Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 64

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 lut 2012, 0:32

Nie dane było mi obejrzeć całego tego meczu więc czy mógłby mi ktoś opisać grę Sahy? Bramki naturalnie widziałem, ale chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej. I czy po tym co widzieliście, jaką pozycję w składzie byście mu przypisali? Jest może jakaś szansa na to, żeby Louis grał w pierwszym składzie? Choć oczywiście Adebayora pewnie nie wygryzie.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 lut 2012, 16:49

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 lut 2012, 16:51

Dr.Football1 pisze:Plotki czy jest cos na rzeczy ?
Wczoraj o tym pisano w temacie transferów w Anglii. Na razie chyba żadnych konkretów nie było. Nie wiem, czy Koguty po tym, jak wzmocniły się tanimi dziadkami będą chciałby wydawać gruby hajs na Hazarda (jemu też się znajdzie tańszy zamiennik :wink: ). Może jednak ktoś odejdzie? Kto tam jednak wie, może właśnie na niego oszczędzano :)

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 14 lut 2012, 16:56

metol pisze:Nie dane było mi obejrzeć całego tego meczu więc czy mógłby mi ktoś opisać grę Sahy? Bramki naturalnie widziałem, ale chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej. I czy po tym co widzieliście, jaką pozycję w składzie byście mu przypisali? Jest może jakaś szansa na to, żeby Louis grał w pierwszym składzie? Choć oczywiście Adebayora pewnie nie wygryzie.
Dużo biegał. Trzy razy sięgał po bidon. Pod koniec drugiej połowy był już trochę spocony i dłubał sobie w nosie lewą ręką.
Odnotowałem również fakt, iż dwukrtotnie zawiązywał sznurówki.

Czy jest szansa na to, by grał w pierwszym składzie? Sadzać po stanie uzębienia, szczególnie moją uwagę zwróciły dobrze rozwiniete siekacze, uważam, iż jest on w stanie wygryźć Adebayora.
Serdecznie pozdrawiam.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2012, 18:10

http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... CMP=twt_gu

Bale zniszczył system. Jak wiadomo Walijczyk lubi sobie zanurkować. Niedawny mecz z Arsenalem przy stanie 1:0, nurek i karny. Jak wczoraj w meczu Pucharu Anglii ze Stevenage, goście z nizszej ligi nacierali i byli blisko bramki, bam - nurek i karny.

Bale po meczu zniszczyl system, jak zaczął się tłumaczyć, dlaczego się przewraca w polu karnym :roftl3:
If people want to say I'm diving then they can, but I'm trying to get out of the way and save myself, save my career if you like," he said.

"It's a bit annoying [when people say I dive] but you've got people flying in at you, you're trying to get out of the way of the challenge. If you stand there, you're going to get a whack.

"You can see why people say you're diving but I'd rather get out of the way than get hurt, that's what it is. It's football, a contact sport, things do happen and you've got to try to be clever with it. I'm more likely to try to get out of the way and not get hurt, rather than get hurt. I tend not to dive."

"People want to take you down and get you out of the game and I suppose you can take it as a compliment. It's not nice but I think it's to be expected now. In a way they think that's the only way they can stop you. You get up and get on with it like the best players do and go at them again.

"You get used to it. I've got a few people sent off by doing that this year. You get up and get on with it, it's a part of the game."
Krótko mówiąc Bale nurkowanie (choc tak tego nie nazywa) uważa za sposób uniknięcia poważnej kontuzji, bo rywale na niego polują (bo inaczej nie potrafią go zatrzymać), więc biedny Bale przewraca się, by nie zostać sfaulowanym i dzięki temu ratuje swoja kariere :lol:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 08 mar 2012, 18:29

nie zgodze sie z tobą w jednej kwestii. o ile ewidentna symulka była w meczu z arsenalem, tak wczoraj nie można zarzucic nic walijczykowi.
widziałem to tak zwód, piłka odbiła sie nieszcześliwie i odskoczyła bale zamiast jednak trafic w piłke dostał nakładke od jakiegos anonima. tak to widziałem, wiec nawet jesli juz karnego by nie było, to nie widze podstaw do tego by mowic ze bale symulował/nurkował czy cos podobnego.

Lukassch
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 12 mar 2012, 20:58

No i stało się coś co budziło moje obawy - trochę puchniemy :lol:

Arsenal zapewne wygra dzisiejsze spotkanie ze Srokami i przewaga nad Kanonierami stopnieje do zaledwie jednego punktu :rotfl4: .

Może chociaż FA Cup wpadnie.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 kwie 2012, 20:36

Po remisie Arsenalu z Chelsea, Tottenham poprawił mi humor przegrywając na wyjeździe z QPR 1:0. Nie wiem czego, ale byłem pewien, ze dzisiaj Spurs nie zgarnął 3 pkt, aczkolwiek nie myślałem, że QPR wygra to. :brawo:

Tottenham spada na 5 miejsce i ma 3 pkt straty do czwartego NUFC, a do Arsenalu tracą 6 pkt, chociaż Kanonierzy maja rozegrany jeden mecz więcej. Przed Spurs jeszcze 2 mecze z drużynami walczącymi o utrzymanie- Bolton i Blackburn, dodatkowo mają u siebie derby z Fulham i wyjazd na Villa Park.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 21 kwie 2012, 20:52

Musimy zdobyć 6 punktów z outsiderami, żeby znów myśleć o Lidze Mistrzów.Nie wiem co się stało w drugiej połowie sezonu, że tak spuchliśmy.Nie chcę szerzyć żadnych teorii, lecz stało się to akurat gdy Capello opuścił reprezentację i plotki mówiły w tym kontekście o Harrym, hmm,,, :roll:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2321
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 maja 2012, 23:34

Obrazek

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6236
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 maja 2012, 18:01

Zobaczyłem dziś gościa w koszulce która rozwaliła mi system

Obrazek

http://harlem-shop.eu/sklep/koszulka-pihszou-21.html

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 03 cze 2012, 11:30

Jak wygląda sytuacja gwiazd zespołu? Zostaną sprzedani z powodu braku awansu do LM ?;<

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6236
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 03 cze 2012, 12:06

romantyk_emil pisze:Jak wygląda sytuacja gwiazd zespołu? Zostaną sprzedani z powodu braku awansu do LM ?;<
A przede wszystkim, co z Adebayorem?

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 03 cze 2012, 12:50

Mówi się, że Modric odejdzie do Manchesteru, lecz nie ma żadnych konkretów, a podobno Real też się Chorwatem interesuje.Kilka tygodni temu głośno było o sprowadzeniu Bale'a do Barcelony, ale temat ucichł.Również Assou-Ekotto coś przebąkiwał o odejściu.To tyle jeśli chodzi o gwiazdy, a prawdopodobnie pozbędziemy się Bentleya,Sahy,Pienaara i Giovaniego, czyli powoli oczyszczamy się ze szrotu.Jeszcze tylko Cudicini,Nelsen i Khumalu :?

Lukassch
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 05 cze 2012, 8:10

A niedługo dołączy do nas Jan Vertonghen z Ajaxu :jupi: :jupi: :jupi:

Mówiono też coś o Loicu Remym z OM.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”