Real Madryt (zbiorczy) - Strona 64

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
ognik_zidane1234
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 11 kwie 2005, 17:14

REAL ma jeszcze szanse na dogonienie barcelony. mozna sie pokusić o mistrzostwo hiszpani

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 11 kwie 2005, 17:15

płacz i rozpacz patrzac na wynik bo meczu nie ogladalem (:(), ale... to chyba nawet lepiej. bo bym chyba przed TV plakal, a na to sobie przy dziewczynie pozwolic nie moge ;) hehe. REAL TO SZMACIARZE!!!!!!!!! FUXIARZE I BOROKI!!!!!!!!!!!! MAJA TAKIE SZCZESCIE ZE NA 3/4 PD BY STARCZYLO!!!!!! NIGDY NIE ZDOBEDA MISTRZOSTWA!!!!!!!!!!

2WP za obraze Realu//Tomusmc

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 11 kwie 2005, 17:25

Real w pełni pokazał klasę, jednak niech Królewscy sobie przypomną mecz na Nou Camp....Wtedy nie byli tacy zadowoleni...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 kwie 2005, 19:17

Kuchar pisze:płacz i rozpacz patrzac na wynik bo meczu nie ogladalem (:(), ale... to chyba nawet lepiej. bo bym chyba przed TV plakal, a na to sobie przy dziewczynie pozwolic nie moge ;) hehe. REAL TO SZMACIARZE!!!!!!!!! FUXIARZE I BOROKI!!!!!!!!!!!! MAJA TAKIE SZCZESCIE ZE NA 3/4 PD BY STARCZYLO!!!!!! NIGDY NIE ZDOBEDA MISTRZOSTWA!!!!!!!!!!

Wypowiedź iście na poziomie chłopca z piaskownicy...
Dobrze, ze ktoś panuje nad takimi inteligentnymi wypowiedziami 12 letnich kibiców blaugrany, którzy po porażce swego, potrafią tylko obrazić rywala :!: :twisted: :evil: tym razem powinniście oddać chold chłopcy...jakiś szacunek się nalezy w końcu dostaliście :!:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 11 kwie 2005, 19:29

Figo11 pisze:
Kuchar pisze:płacz i rozpacz patrzac na wynik bo meczu nie ogladalem (:(), ale... to chyba nawet lepiej. bo bym chyba przed TV plakal, a na to sobie przy dziewczynie pozwolic nie moge ;) hehe. REAL TO SZMACIARZE!!!!!!!!! FUXIARZE I BOROKI!!!!!!!!!!!! MAJA TAKIE SZCZESCIE ZE NA 3/4 PD BY STARCZYLO!!!!!! NIGDY NIE ZDOBEDA MISTRZOSTWA!!!!!!!!!!

Wypowiedź iście na poziomie chłopca z piaskownicy...
Dobrze, ze ktoś panuje nad takimi inteligentnymi wypowiedziami 12 letnich kibiców blaugrany, którzy po porażce swego, potrafią tylko obrazić rywala :!: :twisted: :evil: tym razem powinniście oddać chold chłopcy...jakiś szacunek się nalezy w końcu dostaliście :!:
Hej, weź nie obrażaj mnie - też mam 12 lat! :P :P :P A tak się nie zachowuję. ;) ;)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 11 kwie 2005, 20:01

magus>>> tak to se mozna wymieniac..niech se Barca przypomni te 5-0...itp.itd. swoj stadion całkiem inny mecz...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 kwie 2005, 20:30

Obawiałem się wielu sprzecznych opinii po tym meczu ale w sumie tego nei dało się uniknąć. Wynik każdy zna. Real wygrał - gratulacje. Barca przegrała - trudno mi się z tym pogodzić ale nic nie poradzę. Real nie wygrał bo miał farta tylko dlatego, że:
a) byli skuteczni
b) Valdes nic nie bronił
c) Casillas bronił wszystko
d) obrona Barcy grała padake
e) Barca była nieskuteczna (czytaj. Gio i Giuly głównie choć Eto także)
i to chyba najważniejsze moim zdaniem.
Mimo to Ci co piszą teksty w stylu: 'Barca na kolanach' to chyba meczu nie oglądali. Wynik nie odzwierciedla w pełni przebiegu meczu. Barca nie była gorsza tylko o porażce zadecydowały te czynniki które napisałem. Oczywiście mogą one świadczyć dla niektórych, że jednak Barca była gorsza ale niech sobie obejrzą mecz i zobaczą, że tak nie było.
Tak czy inaczej mierdek nie przekonam pewnie :lol:
A Eto tylko 10 dni pauzuje więc looooooooz :D 8)

Awatar użytkownika
ognik_zidane1234
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 11 kwie 2005, 20:37

real zagrał bardzo ładną piłke. wygrali zasłużenie

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 kwie 2005, 20:41

Niggaz o przytoczeniu tekstu "Barca na kolanach" udałem się w preszłość kiedy leciały teksty "Real na kolanach". Ja nie chce obrażać Barcy bo bardzo ją lubie, ale niektórzy kibice przesadzają...

