Katastrofa prezydenckiego samolotu - Strona 64

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8748
Kontakt:

Katastrofa prezydenckiego samolotu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 kwie 2018, 10:01

Kamil232 pisze: A poważny moderator z miasta Torunia jakoś teraz nie ruchliwy. Urocze.
Ma nadwagę, więc jest dość powolny. Ale myślę że i tutaj zajrzy żeby was zbanować.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 kwie 2018, 10:05

Tak zabolało mnie. Jestem tchórzem nie rozgonilem bydła z Obywateli RP otoczonego kordonem policji. Taka niestety już że mnie cipa :(

Otóż wszystkie namiary na mnie masz bo się kiedyś kontaktowaliśmy. Na PW coś mi pisałeś? Nie zauważyłem.

Także taka to już gadka typa który innemu zarzuca wszystko co sam robi. Urocze.
ubek pisze:

btw. do Rekona miałeś też kontakt i za jego życia nie byłeś do niego taki wyszczekany, jak po śmierci.
Problem w tym że poza Twoimi urojeniami na Rekina nic po śmierci nie napisałem.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 kwie 2018, 10:11

cloner pisze:
Kamil232 pisze: A poważny moderator z miasta Torunia jakoś teraz nie ruchliwy. Urocze.
Ma nadwagę, więc jest dość powolny. Ale myślę że i tutaj zajrzy żeby was zbanować.

A no tak zapomnialem.

Zaraz dostanę bana za to że typ mnie notorycznie obraża.

No bo cóż? Należy mi się!

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 kwie 2018, 10:12

Kamil232 pisze: Problem w tym że poza Twoimi urojeniami na Rekina nic po śmierci nie napisałem.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kamil232 pisze: Na PW coś mi pisałeś? Nie zauważyłem.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To już jest poważna choroba.

Niezorientowanym w temacie dodam, że wpisy szanownego kolegi forumowicza, zostały usunięte z prędkością światła, ponieważ prezentowały najniższy poziom w historii istnienia tego forum.
A rozmowy na PW szanowny kolega forumowicz na pewno ma zachowane, tylko tyle tych wojenek z ludźmi toczy, że już sam nie może się w tym połapać.

EOT

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 kwie 2018, 10:47

ubek pisze: Niezorientowanym w temacie dodam, że wpisy szanownego kolegi forumowicza, zostały usunięte z prędkością światła, ponieważ prezentowały najniższy poziom w historii istnienia tego forum.
Nic tam na Rekona nie było. Niech się wypowie szanowany Moderator Piotrcies na którego coś było. Także skończ opowiadać brednie.
ubek pisze: A rozmowy na PW szanowny kolega forumowicz na pewno ma zachowane, tylko tyle tych wojenek z ludźmi toczy, że już sam nie może się w tym połapać
Rekinho umarł 16 lipca.

Oto moje rozmowy PW.

Obrazek

Pisałeś coś kłamco po jego śmierci do mnie?

Wcześniej jak widać pisałeś, ale później zdecydowałeś się szczekać na forum. Odwaga.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3346

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 kwie 2018, 10:57

Moze jednak wrocmy do bardziej rozsadnych i opartych na faktach a nie emocjach dyskusji. Byl ten zamach czy nie?

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 12 kwie 2018, 11:08

Chlopaczek pisze: Moze jednak wrocmy do bardziej rozsadnych i opartych na faktach a nie emocjach dyskusji. Byl ten zamach czy nie?
Fuck, po treści myślałem że to temat "Moderatorzy" i włączałem ukryte :( :(

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 kwie 2018, 11:18

Chlopaczek pisze: Moze jednak wrocmy do bardziej rozsadnych i opartych na faktach a nie emocjach dyskusji. Byl ten zamach czy nie?
Antoni twierdzi, że nie:
http://trudat.natemat.pl/235335,maciere ... -smolensku

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8411

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 kwie 2018, 11:21

Proszę o spokój.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 kwie 2018, 11:31

Z waszych dyskusji dowiedziałem się, że ludzie korzystają jeszcze z gg. Myślałem, że ta forma komunikacji umarła razem z gronem czy nk.

Co do waszego turnieju "Mortal Kombat" i przepychanek rodem z piaskownicy to powinniście takie sprawy wyjaśniać poza tematami ogólnymi na forum. Nie ma to nic wspólnego z merytoryczną dyskusją.

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 kwie 2018, 11:33

Mam wrażenie, że niektórzy przykładają zbyt dużą wagę do forumowych potyczek, zapominając, że to wciąż tylko internetowe znajomości. Cóż.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 kwie 2018, 11:35

Za śmiecia 3 wp? :roftl3:

Jestem w stanie sobie wyobrazić forum w którym za tryb przypuszczający, wyobrażen mający na celu ukazanie idiotyzmu argumentacji użytkownika jest ban na miesiąc, za nazwanie kogoś śmieciem nie ma w ogóle bana :roftl3:
piotrcies pisze: Mam wrażenie, że niektórzy przykładają zbyt dużą wagę do forumowych potyczek, zapominając, że to wciąż tylko internetowe znajomości. Cóż.

A ja mam wrażenie, że co do niektórych moderatorzy stosują metodę to tylko forum, a innych za każde słowo rozliczają jakby było wypowiedziane w Kościele przed obrazem Najświętszej Maryi Panny.

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 kwie 2018, 11:42

Daj sobie na wstrzymanie, człowieku, bo ja nie będę z tobą dyskutował. Bez odbioru.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 kwie 2018, 11:52

Bienias pisze: Z waszych dyskusji dowiedziałem się, że ludzie korzystają jeszcze z gg. Myślałem, że ta forma komunikacji umarła razem z gronem czy nk.

Co do waszego turnieju "Mortal Kombat" i przepychanek rodem z piaskownicy to powinniście takie sprawy wyjaśniać poza tematami ogólnymi na forum. Nie ma to nic wspólnego z merytoryczną dyskusją.
I tak było do momentu, kiedy zaczął publicznie porwównywać swoje bany do holokaustu lub obraził nieżyjącego rekinho. Po prostu publicznie napisalem, co o nim myślę i tyle. Do tego okazał się kłamcą, bo przeinacza fakty, co zresztą widać wyżej.
Nie wiem o co chodzi z gg, może kiedyś z nim pisałem, nie przypominam sobie, bo gg chyba nie używam z 15 lat.
Nie wiem też do czego zmierza ze spotkaniem się twarzą w twarz - w jakim celu? Nigdy o to nie zabiegałem, bo tak jak wcześniej wspomniałem, swoje zdanie o nim wyraziłem po tym, jak sam wystawił sobie laurkę. Zresztą, ja bym się bał z nim spotkać, ponieważ w życiu kieruję się taką zasadą, że nie ufam rudowłosym i kto wie, co mu siedzi w głowie, może chciałby mi zrobić jakąś krzywdę? Ja nie wiem. Zaczynam się bać o swoje życie. Koleś chyba mnie prześladuje. Pisze do mnie na forum, na PW, maile do mnie wysyła, a do tego na jakimś starym gg, do ktorego nie mam dostępu. O co mu chodzi? Nie podobają mu się zasady panujące na forum, a nadal tu jest - czyżby mnie prześladował?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 kwie 2018, 12:01

piotrcies pisze:Daj sobie na wstrzymanie, człowieku, bo ja nie będę z tobą dyskutował. Bez odbioru.

Beczka.

Najpierw rozdaje się kretyńskie bany, a potem ma się pretensje, że ukarany chciałby, żeby innych traktowano jak jego. No niebywałe "człowieku" nie?

"człowieku" od kilku miesięcy jeden typ mnie wyzywa od śmieci, pojebów, zer, psychicznie chorych i sobie tutaj spokojnie pisze. A mi rozdajcie bany za post porównawczy mający jedynie na celu ukazać głupotę rozmuwania co zrozumiało 95% tego forum. I ty "człowieku" jeszcze coś do mnie mówisz, żebym dał sobie na wstrzymanie?

Zajmij się "człowieku" sprawiedliwym moderowaniem to sobie dam.

ubek pisze:I tak było do momentu, kiedy zaczął publicznie porwównywać swoje bany do holokaustu lub obraził nieżyjącego rekinho.
Nic takiego kłamco nie miało miejsce. Chociaż przepraszam bo za kłamcę dostane zaraz bana :roftl3:

ubek pisze: Pisze do mnie na forum, na PW, maile do mnie wysyła, a do tego na jakimś starym gg, do ktorego nie mam dostępu.

Co znowu łżesz?

Okazało się kłamco, że na PW mi nic nie pisałeś, wbrew temu co twierdziłeś i teraz znowu coś wymyślasz?

Typowe dla was. Jeden wymyśla rudego, drugi zmyślone pw, maile.

No co za ludzie. Tacy na poziomie :roftl3:

Aha. Jestem tutaj dla paru osób. Jak ich nie będzie to sobie na pewno pójdę. ty się na pewno do nich nie zaliczasz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”