Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 cze 2012, 0:13
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 18 cze 2012, 0:17
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 cze 2012, 13:40
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 19 cze 2012, 13:42
http://thepiratebay.se/torrent/6308608/ ... plete_720pDaaaamian pisze:Orientujecie się czy znajdę pierwszy sezon Skinsów w 720p?
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 cze 2012, 13:43
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 19 cze 2012, 15:34
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 cze 2012, 1:35
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 cze 2012, 12:38
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 cze 2012, 16:18
Dokładnie. Zdaje się, że pisałem o tym już wcześniej. I tak najbardziej irytującym wątkiem wydawał mi się wątek Kriksossa i tej jego lubej.Boromir pisze:Trzeci sezon Spartakusa tragiczny, naprawdę tyle głupot co tam nakręcili to w żadnej z trzech serii nie było, że nie wspomnę o kwestii Ashura, a to tylko wierzchołek góry lodowej.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 cze 2012, 16:54
Wątek Kiksossa i Neavii tak tragiczny, że ciężko opisać, a ostatnia walka Ashura to tylko "wisienka na torcie" w tym festiwalu żenady. Nowy Spartakus jakoś mnie nie drażnił, poza tym, że co 10 minut miał jakąś patetyczną mowę, no ale taki scenariusz, grubymi nićmi szyty, intrygi niby fajne, ale takie głupie, że szok. Pierwszy sezon pod tym względem był świetny. Na plus jedynie to, że wg mnie wynika, że Gannikus > Spartakus.metol pisze:Dokładnie. Zdaje się, że pisałem o tym już wcześniej. I tak najbardziej irytującym wątkiem wydawał mi się wątek Kriksossa i tej jego lubej.Gdzieś niedawno czytałem, że chyba powstanie jeszcze jeden (albo dwa - nie pamiętam) sezon i to bardzo dobra decyzja. Ten serial powinien zakończyć się jak najszybciej, bo im dalej w las tym ciemniej. Spodziewałem się, że serial straci na wartości po śmierci oryginalnego Spartakusa, ale że będzie aż tak słabo...
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 lip 2012, 23:04
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 03 lip 2012, 23:10
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 lip 2012, 23:19
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 03 lip 2012, 23:27
Serial ogólnie dobry.Świetna rola ojca rodzinki ,ciekawie rozwijająca się fabuła ,jak na to co się spodziewałem.Ale czy nadaje się do oglądania razem z dziewczyną? - raczej średnio,zależy jaka jest.Dr.Football1 pisze:Ale ogolnie serial jest chyba dobry ? Sporo pozytywnych opinii widzialem.
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 03 lip 2012, 23:27
BadBoy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio