Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 sie 2007, 12:26
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 sie 2007, 12:30
Jesli w ogole gral bardzo dobrze, nie liczac poszczegolnych spotkan. Sorry, ale Fabio jest jednym z najwiekszych rozczarowan poprzedniego sezonu. Nawet Oleguer byl lepszy.lisek_chz pisze:Cannavarro też od razu nie grał bardzo dobrze.
W sumie wartosc Pepe w porywach dochodzi do 15 mln, wiec pewnie tych defensorow troche sie znajdzielisek_chz pisze:za 30 milionów jaki jest lepszy obrońca od Pepe?
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 sie 2007, 12:31
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 sie 2007, 12:33
P.S Mentor, naciśnij Ignore koło mojego posta.Sorry, nie chciało mi się budować większej wypowiedzi o tym jaki to żenujący jest Pepe.Jeśli to jest obrońca za 30 milionów to Alves jest za 300m
Może i się znajdą tacy, ale nie koniecznie lepsi. Real wiedział co robi, a to że jeszcze Pepe nie gra tak, jakby wszyscy chcieli to już niczyja wina.Berik pisze:W sumie wartosc Pepe w porywach dochodzi do 15 mln, wiec pewnie tych defensorow troche sie znajdzie
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 12 sie 2007, 12:37
Berik pisze:Sorry, ale Fabio jest jednym z najwiekszych rozczarowan poprzedniego sezonu
wymieniajBerik pisze:W sumie wartosc Pepe w porywach dochodzi do 15 mln, wiec pewnie tych defensorow troche sie znajdzie
robson10 pisze:Dziwne że Real nie wygrał mając takeigo wojownika w druzynie jak Raul hahaha co on wogule jeszcze robi w Madrycie powienien juz go dawno nie być albo siedzieć na rezerwie a nie grać w 1 skladzie
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 sie 2007, 12:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 sie 2007, 12:41
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 12 sie 2007, 12:45
robson10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazza » 12 sie 2007, 12:48
wazza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 sie 2007, 12:55
Andrade(zagiac parol na niego i nie trafilby do Wloch), Pablo, Perea, Coloccini, Gonzalo(ten nawet za 10, to samo Perea i Pablo), Cris.vakabayashi pisze:wymieniaj Exclamation słuchamy kto wg ciebie byłby w stanie przyjsc za 15mln do Realu
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 12 sie 2007, 12:57
wazza pisze:Komiczny widok przyznam i boli mnie trochę, że piłka światowa straciła tak dobry zespół jak Real, bo mimo ,że ich nigdy nie lubiłem to swego czasu byli klasą dla siebie. Ogólnie burdel na całego
wazza pisze:Gra obronna jak z polskiej ligi.
ja myśle ze chyba grzeczniutko spałeś w łóżeczku bo juz było po 22 meczu chyba na pewno nie oglądałeśwazza pisze:Mecz oglądało się z trudem, bo szarpana gra to nie jest to co lubię.
29 lat na karku, w dodatku nieco zmanierowany, przychodzący z ligi angielskiej nie wysoki obrońca w dodatku wolny i w grze podobny do Cannavarowazza pisze:Gallas.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 sie 2007, 12:59
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 sie 2007, 12:59
Nie przesadzaj. Sevilla zagrala dobre zawody biorac pod uwage fakt, ze seson sie dopiero zaczyna i nie sa jeszcze w najlepszej formie. Karny dla Sevilli wedlug mnie sluszny. Duda raczej nie puscilby takiego kiksa w sytuacji sam na sam z bramkarzem, gdyby nie bylo kontaktu miedzy nim a Ramosem.wazza pisze: Sevilla też nic nie pokazała a karnego miała z dupy. Chociaż w przekroju meczu mieli chociaż kilka składnych akcji czego o Realu powiedzieć nie można. Mecz oglądało się z trudem, bo szarpana gra to nie jest to co lubię.
Także jeśli Barcelona mając takich przeciwników nie wygra ligi w tym sezonie to będzie wstyd.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazza » 12 sie 2007, 13:02
wazza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marquez » 12 sie 2007, 13:10
my naprawde myslimy o tym samym gallasie? tym _wolnym_ gallasie?vakabayashi pisze:29 lat na karku, w dodatku nieco zmanierowany, przychodzący z ligi angielskiej nie wysoki obrońca w dodatku wolny i w grze podobny do Cannavarowazza pisze:Gallas.nie to czego Real szukał
Marquez
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio