Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 11 kwie 2005, 17:14
ognik_zidane1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 11 kwie 2005, 17:15
Kuchar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 11 kwie 2005, 17:25
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 kwie 2005, 19:17
Kuchar pisze:płacz i rozpacz patrzac na wynik bo meczu nie ogladalem (:(), ale... to chyba nawet lepiej. bo bym chyba przed TV plakal, a na to sobie przy dziewczynie pozwolic nie mogehehe. REAL TO SZMACIARZE!!!!!!!!! FUXIARZE I BOROKI!!!!!!!!!!!! MAJA TAKIE SZCZESCIE ZE NA 3/4 PD BY STARCZYLO!!!!!! NIGDY NIE ZDOBEDA MISTRZOSTWA!!!!!!!!!!
2WP za obraze Realu//Tomusmc
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 11 kwie 2005, 19:29
Hej, weź nie obrażaj mnie - też mam 12 lat!Figo11 pisze:Kuchar pisze:płacz i rozpacz patrzac na wynik bo meczu nie ogladalem (:(), ale... to chyba nawet lepiej. bo bym chyba przed TV plakal, a na to sobie przy dziewczynie pozwolic nie mogehehe. REAL TO SZMACIARZE!!!!!!!!! FUXIARZE I BOROKI!!!!!!!!!!!! MAJA TAKIE SZCZESCIE ZE NA 3/4 PD BY STARCZYLO!!!!!! NIGDY NIE ZDOBEDA MISTRZOSTWA!!!!!!!!!!
2WP za obraze Realu//Tomusmc
Wypowiedź iście na poziomie chłopca z piaskownicy...
Dobrze, ze ktoś panuje nad takimi inteligentnymi wypowiedziami 12 letnich kibiców blaugrany, którzy po porażce swego, potrafią tylko obrazić rywala![]()
![]()
tym razem powinniście oddać chold chłopcy...jakiś szacunek się nalezy w końcu dostaliście
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 11 kwie 2005, 20:01
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 kwie 2005, 20:30
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 11 kwie 2005, 20:37
ognik_zidane1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 kwie 2005, 20:41
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 kwie 2005, 21:06
nasze teksty?? zacytowales tylko jeden moj, co do innych, to nie moja sprawa. nie obstawialem 3:0 tylko 2:0 dla barcy. "I co głupio Ci, że Real jest lepszy?" zle sformuowane pytanie. nie moze mi byc glupio dlatego, ze real jest lepszy gdy nie jest. z zadnego powodu nie jest mi glupio. "powalona na kolana", nie przesadzasz?! nie bede glupio pytal czy ogladales mecz, bo zakladam, ze skoro chcesz ze mna rozmawiac to napewno widziales. bylo to juz duzo razy powiedziane, ale powiem to jeszcze ja.Tomusmc pisze:Nie kumam Zawdiego! Cały czas się kłóci bo chyba nie wierzy w to co się stało. Pamiętasz wasze teksty? jak nie to sobie przewiń, a zobaczysz między innymi "stawiam 3:0 DLA BARCY!!!", "patrzac obiektywnie real ma nikle szanse ograc barce w tym meczu", "Mowisz, ze Real wygra z Barca ?! Buahahaha, chcialbym to zobaczyc. Jak ta najbardziej daremna obrona na swiecie ma zatrzymac najlepszy atak?", a tutaj Twój tekst Zawdi - "real dostanie baty az bedzie milo popatrzec. a taki obrazek ujrzysz po meczu" i tutaj wkleiłeś pare zdjęć piłkarzy Realu jak załamani płaczą po porażce. I co głupio Ci, że Real jest lepszy? nie ma co wspominać poprzedniego meczu bo tam wiadomo, że Barca była lepsza. Teraz trzeba patrzeć w teraźniejszość i jak narazie katalończycy powaleni na kolana!
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 kwie 2005, 21:12
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 kwie 2005, 21:15
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 kwie 2005, 21:18
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 kwie 2005, 21:28
hmmmm.... ja nie uwazam ze jest lepszy, bo wygral spotkanie. jak mowilem nie zawsze lepszy wygrywa. jest mnostwo przykladow meczow przegranych przez lepsze zespoly. pilka nie zawsze jest sprawiedliwa, mimo ze zawsze okragla.Tomusmc pisze:Chodzi mi o to, że Real jest lepszy bo wygrał to spotkanie.
no chyba mi nie powiesz, ze szczescia nie mial?! mial go bardzo duzo w przeciwienstwie do barcy. nie mozna wpakowac 4 bramek takiemu gigantowi majac jedynie szczescie. nikt nie twierdzi, ze maja tylko szczescie. w koncu sa na 2 miejscu w nie najslabszej lidze. co prawda gdyby nie szczescie byliby co najwyzej czwarci, ale na czwarte miejsce w hiszpanii trzeba miec niemale umiejetnosci. takze umiejetnosci na czwarte miejsce plus niesamowite szczescie plus pech przeciwnika nawet takiemu gigantowi moga razem wpakowacc 4 bramki.Tomusmc pisze:do mnie tak samo nie przemawiają teksty w stylu "Real miał szczęście" bo jak można wpakować takiemu gigantowi cztery bramki mając jedynie szczęście?
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 11 kwie 2005, 21:33
Zawdi, jak nie potrafisz pogodzić się z porażką swojej ukochanej drużyny, to nie wyżywaj się na fanach jej przeciwnika...zawdi pisze:hmmmm.... ja nie uwazam ze jest lepszy, bo wygral spotkanie. jak mowilem nie zawsze lepszy wygrywa. jest mnostwo przykladow meczow przegranych przez lepsze zespoly. pilka nie zawsze jest sprawiedliwa, mimo ze zawsze okragla.Tomusmc pisze:Chodzi mi o to, że Real jest lepszy bo wygrał to spotkanie.no chyba mi nie powiesz, ze szczescia nie mial?! mial go bardzo duzo w przeciwienstwie do barcy. nie mozna wpakowac 4 bramek takiemu gigantowi majac jedynie szczescie. nikt nie twierdzi, ze maja tylko szczescie. w koncu sa na 2 miejscu w nie najslabszej lidze. co prawda gdyby nie szczescie byliby co najwyzej czwarci, ale na czwarte miejsce w hiszpanii trzeba miec niemale umiejetnosci. takze umiejetnosci na czwarte miejsce plus niesamowite szczescie plus pech przeciwnika nawet takiemu gigantowi moga razem wpakowacc 4 bramki.Tomusmc pisze:do mnie tak samo nie przemawiają teksty w stylu "Real miał szczęście" bo jak można wpakować takiemu gigantowi cztery bramki mając jedynie szczęście?
dlatego pilka jest piekna.
Anka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio