Liverpool (zbiorczy) - Strona 633

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 kwie 2014, 15:51

Bo ja wiem. Jak dla mnie ta 3 jest paskudna i zbyt pstrokata. Domówka wygląda, hmh, akceptowalnie, ale tutaj powinni raczej wypowiadać się fani LFC, bo pewnie tym najbardziej na tym zależy. Ale generalnie te koszulki Warriora mi się jakoś nie podobają.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 09 kwie 2014, 16:50

Mnie się podobają. Ci od Nike daliby białe zakończenia rękawków i kołnierzyk i byliby zadowoleni. Tak mamy coś świeżego i dobrze prezentującego się.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8395

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 kwie 2014, 18:34

Ja również nie podzielam entuzjazmu nad tymi trzecimi strojami. Pierwszy komplet na propsie, w ogóle podstawowe Liverpoolu od dłuższego czasu są ładne, nie podobały mi się reeboki z czasów CL 2005, takie jakieś były, hmm, matowe, nawet nie wiem, jak to określić. Jednak Warrior kombinuje sobie z tymi rezerwówkami jak może, te obecne, białe z czarnym niewiadomoczym są przestraszne, te trzecie na przyszły sezon też okropne (po co te czerwone w środku? Pogięło!?). Za to żółte rezerwówki mi się podobają, ten czerwony pasek wygląda ładnie, sam strój jakiś taki niematowy, nie wiem, jak to określić...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 kwie 2014, 18:37

Te drugie i tak lepsze niż wyjazdowe z tego sezonu, co to za firma w ogóle jest? Nie miałem z nią styczności

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 09 kwie 2014, 19:00

Widziałem lepsze :/ Choć i tak dobrze, że już nie będzie tych [ch**] w romby :D

Awatar użytkownika
edmundo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 09 kwie 2014, 19:55

Tomusmc pisze:Te drugie i tak lepsze niż wyjazdowe z tego sezonu, co to za firma w ogóle jest? Nie miałem z nią styczności
To Amerykański Warrior. Ich koszulki noszą gracze Sevilli i kilku innych klubów. Od następnego sezonu stroje Warriora założą również chłopy ze Stoke City.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 09 kwie 2014, 20:21

Dla mnie te drugie są fatalne. Domówki nie są złe, a komplet alternatywy zniosę. W ogóle to wolę poczekać do zobaczenia ich podczas jakiegoś meczu. Wyjazdówki i alternatywne z tego sezonu na zdjęciach wyglądały fatalnie, ale według mnie na żywo aż TAK źle nie jest.

Jeszcze jedno - nie mogę się doczekać niedzielnego meczu.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 09 kwie 2014, 20:23

Sergek pisze:Jeszcze jedno - nie mogę się doczekać niedzielnego meczu.
Nie Ty jeden :) oczywiście liczę na wygraną jednak najbardziej czego się obawiam to decyzje sędziów...

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 09 kwie 2014, 20:50

Nie wiem czemu,ale mi się ten trzeci komplet podoba,a na zawodnikach powinien prezentować się dużo lepiej.

Co do niedzielnego meczu to mam podobnie,mógłby być już dziś :) Mimo wszystko jakoś dziwnie spokojny jestem.Może dlatego,że ewentualna porażka niczego nie rozstrzyga i dalej poważnie będziemy liczyli się w walce o majstra.Wygrana zaś stawia nas w bardzo korzystnej sytuacji,podobnie remis,który będzie dużo mniej zadowalający dla LFC.W ostatnim czasie tracimy bardzo mało bramek,więc jest spora szansa na zatrzymanie duetu Suarez/Sturridge co będzie kluczowe(tak wiem,Ameryki nie odkryłem).Co do składu to praktycznie są tylko dwa znaki zapytania:Clichy czy Kolarov oraz czy Aguero zagra od pierwszej minuty.Liverpool nie zachwycił w ostatniej kolejce,ale oni potrafią spiąć poślady na najlepszych,więc szykuje się mega widowisko,oby z happy endem dla niebieskiej części Manchesteru.

