Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jankes » 11 lis 2013, 13:11
Jankes
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2013, 13:49
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jankes » 11 lis 2013, 14:46
Jankes
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2013, 15:26
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 lis 2013, 18:43
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 11 lis 2013, 20:11
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 lis 2013, 20:36
Nastepnie wychwalałeś pod niebiosa właśnie Townseda i Oxa. Jeśli więc po takich wypowiedziach nie mam wnioskować, że wg Ciebie to kluczowi zawodnicy, to wybacz. Mój błąd.W ogóle o ile dobrą dyspozycję do mundialu utrzymają Sturridge i Towsend, wyleczy się Chamberlain oraz formę złapią Wilshere czy Hart, to Anglicy mogą mieć najmocniejszą pakę od wielu lat.
Kabaretem dla mnie była nie tylko Twoja pierwsza wypowiedź, ale również i kolejne nt "lepszego futbolu" i tego kto miał więcej z gry. Na temat tłamszenie Arsenalu w ogóle się nie wypowiadałem.Dość powiedzieć, że ktoś kto nazywa kabaretem stwierdzenie że Arsenal tłamsił United w drugiej połowie by po chwili napisać, że to United tłamsiło Arsenal do momentu strzelenia gola... sam odgrywa niezły kabaret.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 11 lis 2013, 20:42
Nie trudno o 'najmocniejszą pakę od lat', skoro praktycznie zawsze odpadają zaraz po fazie grupowejred85 pisze:Nastepnie wychwalałeś pod niebiosa właśnie Townseda i Oxa. Jeśli więc po takich wypowiedziach nie mam wnioskować, że wg Ciebie to kluczowi zawodnicy, to wybacz. Mój błąd.W ogóle o ile dobrą dyspozycję do mundialu utrzymają Sturridge i Towsend, wyleczy się Chamberlain oraz formę złapią Wilshere czy Hart, to Anglicy mogą mieć najmocniejszą pakę od wielu lat.
W takim razie zwracam honor.red85 pisze:Kabaretem dla mnie była nie tylko Twoja pierwsza wypowiedź, ale również i kolejne nt "lepszego futbolu" i tego kto miał więcej z gry. Na temat tłamszenie Arsenalu w ogóle się nie wypowiadałem.Dość powiedzieć, że ktoś kto nazywa kabaretem stwierdzenie że Arsenal tłamsił United w drugiej połowie by po chwili napisać, że to United tłamsiło Arsenal do momentu strzelenia gola... sam odgrywa niezły kabaret.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 gru 2013, 16:44

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 maja 2014, 16:21
Jak widać mamy trzech zawodników z Evertonu. Jagielka i Baines to byli pewniaki i fajnie, że Ross też dostał szanse. Ciekawe czy przełoży się to na realne minuty na boisku, ale tak czy siak będzie to dla niego dobre doświadczenie. W obwodzie jeszcze jest Stones i w razie kontuzji któregoś ze środkowych najprawdopodobniej wskoczy do składu co byłoby świetną sprawą. To wielkie wyróżnienie dla 19-letniego chłopaka, który rozegrał w zasadzie pierwsze pół sezonu w Premier League. Bez wątpienia będziemy mieli z niego ogromną pociechę.Goalkeepers: Joe Hart (Man City), Ben Foster (West Brom), Fraser Forster.
Defenders: Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Man Utd), Phil Jagielka (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Chris Smalling (Man Utd), Leighton Baines (Everton), Luke Shaw (Southampton).
Midfielders: Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Southampton), Raheem Sterling (Liverpool), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Man City), Ross Barkley (Everton).
Forwards: Wayne Rooney (Man Utd), Daniel Sturridge (Liverpool), Danny Welbeck (Man Utd), Rickie Lambert (Southampton)
Stand-by list: John Ruddy (Norwich) John Flanagan (Liverpool), John Stones (Everton), Michael Carrick (Man Utd), Jermain Defoe (Toronto), Andy Carroll (West Ham), Tom Cleverley (Man Utd).
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 12 maja 2014, 16:28
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 12 maja 2014, 16:46
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 maja 2014, 16:51
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 12 maja 2014, 17:06
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 maja 2014, 17:56
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited