Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 wrz 2012, 0:54
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 1:13
E... Z tego co pamiętam, to dobry mecz zagrał tylko i aż w finale z Paragwajemmzatlanta pisze: Z nim tak naprawde nigdy nie wiadomo, po beznadziejnym sezonie w Atleti potrafil zagrac bardzo dobre zawody CA.
Tu już muszą być trzy punkty, z Suarezem czy bezmzatlanta pisze:Dzisiaj ani on, ani Cavani tak naprawde nic nie pokazali i rzeczywiscie brakowalo troche Suareza. Ale przede wszystkim do zmiany obrona, bo dzisiaj to byla tragedia. Tak czy owak, dla trenera czas wyciagnac wnioski. Zobaczymy, jakim skladem Celestes wyjda w meczu z Ekwadorem u siebie.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 08 wrz 2012, 1:20
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 1:28
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 wrz 2012, 1:30
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 08 wrz 2012, 1:37
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 1:39
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 wrz 2012, 1:40
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 wrz 2012, 1:41
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 wrz 2012, 1:44
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 1:44
Ale w PSG, gdzie masz Silvę, Alexa, Sakho czy Armanda raczej nie mogło być inaczej. W Urugwaju jednak takiego urodzaju wśród stoperów nie ma, a jak już wspomniałem Lugano ma swoje lata.Dr.Football1 pisze:No i Lugano jest obecnie ktorym do gry stoperem w PSG ? 5-6 ?
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 08 wrz 2012, 1:49
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 wrz 2012, 1:50
ok, czyli 3 punkciki w pierwszym biegu i mogę iśćDr.Football1 pisze:Zapraszam Diadem. A i pamietaj, 20:30 w niedziele, gramy mecz w IFQ, nie ma spotkania Interu, wiec licze, ze bedziesz mial wynik over 2
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 wrz 2012, 1:53
Ok po I obsadzie zmianaok, czyli 3 punkciki w pierwszym biegu i mogę iść
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 2:00
Pogadamy po jakimś meczu z RealemDr.Football1 pisze:Trzeba przyznac, ze Godin ostatnimi czasy ma przeblyski geniuszu i jezeli o mnie chodzi, to powinien miec pewne miejsce w skladzie ekipy Tabareza. Jak na razie i Coates, i Lugano moga mu w tym momencie buty czyscic jezeli chodzi o obecna forme.
Oczywiście, jeśli coś nie funkcjonuje jak trzeba, zmiany są konieczne. Przypominam jednak, że Urugwaj grał zupełnie innym ustawieniem z wymagającym rywalem, a wydaje mi się że Tabarez z takimi eksperymentami powinien poczekać do meczu ze słabszą ekipą (Boliwia, Peru, Wenezuela) Efekt jak każdy widzi był opłakany.mzatlanta pisze:Bardzo lubie Lugano, bo to swietny zawodnik, ale dzisiaj najslabszy na boisku z obrony chybaTabarez ma swoich zelaznych zawodnikow, ale czasem warto cos zmienic jesli ma byc efekt...
Salas11
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio