Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 64

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
38%
#TeamProbierz
4
19%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
9
43%
Awatar użytkownika
Erwin
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 13 lut 2006, 20:56

Adamski, Rząsa, Kuś, Lewandowski, Mila, Radomski, Giza, Scherfchen,
Zając, Rasiak, Sosin.. Co to ma być ?! Skład drewna ?! Do tartaku takich grajcarów, a nie na boisko.. Ale jestem wkurzony. Zamiast szukać nowych, lepszych rozwiązań, to Janas powołuje tych partaczy.. Dlaczego nie Saganowski i Jeleń za np. Rasiaka i Zająca ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lut 2006, 21:01

Erwin i Bonso - w ilu mecach widzieliście Scherfchena ?

Burkhardt na chwile obecna nie jest oczywiście o klasę lepszy od Szeryfa.
No i dlaczego niby mówisz Erwinie, że
Erwin pisze:Scherfchen,
Erwin pisze:Skład drewna ?!
dlaczego doszedłeś do takiego wniosku ?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8797
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lut 2006, 21:05

Bonso pisze:Sosinowi powołanie się nalerzało, bo 17 goli, to jednak 17 goli, mimo żeiga cypryjska
ano tak, należalo sie powolanie :)
Bonso pisze:Dudek Scherfchen Zając
hehe, tez sie zgadzam :) niepotrzebnie ich powolal :lol:
Bonso pisze:no i Rasiak którego pozostawie bez komentarza
no i zgadza sie, lepiej zostawic bez komentarza :)
Bonso pisze:Jest jeszcze Marcin Kuś, ale jego akurat się w kadrze spodziewałem, QPR jakoś gra
moze i Queens Park Rangers jakos gra, ale Kuś tam gra dopiero od 2 :roll: moze 3 meczow :P
Bonso pisze:Oczywiście zero Legionistów
z tego akurat jestem zadowolony, Legioniscie beda mogli sie spokojnie koncentrowac na treningach w klubie :)

w sumie - nie zaskoczyl Pawel Janas z powolaniami ;)
wzial wiekszosc swoich pewniakow, jedynie brakuje mi tu Kaluznego :evil: [wraca do formy po kontuzji]

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 lut 2006, 21:07

Co robi tu Rasiak i Dudek ?

Rasiak piłkarz który w tym sezonie zagrał w maksymalnie 2 meczach nie pokazał w nich nic. Rasiak to pupil Janasa (ciekawe czemu :P ).

Dudek obecnie formą jaką prezentuje znacznie gorszy od Boruca i Kuszczaka. Kowalewski też sobie jakoś radzi i to według mnie on powinien jechać na mistrzostwa zamiast Jurka chyba że zacznie Dudek grać fenomenalnie i wywalczy sobie miejsce w 11 Bentieza co jest mało prawdopodobne do innych nie mam zastrzeżeń. Lepiej takich sprawdzić w meczach o nic niż zabrać niepotrzebnie na mistrzostwa :(

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lut 2006, 21:08

To jest tresc maila ktorego wyslalem do pzpn

Witam !

http://www.sport.wp.pl/kat,1728,wid,818 ... 860355.807

http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,12 ... plina.html

JEst jeszzcze full takich stron i opini .
Popatrzcie tylko na komentarze !!!!!!!
Wszystko mowi za siebie !
Co jest do cholery z tym janasem , czy on na boga zakochal sie w Tym Rasiaku co jest wolnym nieskoordynowanym człapiącym badylem.
Przeciez my kibice czujemy sie niekomfortowo z tym faktem powolania .
Zawodnik nie gral przez dlugi czas w klubie . Nawet z lawki nie ogladal , i co !!! To czego my (kibice) obawialismy sie najbardziej , niestety stalo sie faktem .
Dlaczego my mamy cierpiec przez takiego ciecia malinowego!
Nie wspomno juz chociazby o zawodnikach ktorzy mogliby go zastapic !

No przeciez ....
ehh mam nadzieje ze chociaz wy jako PZPN bedziecie wiedziec co sie swieci.

W takiej ciezkiej chwili dla nas , musimy sie zjednoczyc i pokazac nasze zdanie o Drewniaku , i jegfo powolaniu
Ostatnio zmieniony 13 lut 2006, 22:29 przez kaczy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 13 lut 2006, 21:13

fieldy pisze:Erwin i Bonso - w ilu mecach widzieliście Scherfchena ?

W jakiś 3 skrótach w TVN :P I z tego co pamietam, to grał nieźle jak na Lecha, ale żeby do kadry :/
fieldy pisze:Burkhardt na chwile obecna nie jest oczywiście o klasę lepszy od Szeryfa.
Może nie o klase, ale jak dla mnie jest lepszy, w kilku ostatnich meczach w lidze grał wyśmienicie :)
cloner pisze:moze i Queens Park Rangers jakos gra, ale Kuś tam gra dopiero od 2 Rolling Eyes moze 3 meczow
No wiadomo, ale nie jestem zdziwiony, bo Janas, albo Klejndins już kilka tygodni temu mówili, ze dadzą mu szanse
cloner pisze:tego akurat jestem zadowolony, Legioniscie beda mogli sie spokojnie koncentrowac na treningach w klubie
generalnie masz rację, ale mnie już zaczyna denerwować omijanie piłkarzy Legii, kiedy powoływany jest taki Zając, czy Scherfchen :roll:
cloner pisze:wzial wiekszosc swoich pewniakow, jedynie brakuje mi tu Kaluznego
I nie ma Olisadebe który Ateńskie krzesełka zmienił na zimniejsze w Anglii dzięki czemu będzie kiedyś lepiej grał :evil:

kaczy, jeśli wysłaleś maila do PZPN o takiej treści, to ja Ci k. gratuluje :shock:
Ostatnio zmieniony 13 lut 2006, 21:21 przez Bonso, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 708

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 lut 2006, 21:15

Kapitalna inicjatywa :) Zaraz wyśle podobny,szablon już mam . Was też zachęcam.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lut 2006, 21:25

Bonso pisze:jestem przekonany że Surma czy Burkhardt od Scherfchena sa klase lepsi,
Surma w kadrze :rotfl:.

Nie wiem czym tu się emocjonować, Janas powołał pupili, to jasne, powołał też ludzi, których chce na wszelki wypadek sprawdzić przed skreśleniem. Bo inaczej Gizy nie da się wyjaśnić. Chyba, że Janas jeszcze nie zauważył, że mamy nowy sezon i czarne konie z Cracovii odstają od reszty w wyścigu znacznie.
Myślę, że w następnych meczach przyjdzie czas na Sagana i paru graczy z Kielc, którzy teraz wydają się być pominięci. Jakiś sens jest w tym, ale my się nie dowiemy tego od rozmownego Janasa, więc nad czym się zastanawiać :lol:.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lut 2006, 21:51

cloner pisze:wzial wiekszosc swoich pewniakow, jedynie brakuje mi tu Kaluznego Evil or Very Mad [wraca do formy po kontuzji]
Uchowaj nas panie od ognia piekielnego i Radka Kałużnego który wraca do formy. Gdzies przeczytałem że Kukiełka takze wraca do formy

Nie rozumiem oburzenia jeśli chodzi o Rasiaka przeciez to było pewne że dostanie powołanie

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lut 2006, 21:57

Babel pisze:Gdzies przeczytałem że Kukiełka takze wraca do formy
A własnie co z nim? Ostatnio słyszałem o nim, jak strzelił w Dynamie Drezno bramkę. Zadedykował ją kibicom Wisły, którzy wybrali go rozczarowaniem rundy. A w następnym meczu strzelił samobója i już nie chciał dedykować :(. Utrzymał się w drugiej lidze? Zmienił klub?
Myślę, że by się przydał. Jeśli Janas będzie Lewandowskiego chciał dalej ustawiać jako defensywnego pomocnika, to Pacynka jako konkurent byłby dobry.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 lut 2006, 21:59

Babel pisze:Gdzies przeczytałem że Kukiełka takze wraca do formy
Pewnie na blogu clonera :lol:
Babel pisze:Nie rozumiem oburzenia jeśli chodzi o Rasiaka przeciez to było pewne że dostanie powołanie
Dokladnie. Co wiecej - bardziej IMHO mozna sie burzyc Rzasa, ktory ostatni dobry mecz czy to w kadrze czy w klubie zagral jeszcze pewnie w Rotterdamie, Zajacem, Giza czy Scherfchenem, ktorzy z kolei nie wiem po co sie tam w ogole znalezli. Cos mi sie wydaje, ze to poprostu nasz spryciula Janas chce zrobic zaslone dymna ze niby jeszcze selekcji nie zakonczyl :rotfl:
Zreszta jezeli chodzi o Rasiaka, to niech lepiej dostaje powolania na mecze towarzyskie bo i tak wiadomo, ze na mundial pojedzie.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 lut 2006, 22:10

Powolanie Rasiaka niestety bylo pewne ale wazniejsza rzecz co robi w kladrze Sosin :!: - rozumie mozna go sprawdzic ale chyba nie teraz kiedy do mundialu coraz blizej a ten strzela bramki na Cyprze a taki Sagan, ktory wlasnie strzelil kolejna bramke nie dostaje prawie wogole szans na pokazanie sie - czasem dostanie pare minut ale raczej nie jest to wystarczajace :!:
Nie wiem ale dalbym szanse Piechne a nie jakiemus kolesiowi z cypru

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lut 2006, 22:20

czeher pisze:Powolanie Rasiaka niestety bylo pewne ale wazniejsza rzecz co robi w kladrze Sosin
Trzeba go sprawdzic, zeby go móc skreślić.
czeher pisze:Nie wiem ale dalbym szanse Piechne a nie jakiemus kolesiowi z cypru
Piechna już został sprawdzony :lol:. "Nie ma ogrania w meczach międzynarodowych i nie wykorzystał okazji w meczach kadry B". Ale pewnie w następnym sparingu (czy sparingach) dostanie powołanie (nie mylić z grą).
Krzysztof Jarzyna pisze:Zreszta jezeli chodzi o Rasiaka, to niech lepiej dostaje powolania na mecze towarzyskie bo i tak wiadomo, ze na mundial pojedzie.
Właśnie, ktoś był na tyle naiwny, że myślał, że Grzgorza zabraknie na mundialu? Ja się przyzwyczaiłem, gardłowal będę tylko jak zagra mecz w podstawej 11 sadzając na ławce Smolarka/Żurawskiego/Frankowskiego (choć ostatni nie jest takim pewniakiem do gry, chyba, że zacznie strzelać).

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 lut 2006, 22:23

Tylko Chuck Norris wie, dlaczego Janas powołał Rasiaka...

to jest jakaś komedia.. jeszcze go pewnie na mundial powoła...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lut 2006, 22:31

Bonso pisze:kaczy, jeśli wysłaleś maila do PZPN o takiej treści, to ja Ci k. gratuluje

No wlasnie wyslalem , i daje wam ten link do kontaktu zebyscie tez cos im napisali o rasiaku .

http://pzpn.pl/kontakt.php

Ja napishe, że chłop jak dąb a grać nie umi :/. Daj już spokój.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”