Liverpool (zbiorczy) - Strona 636

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 05 maja 2014, 20:10

Jakoś dziwnie niespokojny jestem o wynik tego spotkania.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5296
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 05 maja 2014, 23:32

ktoś mi wytłumaczy co się stało? Wchodze na livescore, 3:0 to zdecydowąłem ze nie ma sensu oglądać końcówki meczu. Potem ojciec mnie woła, schodze a tam Suarez płaczący, ja nie wiem co sie dzieje, at u sie okazuj że 3:3. Co to było?

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 06 maja 2014, 14:05

Jak widać prawie 14 godzin bez komentarza do tego meczu jest wystarczającą odpowiedzią na Twoje pytanie. Nikt nie ma tyle szczęścia żeby teraz City dało dupy w ostatnich meczach. :angry2:

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 11 maja 2014, 12:58

Pojawiają się kolejne nazwiska graczy którymi są zainteresowani BR i spółka. Ponoć w lecie będziemy się starali o Adama Lallane ze Świętych, Michael Vorm ze Swansea, Micah Richards z City. Ja bym chciał Ivana Rakitica. No i ciekawe którego z graczy podkupi nam Chelsea :P
Ostatnio zmieniony 11 maja 2014, 13:21 przez Sesto Elemento, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 11 maja 2014, 13:19

Sesto Elemento pisze:Pojawiają się kolejne nazwiska graczy którymi są zainteresowani BR i spółka. Ponoć w lecie będziemy się starali o Adama Lallane ze Świętych, Michael Vorm ze Swansea, Micah Richards z Evertonu. Ja bym chciał Ivana Rakitica. No i ciekawe którego z graczy podkupi nam Chelsea :P
Richards to chyba z MC :wink:

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 11 maja 2014, 13:22

BadBoy pisze:
Sesto Elemento pisze:Pojawiają się kolejne nazwiska graczy którymi są zainteresowani BR i spółka. Ponoć w lecie będziemy się starali o Adama Lallane ze Świętych, Michael Vorm ze Swansea, Micah Richards z Evertonu. Ja bym chciał Ivana Rakitica. No i ciekawe którego z graczy podkupi nam Chelsea :P
Richards to chyba z MC :wink:
A jak ja napisałem:P Dzięki :)

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 11 maja 2014, 15:10

Liverpool: Mignolet, Johnson, Skrtel, Agger, Flanagan, Henderson, Gerrard, Allen, Sterling, Suarez, Sturridge.

Newcastle United: Krul, S.Taylor, Williamson, Coloccini, Haidara, Debuchy, Anita, Tiote, Gouffran, Sissoko, Shola Ameobi.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 11 maja 2014, 20:10

Obrazek
Jest i złoty but i to jeszcze kto go dał :)

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 12 maja 2014, 13:36

W skrócie. Przed sezonem zakładano walkę o czwórkę, a osiągnęliśmy nawet więcej. Oczekiwania ciągle rosły. Szczególnie fragment od początku 2014 do meczu z Chelsea był w naszym wykonaniu niesamowity. Sam odczuwam delikatny niedosyt związany z tą końcówką, ale jedno trzeba powiedzieć. Raczej każdy wziąłby wicemistrzostwo w ciemno. Brendan wykonuje świetną robotę. Wciąż ma dużo do nauczenia, ale z nim u sterów można czuć się spokojnym.

Sprawa Lallany. Nie chce mi się wierzyć w to, że Święci sprzedadzą go przed mundialem, ale chyba tak naprawdę może być. Coraz więcej doniesień na temat jego przejścia do nas. Bardzo lubię tego zawodnika, ale jak patrzę na pieniądze za jakie mamy go ściągnąć to delikatnie zajeżdża (z całym szacunkiem) Downingiem.

Awatar użytkownika
edmundo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 14 maja 2014, 15:48

Dziś Liverpool na wyjeździe podejmuje Irlandzki Shamrock. Mecz zaplanowany na godzinę 18:30 czasu polskiego. Spotkanie jest okazją do zaprezentowania nowych strojów wyjazdowych przygotowanych na sezon 14/15.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 14 maja 2014, 19:51

Ibe na tle swoich przeciwników (i ofensywnych kolegów z drużyny pewnie też) wygląda jak jakiś kosmita. Coś jak wczoraj Draxler na tle Polaków. Ibe na pewno wygląda lepiej od Sterlinga przez rozpoczęciem gry w pierwszym składzie.

I koszulki się nawet ładnie prezentują.

Awatar użytkownika
edmundo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 14 maja 2014, 21:09

Dwie asysty i kilka znakomitych akcji niestety przyćmiły trzy zmarnowane setki. Mam nadzieję że częściej będziemy oglądać młodego Jordona na boisku PL.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 21 maja 2014, 15:34

Dalej kręcimy się dookoła Lallany. Chcemy dopiąć ten transfer przed wyjazdem zawodnika na MŚ. Southampton wyceniło zawodnika na 25 milionów. My dajemy 20. Jak już pisałem - zawodnika lubię strasznie, ale czy znowu mamy tyle płacić za Anglika? Strasznie niepewny jestem tego transferu, jeżeli doszedłby do skutku. Tym bardziej, że skład bardziej potrzebuje pomocnika/obrońców. Słyszy się jedynie o Lovrenie :roll: Było go kupić przed przejściem na wyspy, a nie wtedy kiedy po jednym sezonie będzie wart z 20 milionów.

Jeżeli nie ściągnęlibyśmy Lallany to alternatywą miałby być Shaqiri. Choć ten raczej byłby nie do wyciągnięcia, nie?

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 22 maja 2014, 17:55

Towarzysze kim jest niejaki Cameron Brannagan, wyczytalem na Marce ze niby to barcelonskie skauty go obserowali.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 22 maja 2014, 19:14

http://liverpoolfc.wikia.com/wiki/Cameron_Brannagan

polecam, wątpie żebyś uzyskał od kogoś lepsze informacje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”