AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 64

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 lut 2006, 23:03

AdaM pisze:Tak sie zastanawiam, czy jest szansa żeby kaka w przyszłym sezonie nosił nr.10 ? wg. mnie na to zasługuje ale poki nie odejdzie rui to mu go nie zabiorą
Adaś a powiedz mi czy ważne jest kto gra z jakim numerem :?: Jestem przekonany że Ricardo się tym naprawde nie przejmuje więc Ty też to olej ;)
AdaM pisze: co wy na to ?
A ja na to jak na lato :] wole 22 i niech tak zostanie.
Gomez pisze:[k****]...co za narod czlowieku nie uogulniaj...zawsze w stadzie znajdzie sie jakas czarna owca...Milan tez zapewne ma wielu 10 letnich kibicow...poczytaj sobie wypowiedzi na forum...zmienisz zdanie.
Czym Ty się przejmujesz :?: Naprawde wszędzie znajdzie się jakaś osoba bo będzie jechała po przwciwniku. Ja staram sie unikać komentarzy. Rozumiem że zaczynasz się stresować bo mecz się zbliża... ale nie martw się - za 4 tygodnie przełkniesz gorycz i będzie dobrze :P :D
Gomez pisze:heh...o to typowy przyklad takiej gnidy...
:roll: Widać że Ty ustąpić nie potrafisz...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 lut 2006, 11:32

Pewnie widzieliscie nasz nowa maskotke Milanello :P
Jak wams ie podoba ? mnie tak jakos nie bardzo za mało agresywnie, taka łagodna :P ;)
choc tu dobrze wyglada
Obrazek
to na zywca jest juz gorzej
Obrazek

Betandwin prawdopodobnie bedzie naszym nowym sponsorem.
Jak wiadomo po sezonie konczy sie umowa z Oplem i nie zostanie przedłuzona.
Betandwin proponuje 15 mln euro za sezon to wiecej niz nam dawał Opel umowa ma byc 4 letnia wiec zarobilibysmy 60 mln euro za 4 lata 8)
Troche szkoda ze juz nie Opel ale to tylko sponsor najwazniejsze by duzo dał aksy :P ponoc Samsung tez był zaintersowany sponsoringiem ale wybrał Barce :roll:

Forza Milan

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 lut 2006, 15:37

hehe... Maskotka na żywo ma za bardzo wesoły uśmieszek :) Obrazek numer 1 mnie osobiście się podoba. Już go mam na tapecie :) Plotki, plotki i jeszcze raz plotki... Najpierw był Cris, teraz jest Diarra... hehe. Ale ta już bardziej rzeczywista. Pomocnik dobry, może rzeczywiście by się nam przydał ?

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 lut 2006, 15:45

Chyba tylko jako zmienik Pirlo nie wiem jak on sie prezentuje na boisku bo meczy z ligi francuskiej nie ogladam :P
Czy to jest bardziej piłkarz od destrukcji czy od rozgrywania mogłby ktos napisac ? czy moze to i to :D
W lecie łysy mogł kupic Pizzaro w sam raz na zmienika Pirlo on piłki rozgrywa swietnie troche mi zal ze siedzi w Interze na łwace ale coz u nas pewnie było by podobniej ale moze jednak wiecej by szans na gre otrzymywał bo mozna smiało napisac ze Pirlo teraz formy nie ma fenomenalnej :roll: szkoda mi go bo bardzo go chciałem zobaczyc w koszulce czerwono-czarnej.
No chyba ze za Rino ale nie wiem czy na prwej on gra ? a pozatym wraca Foggia prawy skrzydłowy pomocnik no i jest jeszcze Ambro i Vogel chyba ze on odejdzie po sezonie.
Jezeli jest to zawodnik podobny do Pirlo to jestem na tak jezeli nie to nie widze dla niego miejsca u nas :P

Forza Milan

btw nasze mlodziki rozpoczeły swoj drugi mecz w grupie tym razem graja z Parma skład:
Favaretto, Marzoratti, Astori, Legati, Vitofrancesco, Bottini, Piazza, Bloudek, Di Gennaro, Abaumeyang, Ardemagni

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 lut 2006, 15:54

Diarra to typowy defensywny pomocnik, dosyć dobrze prezentujący sie w tym sezonie ligowym we Francji... Stylem gry przypomina mi troche Patricka Vieire, ale to porównanie chyba troche nie na miejscu :) Jakby Gattuso odszedł do Mu to mógłby zająć jego miejsce. Ale nie za bardzo chce mi sie w to wierzyć

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1325

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lut 2006, 17:45

Natomiast na konfernencji prasowej Carlo podał kadre na jutrzejszy mecz z Calgiari na San Siro:

Dida, Kalac

Costacurta, Kaladze, Marzoratti, Nesta, Jankulovski, Simic, Stam

Gattuso, Kakà, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel

Amoroso, Gilardino, Shevchenko, Inzaghi

Niestety Nie będziemy mieli Maldiniego na LM jedzie do USA z Ambrosinim.Pirlo podobno leczy grype ale na Bayern na bank bedzie gotowy a carlo niechce ryzykować.Jutro za Pirlo zagra Vogel i zobaczymy co pokaże.Jestem ciekaw jakim składem jutro Milan zagra, może:
Dida-Simic Stam Nesta Sergio-Vogel Seedorf Gattuso Kaka-Gila Amoroso :wink: .

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 lut 2006, 18:27

Nasze mlodziki wygrały drugi mecz grupowy tym razem nieco mniejszym wynikiem ale wkoncu gralismy z mlodzikami Parmy.
3-1 wynik dobry znow błysnał nasz mlody tercet Abaumeyang, Ardemagni Di Gennaro kazdy z nich zdobył bramke 8)

Co do jutrzejszego meczu widzi mi sie jednak inny skład a mianowicie
Dida - Stam,Nesta,Kakha,Sergio - Rino,Vogel,Seedorf - Kaka - Gila,Pippo
Zapewne Carlo nie zrobi wiele zmian w wyjsciowej jedynastce :lol:

Dzis czytałem dosc ciekawa informacje kilka stron włoskich podaje ze Milan ma juz zapewniony transfer Davide Mandelliego z Chievo.
Ponoc czesc zapłaty za niego ma stanowic wypozyczenie Lino na nastepny sezon :roll:

Forza Milan

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 lut 2006, 19:24

Yo Brigate Rossonere dawno mnie nie było a tu sie tyle dzieje :P

Widze primevara gra swoje :) I dobrze. Bramki strzelaja największe gwiazdy.

Wypas wyglada ta maskotka :] Widziałem konferencje prasowa :P Gilardino jak ziomek Milanello :] Fajnie to wyglądało :) Świetny pomysł by na Giuseppe Meazza zawsze była ta maskotka.

Hunter Betandwin ? A pisza Samsung i Barca pamietasz że to właśnie Betandwin bardzie zależało na umowe z Duma Kataloni. Jeszcze Nokia sie stara o coś takiego :) To chba jeszcze nic pewnego. Umowe na ten sezon z oplem to była przysługa bo Milan na niej "straciał" ale tyle lat współpracy wymagało by Łysy poszedł na układ :]

Diarra ? :roll: To zbyt piekne by mogło być prawdziwe :P Choć ma swoje podstawy. Niby Cris Cris Cris a cel może być inny ....

Zaraz [nie tak zaraz :P] Lyon gra mecz ligowy może zobaczyć oby dwóch w akcji :]

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 lut 2006, 19:38

Posiadacze dekodera pewnej platformy cyfrowej mogą sobie dzisiaj obejrzeć Crisa i Diarre o godz. 20.40 na kanale Sport :)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lut 2006, 20:14

Zaza pisze:Diarra ? To zbyt piekne by mogło być prawdziwe Choć ma swoje podstawy. Niby Cris Cris Cris a cel może być inny ....
Łysy chce sie wycwanić :P Niby Cris, już go mają brać a tu nagle zamiast niego starają sie o Alexa i Diarre.
Zaza pisze:Zaraz [nie tak zaraz ] Lyon gra mecz ligowy może zobaczyć oby dwóch w akcji
TV zajęte :(

Co do jutrzejszego meczu to musimy wywalczyć pewne 3pkt, uważać na zawodników bo mecz z Bayernem już za 4 dni :o Myśle że Carlo da odpocząć Piro, Kace, Szewie i może Neście :think:

Co do meczu z Bayernem zastanwiam się kto będzie partnerem Szewy w ataku. Gila w LM grał słabo jak narazie a Pippo ostatnio w formie i potwierdza skuteczność bramkami a zawsze miał swoje metody na Bayern :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 lut 2006, 20:32

Łukasz to nie tyle Łysy - Ostatnio to częste zagrywki. Coraz wiecej klubów tak robi. Prawda taka że nikt za nimi nie trafi. Ładna plota - nie powiem jestem fanem Diarry ale :roll: :wink: powoli do mercato jeszcze 5 graczy też klasy pozyskamy :wink:

Ja bym wolał by to była zagrywka taktyczne pod innego gracza Lyonu... Tu niby info Cris - Cris - Cirs a tak naprawde inny obrońca z flanki - Antek :wink: teraz leczy uraz ... Choć jak nie dawno pisał tu Chłopaczek - mararony przed wszystkim.

Jutro liczą sie tylko 3 pkt. Inter czeka trudny mecz i rossoneri już bedą znali wynik zaczynając swoją gre. Pacynka mówi że Vogel za Pirlo. Ale pewnie nie tylko Jak Łukasz piszesz pewnie do odpocząć. Sheva nie grał z Reggina a było 4;1 teraz Pippo znów zagra cały mecz a Sheva z Gila po 45' :wink: np. tak oczywiście. Rui z Kake. Zobaczymy jutro jeszcze czas.

P.S - Stawiam że Lyon wygra 3:0 :] Juninho z wolnego :P Carew w koncu i Govou :wink: Musi po tych ostatnich remisach zaczeli w nich wątpić :shock: :lol:

Pozdro - Forza Milanello :]

P.S Łukasz jest jeszcze ładniejsza plota niż ta z Lyonem .. Heniu - Kanonier - fantazje to pismaki mają nie ma co. :lol:

Edit :shock: 8) a nie mówiłem sznuta działa hehe :] Juninho Pernabucano z wolnego na 1:0 :P hehe w końcu sie odblokował :wink:
Ostatnio zmieniony 17 lut 2006, 20:59 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 lut 2006, 20:43

No fakt, te plotki o Thierrym to jest jakaś ułańska fantazja. Kto chce niech sobie poczyta (znajomość j.ang mile widziana ) :)

http://www.acmilan-online.com/cgi-bin/n ... 5071,64467,

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 0:59

Już sobote :P wiec dziś na Giuseppe Meazze gramy z Cagliari. Statystyki spotkań bezpośrednich przedstawi Agnieszka w swojej [naszej :]] zapowiedzi. Powiem tylko że Milan na 12 spotkań wygrał 11 i jeden remis z Sampdorią. Cagliari za to nie wygrało jeszcze w tym sezonie na wyjezdzie ...

Goście ostatnio zagrali naprawde dobry mecz z Roma, ale przegrali w doliczonym czasie. Roma w gazie wiec nie ma co sie dziwić. Milan po popisie Pippo w Reggio Calabria "wyprzedził" Inter w tabeli ...bramkami.

Jutro pewnie też zagra Superpippo od poczatku Nie ma powołania dla Pirlo czy 3 kontuzjowanych Maldini, Cafu, Ambrosini.

Ancelotti pewnie spasuje troche i nie zagra Kaka, Seedorf, Gila ? Sądze że Alberto nie zagra bo Sheva nie brał z Reggina wcale. Chyba że zamiesz inaczej. Pippo szalaje :P i pewnie zagra cały mecz. A jeszcze tej przeciesz Amoroso :roll: W pomocy Vogel za Andre, Rui za Kaka czy np. Jankulovski za Seedorfa choć Clarence nie grał całego meczu w Reggio Calabria. To Czech w obrone Ancelotti działaj działaj :!:

W defensywie Jaap na boku chyba że da komuś Pacynka odpocząc to wtedy ewentualnie Simic prawa - Jaap Kala środek - Janek lewa :] [oby :!:] to sie zobaczy.

O co walczymy w tym meczu pisać nie trzeba. Trzeba uważac na duet Esposito - Suazo. 3 pkt. i nie ma gadanie. Trzeba podtrzymać passe spotkan na Giuseppe Meazza. Jak i wygranych z rzędu. Najlepiej szybko strzelić to mecz bedzie 2 razy łatwiejszy jak zawsze w takich spotkaniach.

Ten mecz to żaden sprawdzian przed Bawarczykami. :!: Powtarzam żaden sprawdzian. Bo mecz meczowi nie równy a ten rywal już całkiem. Można ocenić forme poszczególnych gracz ale najważniejsze by ich nie zlekcewazyć :!: nie może :!:

FORZA MILAN :!:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 lut 2006, 1:16

Maskotka fajna.Ciekawe czy ma jakas klimatyzacje bo chlopak w srodku sie ugotuje szczegolnie podczas derbow gdy atmosfera jest goraca :]

Dzisiaj gramy jak wspomnial Zaza z Cagliari.Ciekawostka jest ze zostana w sobote rozegrane trzy mecze a to ze wzgledu na udzial wloskich druzyn w rozgrywkach LM.

Mecz obejrze raz sie zyje.Mam nadzieje ze to nie ja przynosze pecha Milanowi gdy ogladam ich mecze.Jesli jednak Milan dzisiaj nie wygra to nie ogladam meczu z Bayernem ktory bedzie transmitowany przez Sat 1 :P

Mecz z Bayernem siedzi mi z tylu glowy i nie bardzo mysle o Cagliari.Milan ma dzisiaj wygrac odhaczyc przeciwnika zdobyc trzy punkty i tyle.Czysta gra zeby jakas kontuzja sie nie przyplatala.Paru zmiennikow w pierwszym skladzie.Nawet nie musimy wygrywac wysoko zeby "przestraszyc Bayern".Kazda wygrana mnie ucieszy.
Zawodnicy nie moga podejsc do tego meczu tak frywolnie i lekcewazaco jak ja to robie.Niech zagraja swoje a piszac swoje mam namysli to co grali w ostatnich dwoch kolejkach.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 10:48

Cagliari to chyba najgorsza włoska drużyna jeżeli chodzi o wyjazdy, wiem że zdobyli tylko 2pkt. a stracili najwięcej bramek, więc San Siro powinno być dla nich straszne. Nie ukrywam że przed meczem z Bayernem nasza forma musi się dobrze prezentować więc licze dziś na grad bramek :twisted: Trzeba narobić stracha Bayernowi, oni mają trudny mecz wyjazdowy - będę się musieli pomęczyć. :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”