Sędziuje pan Mark Clattenburg,który gwizdał w meczu The Reds z Man United w którym podyktował trzy karne dla Liverpoolczyków oraz wyrzucił z boiska Vidica.A więc arbiter dość szczęśliwy ostatnio dla LFC.Podobnie jak Sesto liczę jednak iż to nie Clattenburg będzie głównym aktorem niedzielnego widowiska,a piłkarze.Niech wygra lepszy.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6252
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 kwie 2014, 17:17

Obrazek
:lol:

Przy okazji trafiłem w sieci na ciekawostkę, że jeśli Liverpool wygra PL, to Kolo Toure zostanie pierwszym piłkarzem w historii ligi, który zdobył mistrzostwo z 3 różnymi klubami.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 10 kwie 2014, 20:08

Duży obrazek, więc dam tylko link. Domówki + bramkarskie takie jak wstawiałem.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 3144_n.jpg

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 10 kwie 2014, 20:13

Wszystkie komplety wyglądają tragicznie.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 14 kwie 2014, 8:17

Chyba dobrze, że ten Kompany jednak zagrał :lol:

Atmosfera była przepiękna. Już odśpiewanie hymnu wywołało nieprawdopodobne ciary. Na szczęście taki kocioł utrzymał się cały mecz. Fajnie byłoby kiedy samemu wziąć w tym udział. ( :love: )

Pierwsza (prawie cała) połowa świetna w naszym wykonaniu. City było bezradne. Szkoda tylko, że zamiast ostatecznego dobicia City i pojechania jak z Arsenalem czy Evertonem zaczęła się pajacerka. Szło wyczuć, że druga połowa może być inna. Wejście Milnera kompletnie zmieniło mecz i obnażyło wszystkie braki Flanno na lewej stronie. Wczorajsze City to najlepsza drużyna z jaką się w tym sezonie mierzyliśmy. Nasze SAS o których w kontekście Liverpoolu mówią wszyscy nie strzeliło żadnych bramek, a nam i tak udało się wygrać. Test zdany celująco. Właśnie, wracając do naszego duetu. Sturridge był żenujący. Za długo już jest bez bramki, co na niego za dobrze niestety nie działa. Suarez pomimo kilku piłek też strasznie irytujący, ale o tym już pisałem. Problem jest taki, że Anglika możemy przez jakiś czas nie zobaczyć. Nawet pomimo słabej dyspozycji lepiej go mieć niż nie mieć. Najlepsi zdecydowanie Coutinho i Sterling. Chwała, że Brazylijczyk w porę nauczył się strzelać, bo już pierdolca można było dostać :lol: Sterling od nieszczęsnego meczu z Hull na wyjeździe przeszedł długą drogę. Rośnie nam świetny zawodnik.

Szkoda tylko, że to zwycięstwo okupiliśmy takimi stratami. O Danielu już pisałem. Dziś pewnie będziemy wiedzieć więcej. Większość pewnie myślała w jakim meczu Gerrard wyłapie 10 żółtą kartkę, ten jednak po profesorsku poradził sobie z tym zadaniem. Nikt za to się raczej nie spodziewał, że na pewnie trzy mecze wyleci nam Henderson. Już jak widziałem jak przyjął źle piłkę, to szło wiedzieć co będzie za 5 sekund. Bezmyślne zachowanie. Dobrze, że Nasriemu nogi nie połamał. Oby Allen był przygotowany na 'trochę' biegania w roli Jordana.

Co do decyzji Clattenburga. Raczej karny dla City za bezsensowne położenie Dżeko przez Sakho w polu karnym. Sytuacji Suarez-Demichelis akurat nie widziałem, ale w MOTD pokazali ładne zbliżenie, że Demichelis wyraźnie zahaczył prawą nogą Suareza. Nurka nie było. Szkoda tylko, że ta sytuacja trochę uczuliła sędziego na wszystko i potem nie dał karnego na Suarezie za zapasy Kompanyego. To była jedenastka dla nas. Choć lecąc dalej mamy rękę Skrtela i tym razem jedenastkę dla City :lol: Kolejny fatalny występ pana w czarnym stroju.

Mamy okazję na coś wielkiego. Nie można jej teraz wypuścić.

On raczej by sobie tego nie wybaczył.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6252
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 kwie 2014, 0:15

Bramka Sturridge sprzed 8 lat :)

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 kwie 2014, 20:44

Obrazek

Musiałem :mrgreen:

Co ważne - kontuzja Daniela nie okazała się poważna. Co prawda może go zabraknąć na Carrow Road, ale na Chelsea będzie. Mamy taki etap sezonu, że najlepiej byłoby mieć wszystkich dostępnych, jednakże zważywszy na fakt jak bardzo Suarez lubi znęcać się nad Kanarkami - jestem zadziwiająco spokojny. Gorszy raczej będzie wyjazd na CP.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”