Liverpool (zbiorczy) - Strona 64

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 08 paź 2005, 12:35

Roomeczek pisze:Wiem, że może pisze w złym temacie ale często w MP3 poszukiwane mi nie odpowiada nikt więc pisze tu . Ma ktoś może hymn Liverpoolu grany po zdobyciu LM w 2005 r? Ablo chociaż jakiś filmik czy coś.?

Byłbym wdzięczny
Masz tu trzy niewiem, o ktore Ci dokladnie chodzi. Ale chyba o You'll Never Walk Alone czyli to pierwsze.

http://rapidshare.de/files/2708466/Live ... _.mp3.html

http://rapidshare.de/files/2708251/Gerr ... e.mp3.html

http://rapidshare.de/files/2770565/Die_ ... A.mp3.html

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 14 paź 2005, 7:26

Święta, święta i po świętach...Jutro gramy z Blackburn, a przygotowania ze strony Rafy nie ma, jak nie było-musimy wiedzieć, że gramy bez Steviego ( :x ) i będzie ciężej niż zwykle...warunki, by wygrać :?:
~2 napastników w tym najlepiej Cisse i Pongolle i wejście Croucha w 2. połowie (bo wg mnie Pongolle ogólnie od Croucha gra lepiej)
~w pomocy NIGDY CISSE-jego pozycja to nic innego jak napastnik, on w pomocy grać nie umie (A CO INNEGO W ATAKU)...Oprócz tego pod nieobecność Gerrarda są dylematy: Alonso, Sissoko-może Hamann...Z tej trójki wybrać dwóch i dobrze jest...
~Obrona: Pierwsze zestawienie-z Finnanem, Carragherem, Hyypią i...WARNOCKIEM (tak jest!) Ja się dziwie czemu ten chłopak nie gra w podstawowej 11. repry Anglii :?
~Warnock w obronie=Riise w pomocy (nie Zenden)

To chyba tyle...

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 16 paź 2005, 0:41

LIverpool - Blacburn 1:0 bramke strzlił Cisse,ktorego rafa nie lubi wypuszczać w 1 składzie.Liverpool ma narazie 12 miejsce po 7 meczach,jak wygra oba mecze moze wejsć na 4 miejsce,dużym talentem jest Sissoko ktory rozegrał bardzo dobry mecz

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 16 paź 2005, 14:26

Przez Beniteza Liverpool będzie cieniował.... Remis z przeciętnym (jak dla L'poolu) rywalem jest ,niema co ukrywać porażką 8) (chociaż trzy punkty są). Benitez powoli wyniszcza "the Reds" od środka :hardkor2: . Sprzedał dobrego Barosa do Aston Villi..... Cisse który strzlił zwycięskiego gola też nie jest jego pupilkiem.... Pewnie w następnym macerato go sprzeda albo wymieni..... Crouch i Gerrard+Hiszpanie :arrow: to są koniki i pupilki Beniteza.... ]:-> . Jak FIFA da ustawę o zawodnikach z poza kraju to Liverpool będzie miał drogę przez mękę.... Połowa Hiszpnów pujdzie się...........łojeju :wink:
:brawo: Brawo Benitez.

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 16 paź 2005, 14:44

Przez Beniteza Liverpool będzie cieniował....
Nie bądźmy pesymistami...
Crouch i Gerrard+Hiszpanie to są koniki i pupilki Beniteza....
Hiszpanie? Niezły jest Alonso. Ba! Niezły? Sorry, ja mówiąc niezły sądząc po ostatnich meczach to Go obraziłem...On jest bardzo dobry-twierdząc krótko...Teoretycznie gorsi są inni: Morientes, Garcia, Josemi (a reszta? To tylko Barragan z rezerw jest taki sobie...)...Reina? Młody jest, zdolny jest...Ale nie aż tak, by móc z nim w podstawowej 11. budować potęgę...
Crouch? No, na serio-wolałbym już dopłacić, by wyciągnąć Owena...ALE OD GERRARDA czego byś chciał ? Gdyby nie on to Liverpool, zdobywca LM by nawet z grupy nie wyszedł...Ta!...By eliminacji nie przeszedł, bo to Gerrard zdetronizował GAK.
Jak FIFA da ustawę o zawodnikach z poza kraju to Liverpool będzie miał drogę przez mękę.
A co to za ustawa? Ja na serio nic nie słyszałem o żadnej ustawie...Wyjaśnij mi ją, Ok :wink: :?:
Brawo Benitez
(Póki co) szkoda klaskać, ale jak Benio coś wykombinuje, co mogłoby poprawić naszą grę (patrz-> zawojować górę tabeli w PL) to klaskać na Jegio cześć mogę chętnie...

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 17 paź 2005, 19:57

Alonso jest jednym z najlepszym defensywnym pomocnikiem na wyspach,Tranfery Rafa niektóre są chybione(np.Nunez)ale ogólnie st bardzo dobrym menagerem,lepszym do poprzednika Houliera.Przebudowa drużyny może trwac kilka lat,są pogloski że Rafa chce kupic Berbatove z Bayeru Leverkusen,ale to pewnie tylko plotka,bo LFc ma dobrych napsatnik(Crouch,Cisse,MorientesPognolle)nie jeden menager chciałby mieć taqkich zawodników.Dziś pojawiła sie klejna plotka o Helguerze ze ma przejśc.LIverpool musi sciągnąc jakiegoś jednego środkowego obrońce, bo Hypia ma swoje lata.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 22 paź 2005, 19:08

No i dzisiejszy mecz z Fulham upewnił mnie co do trenera Beniteza, jego taktyki i przyszłości "The Reds". Porażka z dość przeciętnym zespołem ze srodka tabeli... Czyżby na Anfield zawitał kryzys :think: ?. Benitez sprzedaje swoje największe gwiazdy i łudzu się że za kasę z transferów kupi jakiegoś "super" gracza. Cisse ostatnio strzelał bramki więc hiszpański trener L'poolu wystawia go w pierwszym składzie. Jak Benitez dalej będzie tak prowadził zespół to radził bym wam modlić się o miejsce prmiowane (chociaż) eliminacjami do Ligi Mistrzów :pray: .

Bez urazy dla kibiców.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 paź 2005, 22:22

Tez mi sie wydaje ze jak wyniki Liverpolu bedą dalej tak mizene to Benitez pozegna sie z klubem!!
ciekawe jakby sie wtedy ułozyła sytuacja Dudka?
Mam pytanie do zorientowanych: co sie dzieje z Morientesem? jest kontuzjowany czy moze grac?

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 22 paź 2005, 22:46

LFC skład ma dobry a narazie zawodzą,po finale LM kibice myśleli że będą walczyć o wygraną w premiership a tu nic z tego.Będe musiali zacząc grać ofensywnie albo Rafa zostanie zmieniony.Moro nie ma formy,chodź przed sezonem mówił że będzie królem strzelców :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 paź 2005, 23:40

Dombroś pisze:Jak Benitez dalej będzie tak prowadził zespół to radził bym wam modlić się o miejsce prmiowane (chociaż) eliminacjami do Ligi Mistrzów

W zesżłym sezonie się nie załapali do LM a jednak graja, bo wygrali i jak to by to bylo gdyby w tych rozgrywkach nie grał obronca tytulu. Jeśli zdobedą LM w tym roku a szanse jakieś tam mają :wink: to wynik z Premiership nie będzie wazny :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 23 paź 2005, 12:55

Liverpool po zdobyciu Ligi Mistrzów miał wreszcie coś pokazać w Lidze Angielskiej, a jak narazie to nie pokazuje nic. Wczoraj porażka z Fulham. Chyba Benitez powinien powrócić do Hiszpanii (najlepiej do Valencii), bo tam jakoś sobie radził, a tutaj jedynie idzie mu w pucharach europejskich. Moim zdaniem jego największa wada to ciągłe stawianie na Hiszpanów, którzy w Premiership sobie nie radzą. Powinien wystawiać w składzie (przynajmniej w lidze) Anglików lub tych co już się sprawdzili, a nie swoich rodaków. I dlaczego Cisse nie gra zawsze w pierwszym składzie:?: Przecież to ich najlepszy napastnik.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 13:13

marcin90 pisze:. I dlaczego Cisse nie gra zawsze w pierwszym składzie:?: Przecież to ich najlepszy napastnik

Ja myślę że poprostu Cisse to nie jest ulubieniec Hiszpańskiego trenera L'pool'u.... Przecież Benitez już go powoli sprzedawał, chachmęcił z Lyonem (czy jakimś Francuskim klubem). Cisse potem powiedział że to go bardzo bolało.. A na dodatek Cisse pokazał co potrafi w meczu o Super Puchar eurpoy kiedy to strzelił 2 brameczki CSKA. Wtedy pewnie Benitez miał problem :twisted: .Benitez go nie wystawia bo wol napda: Moro-Crouch..
Nie wiem co on widzi w tym Angliku :shock: . Jak na swój wiek (napewno) jest dobry, ale nie tak aby grać w podstawowej "11" takiego klubu. Według mnie młody Anglik byłby dobrym zmiennikiem dla Cisse'go, ale jak wiemy jest na odwrót...

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 23 paź 2005, 22:06

Ja mysle że Lfc mógło by zmienic taktyke na 3-5-2 wtedy zagrali by 3 środkowych pomocników Garcia - Alonos- Gerrard i zmiennik Sissoko i ataka Cisse

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 25 paź 2005, 18:09

Cisse - Morientes (jak dojdzie do formy)
Riise (co się z nim wogóle dzieje?) - Gerrard - Alonso - Garcia (myślę, że dałby radę na skrzydle)
Traore - Hyypia - Carragher - Finnan
Dudek

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 29 paź 2005, 22:21

W końcu wygrana,bardzo dobry występ Gerrarda na prawej pomocy.LFC pokonał 2-0 West Ham United. Gole strzelali Xabi Alonso i Boudewijn Zenden.Oby tak dalej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”