Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 13 lut 2006, 20:56
Erwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lut 2006, 21:01
Erwin pisze:Scherfchen,
dlaczego doszedłeś do takiego wniosku ?Erwin pisze:Skład drewna ?!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lut 2006, 21:05
ano tak, należalo sie powolanieBonso pisze:Sosinowi powołanie się nalerzało, bo 17 goli, to jednak 17 goli, mimo żeiga cypryjska
hehe, tez sie zgadzamBonso pisze:Dudek Scherfchen Zając
no i zgadza sie, lepiej zostawic bez komentarzaBonso pisze:no i Rasiak którego pozostawie bez komentarza
moze i Queens Park Rangers jakos gra, ale Kuś tam gra dopiero od 2Bonso pisze:Jest jeszcze Marcin Kuś, ale jego akurat się w kadrze spodziewałem, QPR jakoś gra
z tego akurat jestem zadowolony, Legioniscie beda mogli sie spokojnie koncentrowac na treningach w klubieBonso pisze:Oczywiście zero Legionistów
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 lut 2006, 21:07
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lut 2006, 21:08
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 13 lut 2006, 21:13
fieldy pisze:Erwin i Bonso - w ilu mecach widzieliście Scherfchena ?
Może nie o klase, ale jak dla mnie jest lepszy, w kilku ostatnich meczach w lidze grał wyśmieniciefieldy pisze:Burkhardt na chwile obecna nie jest oczywiście o klasę lepszy od Szeryfa.
No wiadomo, ale nie jestem zdziwiony, bo Janas, albo Klejndins już kilka tygodni temu mówili, ze dadzą mu szansecloner pisze:moze i Queens Park Rangers jakos gra, ale Kuś tam gra dopiero od 2 Rolling Eyes moze 3 meczow
generalnie masz rację, ale mnie już zaczyna denerwować omijanie piłkarzy Legii, kiedy powoływany jest taki Zając, czy Scherfchencloner pisze:tego akurat jestem zadowolony, Legioniscie beda mogli sie spokojnie koncentrowac na treningach w klubie
I nie ma Olisadebe który Ateńskie krzesełka zmienił na zimniejsze w Anglii dzięki czemu będzie kiedyś lepiej grałcloner pisze:wzial wiekszosc swoich pewniakow, jedynie brakuje mi tu Kaluznego
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 lut 2006, 21:15
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lut 2006, 21:25
Surma w kadrzeBonso pisze:jestem przekonany że Surma czy Burkhardt od Scherfchena sa klase lepsi,
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lut 2006, 21:51
Uchowaj nas panie od ognia piekielnego i Radka Kałużnego który wraca do formy. Gdzies przeczytałem że Kukiełka takze wraca do formycloner pisze:wzial wiekszosc swoich pewniakow, jedynie brakuje mi tu Kaluznego Evil or Very Mad [wraca do formy po kontuzji]
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lut 2006, 21:57
A własnie co z nim? Ostatnio słyszałem o nim, jak strzelił w Dynamie Drezno bramkę. Zadedykował ją kibicom Wisły, którzy wybrali go rozczarowaniem rundy. A w następnym meczu strzelił samobója i już nie chciał dedykowaćBabel pisze:Gdzies przeczytałem że Kukiełka takze wraca do formy
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 lut 2006, 21:59
Pewnie na blogu cloneraBabel pisze:Gdzies przeczytałem że Kukiełka takze wraca do formy
Dokladnie. Co wiecej - bardziej IMHO mozna sie burzyc Rzasa, ktory ostatni dobry mecz czy to w kadrze czy w klubie zagral jeszcze pewnie w Rotterdamie, Zajacem, Giza czy Scherfchenem, ktorzy z kolei nie wiem po co sie tam w ogole znalezli. Cos mi sie wydaje, ze to poprostu nasz spryciula Janas chce zrobic zaslone dymna ze niby jeszcze selekcji nie zakonczylBabel pisze:Nie rozumiem oburzenia jeśli chodzi o Rasiaka przeciez to było pewne że dostanie powołanie
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 lut 2006, 22:10
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lut 2006, 22:20
Trzeba go sprawdzic, zeby go móc skreślić.czeher pisze:Powolanie Rasiaka niestety bylo pewne ale wazniejsza rzecz co robi w kladrze Sosin
Piechna już został sprawdzonyczeher pisze:Nie wiem ale dalbym szanse Piechne a nie jakiemus kolesiowi z cypru
Właśnie, ktoś był na tyle naiwny, że myślał, że Grzgorza zabraknie na mundialu? Ja się przyzwyczaiłem, gardłowal będę tylko jak zagra mecz w podstawej 11 sadzając na ławce Smolarka/Żurawskiego/Frankowskiego (choć ostatni nie jest takim pewniakiem do gry, chyba, że zacznie strzelać).Krzysztof Jarzyna pisze:Zreszta jezeli chodzi o Rasiaka, to niech lepiej dostaje powolania na mecze towarzyskie bo i tak wiadomo, ze na mundial pojedzie.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 lut 2006, 22:23
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lut 2006, 22:31
Bonso pisze:kaczy, jeśli wysłaleś maila do PZPN o takiej treści, to ja Ci k. gratuluje
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio