Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 wrz 2012, 23:01
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 wrz 2012, 23:02
Myślę, że chłopaczek mógłby się wypowiedzieć.fieldy pisze:13 cz 12 ? czy bez różnicy?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 wrz 2012, 23:15
12 cholera. Bo liga lokalna jest do dupy daje tylko jednego sędziego bo mecze do lat 12 są 8v8 na mniejszym boisku. Więc w ich opinii jeden wystarczy. Pal licho że spalonych nigdy dobrze nie złapie, wszystkiego nie zobacze i potem same pretensje. Kasy im szkoda no to jest.fieldy pisze:13 cz 12 ? czy bez różnicy?
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 wrz 2012, 23:21
No to musisz wrócić do Polski i sędziować w naszej lidze. Przy tym poziomie łatwiej się wybićMagnum pisze:Trzeba przebrnąć ten poziom i piąć się w górę, bo mam chrapkę na na MŚ 2026
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 wrz 2012, 23:31
Nie słuchaj go Magnum. Do 2026 roku podwyższą próg do 75 lat, bo młodzi masowo powyjeżdżają na zachód za naromalnym życiem i nie będzie komu robić na rząd. Chcesz tyle zasuwać?piotrcies pisze:No to musisz wrócić do Polski i sędziować w naszej lidze. Przy tym poziomie łatwiej się wybić
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 wrz 2012, 23:37
Bartek da radę, podczas ostatniej wizyty zahartował się w polskich warunkachSalas11 pisze:Nie słuchaj go Magnum. Do 2026 roku podwyższą próg do 75 lat, bo młodzi masowo powyjeżdżają na zachód za naromalnym życiem i nie będzie komu robić na rząd. Chcesz tyle zasuwać?
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 wrz 2012, 23:38
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 wrz 2012, 23:40
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 wrz 2012, 23:48
Gdzieś słyszałem, że podobno nieco ponad 50 tysięcy poszło. Razy 20 srebrników... kokosów nie zarobili raczej. Idę w ciemno, że większość to właściciele knajp, bo normalny człowiek, to sobie w domu streama odpalił i grało.Dr.Football1 pisze: Kto tak naprawde wykupil transmisje ?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 wrz 2012, 0:00
Za rok powtórkapiotrcies pisze:Bartek da radę, podczas ostatniej wizyty zahartował się w polskich warunkach
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 10 wrz 2012, 10:52
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 10 wrz 2012, 11:35
Najważniejsze, że kasa się zgadza.Duch pisze:Tak jeszcze wracając do dzisiejszego Cafe Futbol. Obejrzałem sobie właśnie ten odcinek i naprawdę szczęka opada. Jeszcze takiego lizania się po kutasach tam nie widziałem, a Kołtoń, którego i tak mało kto szanuje, przechodził sam siebie w bronieniu Sportfive. Wielcy cenzorzy wszystkiego co się dzieje w polskim futbolu, nagle zmienili front i już ppv takie złe nie jest. Kowal też się ładnie zbłaźnił. W piątek przed meczem rzucał się o wszystko, że skandal, że tak być nie może, a dzisiaj opowiada, że jednak może zapłacić, że nawet trzy dyszki da jeśli będzie trzeba... no ludzie![]()
Jakby mieli trochę przyzwoitości, to by w ogóle tematu nie poruszali. Wszystkiemu winne TVP bo przez lata wywindowało stawki i lufa
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 wrz 2012, 13:35
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 wrz 2012, 14:20
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 wrz 2012, 14:34
Piszczek zawiódł na Euro, to fakt niezaprzeczalny, było widać, że zarówno fizycznie jak i psychicznie nie dał rady. Zagrał w reprze kilka słabszych spotkań ale żeby stawiać między najlepszym prawym obrońcą Bundesligi poprzedniego sezonu a Wawrzyniakiem znak równości bo nie ma wielkiej różnicy w asystach w kadrze i pisać, że Jędrzejczyk byłby na tej pozycji dużo lepszy?No i ten Piszczek… Wiem, że wielu osobom ta opinia nie będzie w smak, ale… czym on się różni od Wawrzyniaka? Jeden gra w dość mocnym klubie, drugi w przeciętniaku, ale pożytek z nich w reprezentacji taki sam. W defensywie obaj są mizerni, a w ataku… Ile asyst zaliczył Piszczek, a ile Wawrzyniak? To jakaś wielka różnica? Zdejmijmy w końcu ten płaszcz ochronny z Łukasza, bo naprawdę nie wiem, czym ten facet zasłużył na takie traktowanie. Trzy razy bardziej przekonuje mnie Artur Jędrzejczyk, który w defensywie dałby zdecydowanie większą pewność, a w ataku liczbę asyst miałby podobną jak Piszczek. Tak czy nie? Zastanówcie się i spójrzcie na sprawę obiektywnie.
Morrow
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio