Pytam serio bo chciałbym to zobaczyć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 kwie 2005, 21:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 11 kwie 2005, 21:38
Samo podważanie tego, czy wygrał słusznie czy nie jest, według mnie, jako taką obrazą...Niggaz pisze:Gdzie zawdi obraził Real![]()
![]()
![]()
Pytam serio bo chciałbym to zobaczyćale nigdzie tego nie widzę jakoś.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 kwie 2005, 21:44
nie mam pojecia w ktorym fragmencie mojej wypowiedzi zauwazyles jakakolwiek chec wyzycia sie na kimkolwiek. z porazka zdazylem sie juz pogodzic, dzisiaj juz jestem spokojny i wyluzowany, nie to co wczoraj. nie uwazam tez, bym obrazil real w moich dwoch ostatnich postach. jak nieprzyjemnie ci sie czyta moje posty, to mi bardzo przykroAnka pisze: Zawdi, jak nie potrafisz pogodzić się z porażką swojej ukochanej drużyny, to nie wyżywaj się na fanach jej przeciwnika...Bo ciągle obrażasz Real, i to zaczyna robić się nieprzyjemne.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 kwie 2005, 21:48
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 11 kwie 2005, 22:14
No w sumie... To może te nerwy przed konkursem.Niggaz pisze:No jeśli tak to interpretujesz Anka to na swój sposób masz rację ale jak dla mnie to zawdi pisze tylko, że Real wygrał szczęśliwie a szczęście jest wliczone w ten sport i gdyby to Barca wygrała szczęśliwie to też by to napisał chyba. Jeśli napiszę wprost, że Real wygrał dzięki szczęściu to jest to obraza dla drużynyMoim zdaniem nie bo owszem niektórzy mogą się z tym niezgadzać ale to dlatego, że nikt nie jest do końca obiektywny (to niemożliwe po prostu).
A to wyżywanie się to nawet pominąłem bo chyba Ciebie Aniu poniosło
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 kwie 2005, 22:16
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 11 kwie 2005, 22:28
Figo11 pisze:Czpeicie sie Realu jak niewidomo czego...
Wygrał bo miał szczęscie...wygral bo barca miała pecha...wygral bo "cwaniaczek z gumą w mordzie" nic nie bronił...![]()
Wygrał zasłużenie 4:2...
Tak samo było mowione przez kibiców barcy jak Real wygrał z Espanyolem a barca przegrała z Atletico Madryt(0:4 dla Realu i 2:0 dla Atletico tydzień Madrytu)ze Espanyol miał pecha że Real mial szczescie ze wygrał fuksem. Ja zadam pytanie jak mozna wygrac fuksem 4:2, czy 4:0Fuksem to wy wygrywaliście wiele spodkań karne z nieba, kazda bramka Deco to prezent i wiele innych fuksiarskich sytuacji...
BARCA NA KOLANA
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 kwie 2005, 22:42
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 kwie 2005, 23:54
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 kwie 2005, 0:23
off topiciem nazywasz rozmowe na temat gran derby?!?! hmmmm...Tomusmc pisze:No i bardzo dobrze powiedziane Niggaz.Czekałem na jednego mądrego kibica Barcelony. Teraz koniec głupiego gadania bo to są normalne off-topiki.
p.s. może troche przesadziłeś z osądem Barcelony, ale jesteś jedyny, który coś takiego napisał
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 12 kwie 2005, 14:06
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 kwie 2005, 14:22
Po pierwsze to jest kłótnia, a nie rozmowa. Jeśli chcecie rozmawiać to nie gadajcie między sobą o swoich problemach. Nie twierdze, że jesteś głupi i nigdy tego nie powiedziałem. Chodziło mi o to, że Niggaz napisał inaczej niż wszyscy i nie owijał w bawełne przypominając stare mecze i twierdząc, że Real miał szczęście i grał słabo...zawdi pisze:off topiciem nazywasz rozmowe na temat gran derby?!?! hmmmm...Tomusmc pisze:No i bardzo dobrze powiedziane Niggaz.Czekałem na jednego mądrego kibica Barcelony. Teraz koniec głupiego gadania bo to są normalne off-topiki.
p.s. może troche przesadziłeś z osądem Barcelony, ale jesteś jedyny, który coś takiego napisał
czekales na jednego madrego kibica barcelony. to znaczy, ze ja wedlug ciebie jesm glupi?! hmmm...
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 12 kwie 2005, 15:55
Figo11 pisze:Kuchar pisze:płacz i rozpacz patrzac na wynik bo meczu nie ogladalem (:(), ale... to chyba nawet lepiej. bo bym chyba przed TV plakal, a na to sobie przy dziewczynie pozwolic nie mogehehe. REAL TO SZMACIARZE!!!!!!!!! FUXIARZE I BOROKI!!!!!!!!!!!! MAJA TAKIE SZCZESCIE ZE NA 3/4 PD BY STARCZYLO!!!!!! NIGDY NIE ZDOBEDA MISTRZOSTWA!!!!!!!!!!
2WP za obraze Realu//Tomusmc
Wypowiedź iście na poziomie chłopca z piaskownicy...
Dobrze, ze ktoś panuje nad takimi inteligentnymi wypowiedziami 12 letnich kibiców blaugrany, którzy po porażce swego, potrafią tylko obrazić rywala![]()
![]()
tym razem powinniście oddać chold chłopcy...jakiś szacunek się nalezy w końcu dostaliście
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 kwie 2005, 16:21
NO co kłótnie tez sa potrzebne bo wyjasniaja spory, ty juz sie nie czepiajTomusmc pisze:Po pierwsze to jest kłótnia, a nie rozmowa. Jeśli chcecie rozmawiać to nie gadajcie między sobą o swoich problemach. Nie twierdze, że jesteś głupi i nigdy tego nie powiedziałem. Chodziło mi o to, że Niggaz napisał inaczej niż wszyscy i nie owijał w bawełne przypominając stare mecze i twierdząc, że Real miał szczęście i grał słabo...zawdi pisze:off topiciem nazywasz rozmowe na temat gran derby?!?! hmmmm...Tomusmc pisze:No i bardzo dobrze powiedziane Niggaz.Czekałem na jednego mądrego kibica Barcelony. Teraz koniec głupiego gadania bo to są normalne off-topiki.
czekales na jednego madrego kibica barcelony. to znaczy, ze ja wedlug ciebie jesm glupi?! hmmm...
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 17:12
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio