Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 64

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 cze 2006, 18:54

Juz zmieniłem Lakier zaraz po dodaniu :wink: wtedy było 4-4-3 :roll: ale nowy prezydent Real załatwi że będą grali cały sezon w przewadze :P

Pozdro :)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 11 cze 2006, 19:06

A teraz moja wizja składu:

Casillas - Cicinho, Ramos, Carvalho (Woody ;) ), A.Cole - Beckham, Emerson, Cesc, Robinho - Ronaldo, Cassano

Ustawienie 1-4-4-2

Carvalho - myślę że jego transfer będzie zależny od transferu Carlosa do Chelsea
A. Cole - zdecydowanie nie będzie trudny do wyrwania, bo z tego co słyszałem to dostał wolną rękę a w Realu chce grać. Pozatym jego ransfer tez będzie zależny od Carlosa
Emerson - on już stwierdził że jeśli Juventus spadnie to on odchodzi, zobaczymy tylko czy do ralu
Fabregas - moja wileka nadzieja, tylko wydaje mi się że jeśli Wenger zostanie w Arsenalu to go raczej nie puści :?

Co do Cassano to ja dałbym mu szanse pokazać się w końcy w ataku bo co jak co to jest piłkarz nietuzinkowy. Musi tylko popracować nad kondycją i się przełamać to może jego talent eksploduje. Pozatym byłby idealnym zastępcą Raula w ataku i powinni dobrze się uzupełniać z Ronaldo.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 cze 2006, 19:18

Brylancik spoko - tylko wytłumacz mi jedno. Mianowicie Ricardo Carvalho... Ja zauważyłem że kibice Real w ciemno go typują na następny sezon w defensywe. A nawet plotek nie ma ? strefa marzeń ? czy co ? Chyba nie sądzisz że Mourinho odda komuś swojego człowieka z defensywy. Które ma jeszcze 3 lata [?] umowe? Tym bardziej jak prawdopodobnie odejdzie Gallas [który moze wykupić swój kontrakt] choć Jose zapowiada walke do końca o Williama.

Transfer Ricardo zależy od przejście Carlosa do Chelsea ? oj chyba jednak nie. Bardzie zależał by od zatrzymanie na Stamford Bridge Gallasa. Bo przeciesz Jose nie pozwoli sobie stracić dwa tak wazne elementy tej układanki. Tym bardzie że gra w defensywie im wychodzi cycuś.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 cze 2006, 19:21

No sorry ale macie wizje :lol: :twisted: Xavi, Torres, Adriano, Cesc, Carvalho, A.Cole, Emerson, Nesta :rotfl2: gdzie wy zyjecie :?: Realia FM nie przekladaja sie na rzeczywistosc :pogrzeb: :rotfl2: Nie no niektorzy maja poczucie humoru, ja rozumiem ze Real potrzebuje zmocnien ale nie zmiany calego skladu i to zawodnikami, ktorzy sa ikonami swoich zespolow, wychowankami najwiekszych wrogow a do tego nie do wykupienia :!: :!: :!: A jeszcze jedno po co Real wydaje kase na szkolki jak z tego co widze chce tylko kupowac a nie wychowywac :roll:
Gdyby kazdemu dawano to co chce......

A tak naprawde co do transferow to naszym wychowankiem :arrow: FC BARCELONY :arrow: Joanem Verdu zainteresowani sa przedstawiciele zespolow z LaLiga min. Racin Santander, Celta Vigo, beniaminek Nastic... Sam Barcelona chce wypozyczyc pilkarza aby mial szanse ogrywac sie w Lidze :!: Tylko z polityki Franka z wypozyczenia sie nie wraca :wink:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 11 cze 2006, 19:23

Właśnie o to chodzi że plotki są ;)

Podobno nawet Carvalho zgłaszał chęć przejścia do władz Realu i bodajrze Barcelony. Co do Gallasa to podejrzewam że Murinho go po prostu nie puści bo bardziej go ceni, a jak wiemy w Chelsea rzadko kiedy o swojej przyszłości decyduje sam piłkarz.

Pozatym wszyscy chyba wiedzą że właśnie takiego piłkarza potrzebuje Real. Co do Andrade to myślę że władze wyciągnęły wnioski pamiętając o Woodgate'cie i już nigdy nie sprowadzą kontuzjowanego piłkarza za duża kasę, a zwłaszcza obrońcy.

EDIT:
Odnośnie transferu Carlosa to gbyły też plotki że Murinho zamieni się za Carvalho ale ile w tym prawdy to naprawdę nie wiem

Awatar użytkownika
Baraneq
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baraneq » 11 cze 2006, 19:38

MESSI E2 RONADLINHO, ZAZA. Chcialem zauwazyc , ze ja podalem SWÓJ skład Realu , a nie taki jaki Real ma mieć , wiec czytajcie uwazniej nastepnym razem .

Awatar użytkownika
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: #10 » 11 cze 2006, 20:05

Baraneq pisze:troche transferow (najważniejsze) z ligi hiszpańskiej na sezon 2006/07

z transferami to sie wszsycy wstrzymuja mało kto chce sprzedawac przed mistrzostwami bo po nich przewaznie cena rośnie :P
transferowa karuzela ruszy juz pod koniec Mundialu lub zaraz po jego zakończeniu ja przewiduje spore wymiany :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 cze 2006, 20:09

Baraneq a jak chciałbym zauważyć że to nie temat - Swój klub :wink:

Brylancik no tak były czy nawet są jakieś plotki na temat Ricardo tak jak napisałem. Mało prawdopodobne od trzech okien mercato jest łączony z Milanem jako następca Maldiniego obrońca Barcy Carles Puyol - fantastyczny obrońca i fantastyczna plotka. Real ma wiecej szans na Ricardo niż Milan by pozyskać Tarzana [bo one sa zerowe] ale pamiętaj że na mocy prawa Gallas może wykupić swoja umowe. A jak pisała nie dawno Włoska prasa cytując jego słowa on już wybrał - przeszedł nawet testy medyczne w Milanie. Za póżno Jose zaczą działać...

Bo Gallas chciał ok. 4 milionów już teraz i nową umowe z Chelsea. Ale Mourinho odmówił a Milan zgodził sie odrazu. Teraz Mourinho daje wiece bo chyba nawet 5 milionów za sezon... Ale Gallas mówi "za póżno". Sądziłem że coś wiecej dla nich znacze... Rozumiesz ? Ricardo zatrzyma bo on ma umowe. Jeszcze chyba 3 lata. A gdy Gallas się zwrócił do klubu o nowa umowe nie chciali gadać. Gdy zaczą o niego pytać Milan i Juve Chelsea zareagowała - ale teraz prawo transferowe jest po stronie Williama.

A ja sądze że chyba bardzie ewentualny transfer Ricardo Carvalho do Real nie zalezy od decyzji Roberto Carlosa a właśnie Gallasa. Jose nie straci dwóch tak ważnych elementów swojej układanki. A może nie straci żadnej ?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 cze 2006, 20:13

Widzę, że posiłki z fioletowej stronki przybyły :lol2:

Poczułem się przez chwilę jak w dziale 'REALne cytaty' na pewnym forum Barcy :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 cze 2006, 20:30

brylancik pisze:Podobno nawet Carvalho zgłaszał chęć przejścia do władz Realu i bodajrze Barcelony.

Podobno Emerson kocha Juventus.

Przez Hiszpanskie gazety [plotka za plotka] kibice Realu [sa wyjatki] maja troche poprzestawiane z transferami, nie odrozniaja realnych od nierelnych, no i 'kazdy pilkarz marzy o grze w Realu' :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 cze 2006, 20:46

brylancik pisze:A. Cole - zdecydowanie nie będzie trudny do wyrwania, bo z tego co słyszałem to dostał wolną rękę a w Realu chce grać.
:shock:

Pierwsze słysze. Możesz mi napisać, gdzie coś takiego wypisali? AS? Marca? :lol: Jak już napisał wcześniej Zaza- jeżeli Thierry został to i Ashley zostanie.

brylancik pisze:Fabregas - moja wileka nadzieja, tylko wydaje mi się że jeśli Wenger zostanie w Arsenalu to go raczej nie puści
:shock:

To Wenger też gdzieś odchodzi? Kuwa, klub mi się rozpada :?

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 cze 2006, 20:54

Arsenal :pogrzeb: . A tak na poważnie to niektóre gry powinne być sprzedawane po przeprowadzeniu testów psychologicznych, czytaj FM i CM. A.Cole i Fabregas u Królewskich :lol:.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 11 cze 2006, 23:21

RóżA
Jakbyś ostatnio coś czytał to byś wiedział że Murinho powiedział że daje 7 dnia na ogłoszenie swojej decyzji i będzie rozmawiał o swojej sytuacji z zarządem klubu.

Co do Cole'a to sprawa jest zupełnie inna. On już od jakiegoś czasu nosi się z zamiarem opuszczenia klubu i to raczej nie jest nic nowego. Sęk w tym że jest to piłkarz bardzo podatny na kontuzję a w Madrycie są na tym punkcie przeczuleni.

Podobno Emerson kocha Juventus.
Słyszałem gdzieś ostatnio że ogłosił chcęć zmiany klubu w przypadku spadku do Serie B. I chyba nie jest jedyny :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 cze 2006, 23:27

brylancik pisze:Słyszałem gdzieś ostatnio że ogłosił chcęć zmiany klubu w przypadku spadku do Serie B. I chyba nie jest jedyny Laughing

No co Ty powiesz?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 cze 2006, 23:28

J aise przyznam szczerze, że nie śledze hiszpańskiej prasy i ich rewelacji, sledze natomiast media angielskie i wszelkie sprawy dotyczace Arsenalu, oczywiście pojawiały się plotki, ze Real chce kupić Wengera [czy raczej jeden z kandydatów go obiecuje jak go wybiorą] ale juz o jakimś zastanowieniu się ze strony Wengera, o dyskusjach z zarządem na temat odejścia Arsene już mowy nie było.
Wiec tak jakby nie ma tematu póki co.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”