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 kwie 2005, 21:06

Tomusmc pisze:Nie kumam Zawdiego! Cały czas się kłóci bo chyba nie wierzy w to co się stało. Pamiętasz wasze teksty? jak nie to sobie przewiń, a zobaczysz między innymi "stawiam 3:0 DLA BARCY!!!", "patrzac obiektywnie real ma nikle szanse ograc barce w tym meczu", "Mowisz, ze Real wygra z Barca ?! Buahahaha, chcialbym to zobaczyc. Jak ta najbardziej daremna obrona na swiecie ma zatrzymac najlepszy atak?", a tutaj Twój tekst Zawdi - "real dostanie baty az bedzie milo popatrzec. a taki obrazek ujrzysz po meczu" i tutaj wkleiłeś pare zdjęć piłkarzy Realu jak załamani płaczą po porażce. I co głupio Ci, że Real jest lepszy? nie ma co wspominać poprzedniego meczu bo tam wiadomo, że Barca była lepsza. Teraz trzeba patrzeć w teraźniejszość i jak narazie katalończycy powaleni na kolana!
nasze teksty?? zacytowales tylko jeden moj, co do innych, to nie moja sprawa. nie obstawialem 3:0 tylko 2:0 dla barcy. "I co głupio Ci, że Real jest lepszy?" zle sformuowane pytanie. nie moze mi byc glupio dlatego, ze real jest lepszy gdy nie jest. z zadnego powodu nie jest mi glupio. "powalona na kolana", nie przesadzasz?! nie bede glupio pytal czy ogladales mecz, bo zakladam, ze skoro chcesz ze mna rozmawiac to napewno widziales. bylo to juz duzo razy powiedziane, ale powiem to jeszcze ja.
nie ma co dyskutowac o wyniku, 4:2 i tyle w temacie wyniku. rozmawiac mozna o grze, a chyba mi nie powiesz, ze barca grala gorzej od realu?! nie grala gorzej w obronie, bo gdyby real gral lepiej w obronie to chyba nie dopuscilby do tylu sytuacji barcy? nie grala gorzej w ataku, bo stworzyli wiecej klarownych sytuacji. real mial (i ma nadal) o 2 klasy lepszego bramkarza i mial niesamowita skutecznosc. jak pisalem juz wczesniej, i musisz sie zgodzic, skutecznosc jest w glownej mierze kwestia szczescia. szczescie w tym meczu mial real, a barca nie miala go zupelnie, zaniast tego miala pecha. nie zawsze wygrywa lepszy i nie zawsze wynik jest sprawiedliwy vide final ligi mistrzow juve - milan, to powinienes pamietac i wiedziec kto byl lepszy a kto wygral. a slogany typu: "szczescie sprzyja lepszym", czy "lepsza jest druzyna, ktora strzeli wiecej bramek" wogole do mne nie przemawiaja i jest az nadto dowodow nieprawdziwosci tej tezy.

do roro - nie czytam wszystkich komentarzy na blaugrana, bo by mi zycia nie starczylo. nie czytam ich prawie wogole, bo i po co? nie potrzebuje opini innych by wyrobic sobie wlasne zdanie. takze nie wiem co napisal nijaki RvN i nawet mnie to nie interesuje.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 kwie 2005, 21:12

Zacytowałem teksty kibiców Barcelony w tym Ciebie dlatego też napisałem "wasze". Jeśli chodzi o tekst "Barca powalona na kolana" wyjaśniłem to już wcześniej. Barca grała dobrze, ale nieskutecznie. Chodzi mi o to, że Real jest lepszy bo wygrał to spotkanie. W poprzednim meczu to Barca była górą, a Real nie istniał, niestety taka jest piłka i do mnie tak samo nie przemawiają teksty w stylu "Real miał szczęście" bo jak można wpakować takiemu gigantowi cztery bramki mając jedynie szczęście? niewiem czy to Ty mówiłeś, ale bynajmniej ten przykład kierowany jest do kibiców, którzy tak twierdzą.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 kwie 2005, 21:15

