tym nie wczoraj tylko rok temu podpisując kontrakt do 2012 roku. Pewnie odejdzie wcześniej ale to nie on o tym decyduje a klub.
I jeszcze jedno - uważasz, że Stilic, Turina, Kucharski... itd w czasie krótkiego urlopu jakie mają idą do dziennikarzy i Semir i Turina mówią pewnie jeszcze po polsku... albo nie idą tam już z tłumaczami :lol:
Kurna człowieku opamętaj się bo GWno zrobiło Ci papkę z mózgu :lol:
Wilmore pisze:Klub natomiast prawdopodobnie nie ma żadnej podstawy prawnej, by podać Wyborczą do sądu za odmowę podania danych osobowych ich informatorów. Wolność prasy.
Oczywiście. Ale ja nie mówię tu o podawaniu do sądu za niepodanie nazwisk. Mówię tu o fałszerstwie, oskarżanie klubu po przez "anonimów" o zadłużenia finansowe. A każdy wie, że czegoś takiego jak "anonim" w tej sprawie nie ma... oprócz Ciebie.
Nie raz bywa, że piłkarze się żalą, że płaca z kwietnia przychodzi w czerwcu itp. Tyle tylko, że wtedy często są podawane nazwiska piłkarzy, oni sami to otwarcie mówią! Przecież co mu szkodzi - domaga się o swoje...

E: opierając się na "anonimach" możemy dojść do jeszcze większych apsurdów. Mogę zatem napisać: "Szadkowski pobił ex żonę, nie płaci alimentów od 3 lat" Wiem to od anonimowego mieszkańca tej samej ulicy ale nie mogę podać jego danych bo pięćdziesiąt osiem razy błagał mnie o pełnej anonimowości. Mogę tak bez karnie pisać?

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 cze 2009, 14:50

Czy ty nie czujesz, że debilo-dziennikarzyny tak napisali ten artykuł, że wyczuwa się dziwną tajemnice, napiętą i wrogą atmosferę, nie przyjazną piłkarzom, trenerom w klubie?
Nie interesuje mnie to. Mówię Ci tylko, że jeden z waszych piłkarzy się na sytuację finansową w klubie skarżył, i to nie od wczoraj.
Semir mówił, że nigdzie się nie wybiera narazie
On mówił wiele rzeczy, jak wiesz. :wink:
I jeszcze jedno - uważasz, że Stilic, Turina, Kucharski...
Zgadywałem, którzy mogliby coś takiego wymyślić. Kucharski na pewno, bo chce odejść, zresztą już od zimy chce, więc zgadywałem, że tym samym tokiem myślenia mogą iść kolejni, którzy też chcą transferu.
w czasie krótkiego urlopu jakie mają idą do dziennikarzy
Bez żadnego problemu. Czemu nie? Znam "trochę" działania i motywy piłkarzy, dla mnie to nic dziwnego, że piłkarz zamierzający odejść idzie do dziennikarzy z gorącą plotką, która mu odejść może pomóc. Dziwi Cię to? :wink:
Kurna człowieku opamętaj się bo GWno zrobiło Ci papkę z mózgu :lol:
Jeśli naprawdę zrobiła, to chyba bym tego nie zauważył, prawda?
Czy każdemu, który uważa inaczej od "jedynych wiernych" tak mówisz?
Wyrasta nam nowy wróg publiczny - przynajmniej w Poznaniu - najpierw Rydzyk, teraz Wyborcza. :lol:
Mówię tu o fałszerstwie, oskarżanie klubu po przez "anonimów" o zadłużenia finansowe. A każdy wie, że czegoś takiego jak "anonim" w tej sprawie nie ma...
Nieprawda, tu nie ma fałszerstwa, a jeśli można kogoś podać do sądu, to raczej piłkarza, który coś takiego ewentualnie zmyślił, aniżeli gazetę, która dotarła do takich informacji. Gazety wyglądałyby zupełnie inaczej, gdyby nie szukały sensacji. A ta nie jest wzięta z sufitu, skoro facet ze Śląska słyszał o tym pół roku wcześniej.
Także Lech nie ma żadnych podstaw prawnych, by domagać się czegokolwiek od Wyborczej. Poza tym, że ich sponsoruje. :lol: A jedyne zarzuty w stronę Wyborczej biorą się ze strony opętanych nienawiścią kibiców. Nihil novi.
Mogę tak bez karnie pisać?
Nie widzisz różnicy w tym, że Twoje hasło wymyśliłeś sekundę przed napisaniem go, a Kucharski takie rzeczy rozpowiadał wcześniej?
Jeśli sprawa pójdzie do sądu, to Wyborcza powie, od kogo dostała informacje i zbada sprawę wymiar sprawiedliwości od strony informatora, a nie mediów - czy faktycznie są zaległości, a jeśli nie, to czemu rzuca oszczerstwa.
Zabawne, sprawa wyszła od piłkarza Lecha, ale krytykuje się gazetę, która to opublikowała. :lol:

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 18 cze 2009, 15:11

Krótko i na temat : GW - wiesz dobrze, że kupienia nie warta.

Nie pierwszy i nie ostatni raz to doskonale widać.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 18 cze 2009, 16:40

Wilmore pisze:On mówił wiele rzeczy, jak wiesz.
Błąd. Wiele rzeczy na jego temat pisano... czego nie powiedział. I oto mamy dowód, że to co napisze gazeta ty łykasz bez zastanowienia.
Wilmore pisze:Zgadywałem, którzy mogliby coś takiego wymyślić. Kucharski na pewno, bo chce odejść, zresztą już od zimy chce, więc zgadywałem, że tym samym tokiem myślenia mogą iść kolejni, którzy też chcą transferu.
Powiedz mi w czym mu to pomoże skoro klub nie wie, że to on. Może ty im to powiesz skoro pewny jesteś na 100%? :lol:
Gdyby powiedział otwarcie to co innego. Aha i skoro zimą coś tam powiedział (jak możesz daj mi ten artykuł abym poczytał) to otwarcie. Czemu teraz jako anonim z kolegami i trenerami z drużyny? Po za tym jest rzeczą niemożliwą aby w Lechu nie było kasy na płace!
Wilmore pisze:dla mnie to nic dziwnego, że piłkarz zamierzający odejść idzie do dziennikarzy z gorącą plotką,
Z gorącym czym? ... no właśnie.
Wilmore pisze:która mu odejść może pomóc. Dziwi Cię to?
Jak pomoże? Nie moze mnie dziwić coś co nie miało miejsca.
Wilmore pisze:Nieprawda, tu nie ma fałszerstwa
Wcale :lol: Po raz kolejny gazeta podaje oszczerstwa w stronę Lecha i jego kibiców. Tak samo było m.in. ze składką na oprawę, która była wliczona w koszt wyjazdu do Rotterdamu. GWno podało, że WL wyciąga haracz od kibiców itd, że co na to klub jak tak moze być, czemu kibice rozprowadzają bilety? itp. A prawda jest taka, że to są moje pieniądze i ja wydaje je na co chce. Nikt pobierał, nie wymuszał na mnie haraczu. Ty oczywiście też mówiłeś, że GW "nie kłamie" takich przykładów jest wiele. Zreszta nie tylko pod adresem Lecha.
Wilmore pisze:Nie widzisz różnicy w tym, że Twoje hasło wymyśliłeś sekundę przed napisaniem go, a Kucharski takie rzeczy rozpowiadał wcześniej?

Nie odpowiedziałeś na pytanie... mogę czy nie? Tym bardziej, że niemal każdy zarzut GW pod adresem Lecha jest właśnie od "anonimów".
Wilmore pisze:Jeśli sprawa pójdzie do sądu, to Wyborcza powie, od kogo dostała informacje i zbada sprawę wymiar sprawiedliwości od strony informatora, a nie mediów - czy faktycznie są zaległości, a jeśli nie, to czemu rzuca oszczerstwa.
Jeśli sprawa pójdzie do sądu i wybiórcza nie poda "anonimów" to będzie mały zonk.
Wilmore pisze:Zabawne, sprawa wyszła od piłkarza Lecha, ale krytykuje się gazetę, która to opublikowała.
Zabawne. Sprawa wyszła z główki Szadkowskiego ale ty uważasz, że to Kucharski z całym zaciągiem bałkańskim chcą w nie jasny dla mnie sposób odejść z klubu w jakże normalny i codziennie spotykany sposób. Ciekawe jak wystawi się ich na listę transefrową skoro nikt nie wie, kim są anonimy. Co więcej anonimy nie chcą aby klub ich zdemaskował. :lol: PARODIA wilmore PARODIA :!:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2009, 23:43

Lech pewnie ma ogromne problemy finansowe. Kryzys brak sukcesu i w Polsce i w Europie. Trzeba było zatrudnić nowego- tańszego trenera, zawodnikow kupuje z 3 ligi. Nic sprzedac nalezy Stilicia, Lewandowskiego, Rengifo i Murawskiego.Ups FAKT, SE i GW juz uch sprzedali, oni nawet przedstawili taktyke Lecha w negocjacjach.

A tak poza tematem brukowców, ktore maja stały kontakt z pilkarzami Lecha to spodziewam sie sprzedazy Stilicia, jesli zgłosi sie ktoś z Bundesligi pewnie tam przejdzie, watpie, zeby poszedł do Rosji nawet do uczestnika LM, kiedys mowil, ze nie chce grac na Wschodzie, wiec dlaczego teraz ma zmienic zdanie. Ogolnie wielu jest cietych w Lechu na Bośniaka, za dobry jest, a jedyna szansa na jego pozostanei to było mistrzostwo i walka o LM i tutaj nie było co sie oszukiwać.

Zobaczymy co bedzie z Rengifo, nie wiem jak wygladaja sprawy z jego kontraktem, ale jesli go nie przedluzy, nie ma sensu go trzymac i nic na nim nie zarobić, jakas wartość ma.
Co do Lewego watpie w jego odejscie, choć po pierwsze naprawde wysoka kwota zmusi władze Lecha do transferu, a po drugie jesli pojawi sie naprawde oferta z jakiegos dobrego kluby nie ma co ukrywać Lewy napewno bedzie chciał odejsc, nie zrobi tego raczej w stylu jaki jest zaprezentowany w w/w gazetach, ale jednak.
Co do reszty to Turiny juz nie powinno być, gosciu jest słabszy od Kotora.

Szkoda, ze troche cicho o transferach, ten napastnik swoje nastrzelał to fakt, ale trafic na drugiego Lewandowskiego bedzie trudno. Chcialbym zeby Lecha przyszli Glik i Kasprzik ale podobno obu chce takze Wisła i bedzie ciezko. Jednak lepszych do wyciagniecia Polakow na ich pozycje nie widze, a napewno sa graczami, ktorzy wzmocnia kazdy zespoł z Ekstraklasy. Ktos jest potrzebny w miejsce Stilicia, bo chyba Zieliński nie wymysli sobie pomysłu podobnego do tego, ktory pozbawił go pracy w Warszawie, wygldalo to na boisku tragicznie.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 cze 2009, 23:58

Jarzinho pisze:Chcialbym zeby Lecha przyszli Glik i Kasprzik ale podobno obu chce takze Wisła i bedzie ciezko
Rutkowski ostatnio powiedział, że Lecha już stać na transfer za 3 miliony euro, tylko nie chce takich transferów, a Wisły nie było stać na darmowego Żurawskiego (o którym Rutkowski się wypowiedział, że nie chce go w Lechu, bo jest nieperspektywiczny). Dolhę wzięliście jak swojego, może kupicie niedługo Boguskiego. Czy Wisła to dla was jakaś konkurencja?
:)
A kończąc żarty. Na futbolnecie jest już o przejściu do Lecha Kasprzika, plus wypowiedzi prezesa Piasta i samego zainteresowanego, więc moim zdaniem autentyk. Tytuł oczywiście: "Transfer roku". Oj, poczytamy w tym okienku o słynnym komitecie transferowym, wielkiej siatce skautów i wyłowionych perełkach :lol:. Spodziewałem się, że jak Lech przyjedzie z workiem pieniędzy, to Piast sprzeda, a wiadomo, że mają w Poznaniu nóż na gardle jeśli chodzi o bramkarzy. Musiała być ładna kwota, jeśli nie czekali na kontrofertę od Wisły. Zresztą, już się przyzwyczaiłem, że jesteśmy skazani na mistrza i Mariusza Pawełka.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 19 cze 2009, 12:46

piwus pisze:Rutkowski ostatnio powiedział, że Lecha już stać na transfer za 3 miliony euro,
Zgadza się. Niedziwię się też, że nie chce kupować jednego piłkarza nak hop-siup za np 1mln ojro bo kasa to duża a łatwo się pomylić co do zawodnika. Jeżeli będzie taki transfer to napewno bardzo przemyślany. Zresztą jak Jarzinho wspomniał Stilic to chyba jedyny zawodnik, który może odejdzie z Lecha (z trzonu oczywiście). Rengifo mówi, że chce zostać i zarząd też go chce zatrzymać. Więc może tym "jedynym" będzie właśnie Bośniak i to za ładne pieniążki.
piwus pisze:Na futbolnecie jest już o przejściu do Lecha Kasprzika
Zobaczymy co z niego będzie. Czy podoła oczekiwaniom w nim pokładanych. Swoją drogą gorszy od Turiny i Kotora być nie powinien. Swego czasu Lech nie miał problemu z bramkarzem - byłprzymierzany do reprezentacji młody Waldek Piątek. Szkoda chłopaka.

A teraz to czym kibice w Wielkopolsce emocjonują się od pewniego czasu a w czasie wakacji jest rzeczą nadrzędną. Budowa stadionu miejskiego. Oto galeria, zachęcam do częstych odwiedzin tej stronki. Prace idą pełną parą. Stadion rośnie z dnia na dzień!
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 9&page=315

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”