Tomusmc - z tym tekstem 'Barca na kolanach' to nie chodziło mi konkretnie o Twoją osobę (że niby Ty tak piszesz) lecz ogólnie tych którzy tak piszą mimo, że zbyt dużego pojęcia nie mają ani o tym meczu ani o poprzednich. Co do kibiców to się zgadzam i na to nic nie poradzimy, że nie każdy jest w stanie pisać z sensem i myśleć zanim się coś napisze.

PS: co do GD na Camp Nou gdzie było 3:0 Real nie istniał więc stwierdzenia 'Real na kolanach' były bardziej na miejscu. Wczorajsze GD wyglądały nieco inaczej (chyba oglądałeś :?: ) i tam nie było widać zniszczonej Barcy czy coś takiego (nie chce mi się hasła powtarzać :P ) ale to szczegół :wink: :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 kwie 2005, 21:18

Real wygral zaslużenie a barca przegrala zasłuzenie...Nie mozna mówić tu o szczęściu ani o farcie Realu czy pechu barcy...Pilka nożna to sport w którym podknięcie rywala mozna wykorzystać bezlitośnie...Real to wykorzystał i nie mozna mowić o szczęciu...

Hala Madrid 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 kwie 2005, 21:28

Tomusmc pisze:Chodzi mi o to, że Real jest lepszy bo wygrał to spotkanie.
hmmmm.... ja nie uwazam ze jest lepszy, bo wygral spotkanie. jak mowilem nie zawsze lepszy wygrywa. jest mnostwo przykladow meczow przegranych przez lepsze zespoly. pilka nie zawsze jest sprawiedliwa, mimo ze zawsze okragla.
Tomusmc pisze:do mnie tak samo nie przemawiają teksty w stylu "Real miał szczęście" bo jak można wpakować takiemu gigantowi cztery bramki mając jedynie szczęście?
no chyba mi nie powiesz, ze szczescia nie mial?! mial go bardzo duzo w przeciwienstwie do barcy. nie mozna wpakowac 4 bramek takiemu gigantowi majac jedynie szczescie. nikt nie twierdzi, ze maja tylko szczescie. w koncu sa na 2 miejscu w nie najslabszej lidze. co prawda gdyby nie szczescie byliby co najwyzej czwarci, ale na czwarte miejsce w hiszpanii trzeba miec niemale umiejetnosci. takze umiejetnosci na czwarte miejsce plus niesamowite szczescie plus pech przeciwnika nawet takiemu gigantowi moga razem wpakowacc 4 bramki.
dlatego pilka jest piekna.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 11 kwie 2005, 21:33

zawdi pisze:
Tomusmc pisze:Chodzi mi o to, że Real jest lepszy bo wygrał to spotkanie.
hmmmm.... ja nie uwazam ze jest lepszy, bo wygral spotkanie. jak mowilem nie zawsze lepszy wygrywa. jest mnostwo przykladow meczow przegranych przez lepsze zespoly. pilka nie zawsze jest sprawiedliwa, mimo ze zawsze okragla.
Tomusmc pisze:do mnie tak samo nie przemawiają teksty w stylu "Real miał szczęście" bo jak można wpakować takiemu gigantowi cztery bramki mając jedynie szczęście?
no chyba mi nie powiesz, ze szczescia nie mial?! mial go bardzo duzo w przeciwienstwie do barcy. nie mozna wpakowac 4 bramek takiemu gigantowi majac jedynie szczescie. nikt nie twierdzi, ze maja tylko szczescie. w koncu sa na 2 miejscu w nie najslabszej lidze. co prawda gdyby nie szczescie byliby co najwyzej czwarci, ale na czwarte miejsce w hiszpanii trzeba miec niemale umiejetnosci. takze umiejetnosci na czwarte miejsce plus niesamowite szczescie plus pech przeciwnika nawet takiemu gigantowi moga razem wpakowacc 4 bramki.
dlatego pilka jest piekna.
Zawdi, jak nie potrafisz pogodzić się z porażką swojej ukochanej drużyny, to nie wyżywaj się na fanach jej przeciwnika... ;) Bo ciągle obrażasz Real, i to zaczyna robić się nieprzyjemne. :?

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”